Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.03.26. 12:58:58

Nem tom miért vagytok így kifeszülve.Szabad országban élünk, sztem azt utálok akit és amit akarok.AntiJimBeam-es vagyok nem szeretem ha másnak is jut. :lol:

Utálom pl az Espanyolt a Villarealt a Betist és a Milan.Nah és akkor mi van?Ez nem a dedó könyörgöm.... :roll:
Kép
Alessandro
Jugador del Barça

2008.03.26. 11:52:02

Wazee ,renegeteg csapatot nem szeretek ,Milán MU Juventus ,stb stb ... Akkor legyen Antomilános AntiMU-s AntiJuvés???? Ez olyan szánalmas... :D Drukkoljunk baxxus :!:
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.25. 22:16:07

az "anti" egyrészt azt jelenti, h "vmi ellenében", másrészt az antal beceneve.
de nem kell ezt túlragozni. sztem elég egyszerűen be lehet azt látni, h nem mindenki szereti a madridot. ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.03.25. 22:05:19

danko94 írta:Ehhez csak annyit tok mondani h a madridistán a madrid vs. barca topicban úgy sziggyák a barcát és olyan hangnemben amiet itt soha nem láttál és nem is fogsz látni mer az ANTIMADRIDISTA nem azt jelenti h szívből utáljuk a realt és ha meglátjuk a címert felgyújtjuk és szigyuk őket mint a bokrot, hanem azt h nem szeretjük a reált bizonyos okokból.Am sztem ahoz meg semmi köze senkinek h Guti milyen beállítottságú és ahhoz se h R10 bulizni jár v h C.Roni k.rvázik ez az Ő dolguk nekünk az a dolgunk h azt értékeljük amit a pályán mutatnak.Amúgy nekem is vannak madridista ismerőseim és nem szólom le őket h ha kikap a reál(mondjuk ők fordítva beszólnak)és nem utálom őket azért mer reálosak.Szal nem kell egymást szidni, ócsárolni!!!!
Ha nem utálod a Realt meg a madridistákat, akkor mitől vagy 100% antimadridista? nemértem az összefüggést :? az anti szó általában vmi gyűlöletet fejez ki...

Poreko írta:Antimadridista témához: Meg tudom érteni azokat a Barcásokat, akik gyűlölik a Realt teljes mértékben EGYFAJTA MEGKÖZELÍTSÉBŐL! Ilyen genny vezetősége nagyon kevés csapatnak van már évek óta (csak a nevek változnak, a stílus nem sajnos), és ennek volt a következménye a galaktikus éra, amit egyesek kirakatcsapatnak hívnak. Én speciel abba a Realba szerettem bele, mert akkor még nem foglalkoztam azzal, hogy ki és mennyiért vették, egyszerűen szép focit akartam látni, és a Real volt ebből a szempontból a legjobb akkor (másrészt egy nagyon szimpatikus fiatalember, bizonyos Casillas is akkor került be a csapata, aki azóta is a kedvenc játékosom).
ezzel viszont teljesen egyet értek, sztem is sokan a vezetőség miatt utálják a madridot, bár én a csapatot imádom (HALA MADRID!!!) de a vezetőség egy utolsó féreg bandából áll főleg a sinter fejű calderonnal az élen :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fir3bird 2008.03.25. 22:11:00-kor.
Poreko
Jugador del Barça

2008.03.25. 21:29:37

barca99 írta:
mypeter írta:ismét ovi.
Hát engem nem zavarna a Messi vagy Valdes festené a körmét, illetve melegek lennének. Ez már tényleg röhej, hogy most az a baj, hogy Guti a körmét festi.
Szintén.
Focisták. Az érdekel, amit a pályán csinálnak. Amíg tesz azért, hogy sikeres legyen a csapat, addig nem érdekel, hogy milyen a magánéletben. Az már "feláras szolgáltatás". :)
Hehh, erre szokták azt mondani, hogy "Amíg nem engem akar megb@szni, addig nem érdekel!" :wink: Bocs az Offért.

