Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem utálod a Realt meg a madridistákat, akkor mitől vagy 100% antimadridista? nemértem az összefüggéstdanko94 írta:Ehhez csak annyit tok mondani h a madridistán a madrid vs. barca topicban úgy sziggyák a barcát és olyan hangnemben amiet itt soha nem láttál és nem is fogsz látni mer az ANTIMADRIDISTA nem azt jelenti h szívből utáljuk a realt és ha meglátjuk a címert felgyújtjuk és szigyuk őket mint a bokrot, hanem azt h nem szeretjük a reált bizonyos okokból.Am sztem ahoz meg semmi köze senkinek h Guti milyen beállítottságú és ahhoz se h R10 bulizni jár v h C.Roni k.rvázik ez az Ő dolguk nekünk az a dolgunk h azt értékeljük amit a pályán mutatnak.Amúgy nekem is vannak madridista ismerőseim és nem szólom le őket h ha kikap a reál(mondjuk ők fordítva beszólnak)és nem utálom őket azért mer reálosak.Szal nem kell egymást szidni, ócsárolni!!!!
ezzel viszont teljesen egyet értek, sztem is sokan a vezetőség miatt utálják a madridot, bár én a csapatot imádom (HALA MADRID!!!) de a vezetőség egy utolsó féreg bandából áll főleg a sinter fejű calderonnal az élenPoreko írta:Antimadridista témához: Meg tudom érteni azokat a Barcásokat, akik gyűlölik a Realt teljes mértékben EGYFAJTA MEGKÖZELÍTSÉBŐL! Ilyen genny vezetősége nagyon kevés csapatnak van már évek óta (csak a nevek változnak, a stílus nem sajnos), és ennek volt a következménye a galaktikus éra, amit egyesek kirakatcsapatnak hívnak. Én speciel abba a Realba szerettem bele, mert akkor még nem foglalkoztam azzal, hogy ki és mennyiért vették, egyszerűen szép focit akartam látni, és a Real volt ebből a szempontból a legjobb akkor (másrészt egy nagyon szimpatikus fiatalember, bizonyos Casillas is akkor került be a csapata, aki azóta is a kedvenc játékosom).
Hehh, erre szokták azt mondani, hogy "Amíg nem engem akar megb@szni, addig nem érdekel!"barca99 írta:Szintén.mypeter írta:ismét ovi.
Hát engem nem zavarna a Messi vagy Valdes festené a körmét, illetve melegek lennének. Ez már tényleg röhej, hogy most az a baj, hogy Guti a körmét festi.
Focisták. Az érdekel, amit a pályán csinálnak. Amíg tesz azért, hogy sikeres legyen a csapat, addig nem érdekel, hogy milyen a magánéletben. Az már "feláras szolgáltatás".
Egyrészt értem mit akarsz, s egyetértek, másrészt itt nem volt szó tudomásom szerint komolyabb vitáról, s főleg nem ócsárolásról...danko94 írta:Ehhez csak annyit tok mondani h a madridistán a madrid vs. barca topicban úgy sziggyák a barcát és olyan hangnemben amiet itt soha nem láttál és nem is fogsz látni mer az ANTIMADRIDISTA nem azt jelenti h szívből utáljuk a realt és ha meglátjuk a címert felgyújtjuk és szigyuk őket mint a bokrot, hanem azt h nem szeretjük a reált bizonyos okokból.Am sztem ahoz meg semmi köze senkinek h Guti milyen beállítottságú és ahhoz se h R10 bulizni jár v h C.Roni k.rvázik ez az Ő dolguk nekünk az a dolgunk h azt értékeljük amit a pályán mutatnak.Amúgy nekem is vannak madridista ismerőseim és nem szólom le őket h ha kikap a reál(mondjuk ők fordítva beszólnak)és nem utálom őket azért mer reálosak.Szal nem kell egymást szidni, ócsárolni!!!!
Jaj, s itt egy újabb rprobléma...Drigo írta:Nem szeretnék ünneprontó lenni, de kicsitt hátrébb az agarakkal. (Pü-ben kéretik elintézni a többi dolgot)
Ha valaki nagyon ráér árulja már el nekem, hogy valaki mivel lesz kevesebb, ha homoszexuális? Őszintén szólva tojom le, hogy ki kihez vonzódik, ha jólesik csinálja.