On: Amúgy meg a sajtó bűne, hogy kiszivárogtatnak ilyen jellegű információkat a játékosok magánéletéről. Ehhez az átlegembernek semmi köze, de ugye a pletyka a legolcsóbb, és mégis a legjobban eladható ...

Antimadridista témához: Meg tudom érteni azokat a Barcásokat, akik gyűlölik a Realt teljes mértékben EGYFAJTA MEGKÖZELÍTSÉBŐL! Ilyen genny vezetősége nagyon kevés csapatnak van már évek óta (csak a nevek változnak, a stílus nem sajnos), és ennek volt a következménye a galaktikus éra, amit egyesek kirakatcsapatnak hívnak. Én speciel abba a Realba szerettem bele, mert akkor még nem foglalkoztam azzal, hogy ki és mennyiért vették, egyszerűen szép focit akartam látni, és a Real volt ebből a szempontból a legjobb akkor (másrészt egy nagyon szimpatikus fiatalember, bizonyos Casillas is akkor került be a csapata, aki azóta is a kedvenc játékosom).

Szóval én megértem az Antimadridistákat ebből a megközelítésből,de azt is be kéne látniuk, hogy ma már nem kirakatcsapatról van szó, nem egy világverő csapat a jelenlegi Real, így irigykedni sincs oka senkinek, mint régebben (nem mondom, hogy mind azok voltatok, csak volt rá okotok). Így szerintem most örülnötök kéne Nektek, Antimadridista Barcásoknak, hogy van egy fényévekkel jobb nevekből álló csapatotok (amit elvakult Realosok joggal nevezhetnek kirakatcsapatnak), és jövőre egy jó edzővvel sokkal tovább fogtok jutni, ha a jelenlegi tendencia folytatódik, mint a Real (idén meg nyerni fogtok így a ligában is).
És örülhettek annak is, hogy nemrég a Barca olyan fantasztikus játékkal alázta a ligát (Realt), hogy azok elbújhattak volna szégyenükben.

Szóval én emiatt nem értem ezt a nagy antimadridista dolgot, csinálhat bármit a vezetőség, állhat bárkikből a Real, nektek a leggusztustalanabb csapat, csak mert fehérben játszanak Real címert viselve, másra nem tudok gondolni.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.25. 17:39:15

danko94 írta:Ehhez csak annyit tok mondani h a madridistán a madrid vs. barca topicban úgy sziggyák a barcát és olyan hangnemben amiet itt soha nem láttál és nem is fogsz látni mer az ANTIMADRIDISTA nem azt jelenti h szívből utáljuk a realt és ha meglátjuk a címert felgyújtjuk és szigyuk őket mint a bokrot, hanem azt h nem szeretjük a reált bizonyos okokból.Am sztem ahoz meg semmi köze senkinek h Guti milyen beállítottságú és ahhoz se h R10 bulizni jár v h C.Roni k.rvázik ez az Ő dolguk nekünk az a dolgunk h azt értékeljük amit a pályán mutatnak.Amúgy nekem is vannak madridista ismerőseim és nem szólom le őket h ha kikap a reál(mondjuk ők fordítva beszólnak)és nem utálom őket azért mer reálosak.Szal nem kell egymást szidni, ócsárolni!!!!
Egyrészt értem mit akarsz, s egyetértek, másrészt itt nem volt szó tudomásom szerint komolyabb vitáról, s főleg nem ócsárolásról...
Embere válogatja, én nagyon szeretem húzni a többi szurkoló fejét, ahogy ők is szokták, baráti társaságban, főleg az RM, és Milan drukkerek esetében, ahogy ők ezt szívesen viszonozzák :P
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
danko94
Entrenador del Barça

2008.03.25. 17:31:38

Ehhez csak annyit tok mondani h a madridistán a madrid vs. barca topicban úgy sziggyák a barcát és olyan hangnemben amiet itt soha nem láttál és nem is fogsz látni mer az ANTIMADRIDISTA nem azt jelenti h szívből utáljuk a realt és ha meglátjuk a címert felgyújtjuk és szigyuk őket mint a bokrot, hanem azt h nem szeretjük a reált bizonyos okokból.Am sztem ahoz meg semmi köze senkinek h Guti milyen beállítottságú és ahhoz se h R10 bulizni jár v h C.Roni k.rvázik ez az Ő dolguk nekünk az a dolgunk h azt értékeljük amit a pályán mutatnak.Amúgy nekem is vannak madridista ismerőseim és nem szólom le őket h ha kikap a reál(mondjuk ők fordítva beszólnak)és nem utálom őket azért mer reálosak.Szal nem kell egymást szidni, ócsárolni!!!!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.25. 17:16:49

Drigo írta:Nem szeretnék ünneprontó lenni, de kicsitt hátrébb az agarakkal. (Pü-ben kéretik elintézni a többi dolgot)

Ha valaki nagyon ráér árulja már el nekem, hogy valaki mivel lesz kevesebb, ha homoszexuális? Őszintén szólva tojom le, hogy ki kihez vonzódik, ha jólesik csinálja.

Ha lányok lennétek még megérteném, hogy csalódottak vagytok egy egy ilyen pletyka hallatán, de így...

A focit gólra játszák. Nem számít, hogy ki kihez vonzódik, vagy hogy ki hogyan néz ki, csak az, hogyan teljesít a pályán.
Jaj, s itt egy újabb rprobléma...
Előtte, van aki számára elfogadhatatlan, s így hiába szurkol a csapatnak, elutasítja a meleg játékost, mert túl maradi, konzervetív, vagy rossz emlékek, de a pályán mindenki egyenlő (természetesen nem a játéktudás, s tehetség alapján)
Szóval itt a nagy probléma..., ohh a nők, istenem a nők, mennyivel jobban elfogadjuk a leszbikus nőket, főleg ha csinosak, s egymással a szemünk láttára játszadoznak. Ahogy tudtommal a nők is osztják ezt, míg ugyanúgy förtelmesnek tartják két férfi...
Tehát..., ne szégyeljétek magatokat csinos leszbikus embertársaim..., elő a farbával :P

Ale..., rendben, ezzel már sokszor találkoztam, de hiába... Sajnos én megpróbálok minden lehetséges módon kötődni a Barcelona-hoz (perxe ez még talán az egészségesnek nevezhető kategória :twisted: ), s nálam i hamar eldőlt fejben..., hogy nem tudom szeretni a "másik oldalt" (RM), de sajnos valóban itt élek, így meg lehet kérdőjelezni. Mindenképp azt mondom, fejben azt hiszem ezzel kapcsolatosan képben vagyok, de valóban ezen a fránya, de mégis oly szép országban élek...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Alessandro
Jugador del Barça

2008.03.25. 17:14:08

TorresToni!!

Történelemből kapsz egy 5-öst ...De Földrajzból elégtelen.... Üdvözöllek magyarországon.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.25. 17:10:32

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de kicsitt hátrébb az agarakkal. (Pü-ben kéretik elintézni a többi dolgot)

Ha valaki nagyon ráér árulja már el nekem, hogy valaki mivel lesz kevesebb, ha homoszexuális? Őszintén szólva tojom le, hogy ki kihez vonzódik, ha jólesik csinálja.

Ha lányok lennétek még megérteném, hogy csalódottak vagytok egy egy ilyen pletyka hallatán, de így...