Ha lányok lennétek még megérteném, hogy csalódottak vagytok egy egy ilyen pletyka hallatán, de így...
A focit gólra játszák. Nem számít, hogy ki kihez vonzódik, vagy hogy ki hogyan néz ki, csak az, hogyan teljesít a pályán.
A Barcelona ill. KAtalónia, ill. az RM, és Kasztíllia sosem fért egymás melett, háború folyt mindig is, nem csupán a futballban...Alessandro írta:Ellendrukkolni valaminek hmm szánalmas ,Drukkolni vminek igazán szorítani az igen... de ellendrukkolni az olyan negatív embert súgal,vminek vkinek a rosszat kíváni kvázi...hmm te tudod pajtás..hajrá ja nem ... ha már anti ...nem hajrá...
Szánalmas...?Alessandro írta:Amúgy ezek a hozzászólások mellett az ilyen "ANTIMADRIDISTA" szövegeket is elég szánalmasnak tartok... Most Madridista y Barcelona drukker ,vagy Antimadridista vagy ? ...
Szintén.mypeter írta:ismét ovi.
Hát engem nem zavarna a Messi vagy Valdes festené a körmét, illetve melegek lennének. Ez már tényleg röhej, hogy most az a baj, hogy Guti a körmét festi.
A hozzászólásod értelmét alapjaiban nem látom, mind1.Gomezinho írta:Nagyon megfordult a világ sorrendje! Egyszerűen már soha nem lesznek azok akik voltak!
a Madridnak csak egy kisszelet jut az is Guti személyében egy férfihölgy társaságában! max ennyivel kavarják fel a vizet manapság
Szerintem is hagyjuk a beszólásomat, mert csak ez a két mondat már igazolja a jogosságát!A Madrid szurkolóitól nem várhatsz többet!
Sneijder nem tudta lekezelni rendesen a labdát, 5 méterre pattant tőle pont a gólpaszt adó Valenciáshoz ha jól emlékszem, de a végeredmény ugyanaz. Amúgy a cselbe belegabajodni kevésbé gáz, mint lekezelni egy labdát, és a súlyosabb hibából, a labdakezelésből született a gól. (Ha nem, akkor is szégyen, hogy lyukas volt a védelem, na mindegy...)a madrid szurkolói oldalán az igazságot sem mondják meg nektek: a hétvégi mecs első góljánáról azt írják, hogy rossz labdakezelés, közben meg Robinho próbált biciklicselezni a 16 környékén, és hát elvesztette a labdát... ennyit erről.
És TE gondolod, hogy különb vagy náluk egy ilyen hozzászólás után?!Gomezinho írta:A Madrid szurkolóitól nem várhatsz többet! Érzik a vesztüket hogy ez a Madrid már nem a régi amibe beleszerettek! Nagyon megfordult a világ sorrendje! Egyszerűen már soha nem lesznek azok akik voltak! Hagy szidjanak minket ugyis mindig velünk van tele a sajtó meg a tv, a Madridnak csak egy kisszelet jut az is Guti személyében egy férfihölgy társaságában!max ennyivel kavarják fel a vizet manapság! ezt olvassák el nyugodtan
Nem lehet megjósolni, hogy ki nyeri meg a bajnokságot, mert egyszerűen mind a két csapat olyan ingadozó, hogy nincs számukra olyan meccs, ami fix 1-esnek számítana.épp most olvassgattam a madridista oldal fórumán a Madrid vs Barca topikot..... és hát elég keményen leszólják a Barcát...
namost,igen valóban gyengék vagyunk,ennek ellenére én a madridisták helyében csöndben maradnék,mert az,hogy még mindig nyilt a Liga,az a Real szégyene...kb 25 ponttal kellene vezetnie a bajnokságot....Másrészt a Barca is vezethetne már vagy 6 ponttal...egymást múlják alul hétről hétre!Hihetelen...
Ja,és a bajnokság még korántsem lefutott!!4 pont a különbség,és a kövi fordulóban Real-Sevilla ugyhogy mindenki vagyen vissza az arcból,mert még minden megtörténhet! Ja,és mi még állunk a Bl-ben és nem is tom hogy ki esett ki már a nyolcaddöntőben ...nem volt szerencsétek,mi az elmúlt 4 évben egyszer sem...szörnyű