A focit gólra játszák. Nem számít, hogy ki kihez vonzódik, vagy hogy ki hogyan néz ki, csak az, hogyan teljesít a pályán.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.25. 17:08:22

Alessandro írta:Ellendrukkolni valaminek hmm szánalmas ,Drukkolni vminek igazán szorítani az igen... de ellendrukkolni az olyan negatív embert súgal,vminek vkinek a rosszat kíváni kvázi...hmm te tudod pajtás..hajrá ja nem ... ha már anti ...nem hajrá...
A Barcelona ill. KAtalónia, ill. az RM, és Kasztíllia sosem fért egymás melett, háború folyt mindig is, nem csupán a futballban...
Az, hogy ANtimadridista, nem azt jelenti, hogy zsigerből gyűlölöm az egész csapatot, csupán játékosokat (néhány undorító :twisted: ), a klub vezetőségét, az fejetlenséget, a klub körül kialakult képet, a reklámcsapatot, szóval... (perxe nem mondom, hogy a Barca háza táján nem kell szétnézni, de maradjunk 3 dimenzióban..., a két csapat ég és föld :twisted: ) Sajnos leheteteln számomra, hogy úgy nézzek egy RM-xy meccset, hogy szívból ne xy-nak szurkoljak...
Szerintem ha valóban okos választ akarsz, amit én nem tudok, akkor keress Barcelona drukker barátokat az interneten, vagy antimadridistákat, akik valóban ízig vérig katalánok, s egy rövid vita keretében bizonyosan meg tudja értetni, mi szánalmas, s mi nem.... :twisted:
Alessandro
Jugador del Barça

2008.03.25. 17:03:06

Ellendrukkolni valaminek hmm szánalmas ,Drukkolni vminek igazán szorítani az igen... de ellendrukkolni az olyan negatív embert súgal,vminek vkinek a rosszat kíváni kvázi...hmm te tudod pajtás..hajrá ja nem ... ha már anti ...nem hajrá...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.25. 16:57:24

Alessandro írta:Amúgy ezek a hozzászólások mellett az ilyen "ANTIMADRIDISTA" szövegeket is elég szánalmasnak tartok... Most Madridista y Barcelona drukker ,vagy Antimadridista vagy ? ...
Szánalmas...? :twisted: Buta fiú vagy, s kész...
Hozzáfűzöm..., ezt te nem értheted, de hidd el, elég sokan igen...
Másrészt, aki antimadridista, az nem lehet Barcelona drukker?
Azt mondom, egyél egy kis nyúltápot aztán pihenj...
Alessandro
Jugador del Barça

2008.03.25. 16:55:13

Amúgy ezek a hozzászólások mellett az ilyen "ANTIMADRIDISTA" szövegeket is elég szánalmasnak tartok... Most Madridista y Barcelona drukker ,vagy Antimadridista vagy ? ...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.25. 16:34:29

Hát, a Barcában kapásból nem tudok olyan jellemet mondani, akinek ráánézésre is lenne egy kis homok a zsebében :twisted: , talán Puyu :twisted: , áhh, még viccnek is rossz, de még mindig jobb, mint ha pedofilok lennének :twisted: A csapattársaiknak lehet vele némi gond, s pironkodás. :twisted:
Azért az elég gáz, h megkérdőjelezik a nemi identitását, de ahogy ma a közéletben nem küldik ezért koncentrációs táborba, ill. nem égetik el máglyán, úgy még a szélsőségesebb szurkolók is elfogadják. Erre példa a Rangers, perxe ott más értelemben.
Bercy
Entrenador del Barça

2008.03.25. 15:44:06

Emberek... azért utálunk valakit, mert a szexuális hovatartozása nem elfogadható részünkre???

Kérdem én ki az aki 100%-san meg tudja mondani, hogy a Barcába csak heterok vannak... mert a mai világban lehet, hogy sokan pofára esnének.
Nem védem sem a melegeket, sem a madridistákat, de ez elég hülye indok...és tényleg gyerekes.

Csak megjegyzem: Snoop Dogg is festi a körmeit és b.sszus 3 nő várja otthon :lol: szemét :lol:
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.25. 15:39:35

mypeter írta:ismét ovi.
Hát engem nem zavarna a Messi vagy Valdes festené a körmét, illetve melegek lennének. Ez már tényleg röhej, hogy most az a baj, hogy Guti a körmét festi.
Szintén.
Focisták. Az érdekel, amit a pályán csinálnak. Amíg tesz azért, hogy sikeres legyen a csapat, addig nem érdekel, hogy milyen a magánéletben. Az már "feláras szolgáltatás". :)
mypeter
Entrenador del Barça

2008.03.25. 15:37:15

ismét ovi.
Hát engem nem zavarna a Messi vagy Valdes festené a körmét, illetve melegek lennének. Ez már tényleg röhej, hogy most az a baj, hogy Guti a körmét festi. Azzal sem értek egyet, hogy a madridisták divatdrukkerek lennének. Pont Beckham érkezésétől kezdtek sikertelenek lenni... Szóval megint és megint csak a gyűlöletet szítjuk. De minek?
bandi06
Barça B

2008.03.25. 15:23:28

Azért az biztos hogy a madridban focizik pár fura figura akiknek megkérdöjelezném a szexuális beállitottságát.PL:Guti,Ramos.Guti festi a körmét!Ez a Barcában sosem fordulhatna elő.A madridra mindig is úgy tekintettem mint kényes sztárocskák gyülekezetére.Mondjuk a mostani csapatukat nem tartom sztárokkal hemzsegőnek.A Barca mindig is a leggszebben játszotta ezt a játékot és kész.És iigen a legtöbb madridista csak divatból szurkol a csapatnak mert ott játszot Beckham és Zidan.És olyan sikk ha Beckhaméknak drukkolnak.De sebaj négy pont emberek!Meglesz.A madrid eljátsza majd előnyét és miénk a győzelem,és madrid meghajol nagyságunk elött. BARCA 4EVER
MOCSKOS REAL
Szandi
Főnökasszony

2008.03.25. 14:10:25

Gomezinho írta:Nagyon megfordult a világ sorrendje! Egyszerűen már soha nem lesznek azok akik voltak!
A hozzászólásod értelmét alapjaiban nem látom, mind1.
Sose lesznek azok akik voltak? Pf..
Nagyon megfordult? Komolyan nem értem mit akartál ezzel kifejezni.
Mikor a Barcelona a bizonyos nagyon mély hullámvölgyében volt, nemisolyanrég, akkor meg azt kellett volna a madridistáknak mondaniuk, amit most te? Értelmetlen az egész.
Vagy a galaktikára gondolsz? Hogy sokan amiatt szerettek bele? Szvsz azok nagyon nagy része divatdrukker, akik mostmár vszínűleg el is andalogtak. A galaktika miatt sok embert még jobban taszít(ott) a real.
Vagy a régi sikerekre céloztál eme bárgyú módon? Mert akkor az is hülyeség. Csak ezzel tudok példálozni, hogy a Barca akkor vszínű nem nyert volna Bl-t mert előtte hullámvölgy volt.
Csak próbáltam kibogozni zavaros gondolataidat minden rossz szándék nélkül, meg szerettem volna érteni, gondolom valam értékes, ha már megosztottad velünk.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Poreko
Jugador del Barça

2008.03.25. 13:55:21

a Madridnak csak egy kisszelet jut az is Guti személyében egy férfihölgy társaságában! max ennyivel kavarják fel a vizet manapság
A Madrid szurkolóitól nem várhatsz többet!
Szerintem is hagyjuk a beszólásomat, mert csak ez a két mondat már igazolja a jogosságát!

a madrid szurkolói oldalán az igazságot sem mondják meg nektek: a hétvégi mecs első góljánáról azt írják, hogy rossz labdakezelés, közben meg Robinho próbált biciklicselezni a 16 környékén, és hát elvesztette a labdát... ennyit erről.
Sneijder nem tudta lekezelni rendesen a labdát, 5 méterre pattant tőle pont a gólpaszt adó Valenciáshoz ha jól emlékszem, de a végeredmény ugyanaz. Amúgy a cselbe belegabajodni kevésbé gáz, mint lekezelni egy labdát, és a súlyosabb hibából, a labdakezelésből született a gól. (Ha nem, akkor is szégyen, hogy lyukas volt a védelem, na mindegy...)
tenkl
Jugador d'estrella

2008.03.25. 12:33:19

a madrid szurkolói oldalán az igazságot sem mondják meg nektek: a hétvégi mecs első góljánáról azt írják, hogy rossz labdakezelés, közben meg Robinho próbált biciklicselezni a 16 környékén, és hát elvesztette a labdát... ennyit erről.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.25. 12:25:21

poreko szerintem hagyjuk ezt a beszólásodat rendben? Én csak próbállak titeket és a Barcelonát védeni te meg engem cseszel le! Semmi bántót nemirtam a madridistán nem ilyen hangnemben beszálnek rólunk ugyhogy szerintem még elég kúltúrált módon válaszoltam!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Poreko
Jugador del Barça

2008.03.25. 11:39:16

Gomezinho írta:A Madrid szurkolóitól nem várhatsz többet! Érzik a vesztüket hogy ez a Madrid már nem a régi amibe beleszerettek! Nagyon megfordult a világ sorrendje! Egyszerűen már soha nem lesznek azok akik voltak! Hagy szidjanak minket ugyis mindig velünk van tele a sajtó meg a tv, a Madridnak csak egy kisszelet jut az is Guti személyében egy férfihölgy társaságában! :D max ennyivel kavarják fel a vizet manapság! ezt olvassák el nyugodtan :)
És TE gondolod, hogy különb vagy náluk egy ilyen hozzászólás után?!
Nevetséges...
épp most olvassgattam a madridista oldal fórumán a Madrid vs Barca topikot..... és hát elég keményen leszólják a Barcát...
namost,igen valóban gyengék vagyunk,ennek ellenére én a madridisták helyében csöndben maradnék,mert az,hogy még mindig nyilt a Liga,az a Real szégyene...kb 25 ponttal kellene vezetnie a bajnokságot....Másrészt a Barca is vezethetne már vagy 6 ponttal...egymást múlják alul hétről hétre!Hihetelen...
Ja,és a bajnokság még korántsem lefutott!!4 pont a különbség,és a kövi fordulóban Real-Sevilla ugyhogy mindenki vagyen vissza az arcból,mert még minden megtörténhet! Ja,és mi még állunk a Bl-ben és nem is tom hogy ki esett ki már a nyolcaddöntőben ...nem volt szerencsétek,mi az elmúlt 4 évben egyszer sem...szörnyű
Nem lehet megjósolni, hogy ki nyeri meg a bajnokságot, mert egyszerűen mind a két csapat olyan ingadozó, hogy nincs számukra olyan meccs, ami fix 1-esnek számítana.
Azt meg eddig is tudtuk, hogy nem lefutott, amíg matematikai esélye van több csapatnak, addig bármi megtörténhet ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Poreko 2008.03.25. 14:07:23-kor.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.25. 11:00:05

A Madrid szurkolóitól nem várhatsz többet! Érzik a vesztüket hogy ez a Madrid már nem a régi amibe beleszerettek! Nagyon megfordult a világ sorrendje! Egyszerűen már soha nem lesznek azok akik voltak! Hagy szidjanak minket ugyis mindig velünk van tele a sajtó meg a tv, a Madridnak csak egy kisszelet jut az is Guti személyében egy férfihölgy társaságában! :D max ennyivel kavarják fel a vizet manapság! ezt olvassák el nyugodtan :)
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Lezárt