Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Frányó István
Jugador del Barça

2008.03.25. 16:54:26

norbert55 írta:Állandóan Diego-ról van szó.Nem akkora játékos h ennyit kéne fizetni.

Menjen:Oleguer,Thuram,Márquez,Sylvinho,Edmilson,Gudjohnsen,Ezquerro,Zambrotta,Deco,Henry
Jöjjön:Lahm,Garay,Poulsen,Van der Vaart,Vargas,Drogba,és tehetségek felhozatala a B csapatból.

Van der Vaart sztem jobb igazolás lenne mint diego+olcsóbb
Henry-nak pedig adnék esélyt de valószínű h José Mourinho lesz az edző és ő nem számít Henry-ra vagyis inkább Drogba kell neki+jobban érzi magát Angliában.

Szerintetek?
Ne vedd kötözködésnek, mert nem az, de sztem Zazu, Deco és Henry maradjon csak szépen tt (főleg ez utóbbi 2), Marquez-t nem értem miért kéne eladni, Sylvinho meg mindig veszélyes, ha beáll, vele is hosszabbítanék/megtartanám!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.03.25. 16:51:39

Állandóan Diego-ról van szó.Nem akkora játékos h ennyit kéne fizetni.

Menjen:Oleguer,Thuram,Márquez,Sylvinho,Edmilson,Gudjohnsen,Ezquerro,Zambrotta,Deco,Henry
Jöjjön:Lahm,Garay,Poulsen,Van der Vaart,Vargas,Drogba,és tehetségek felhozatala a B csapatból.

Van der Vaart sztem jobb igazolás lenne mint diego+olcsóbb
Henry-nak pedig adnék esélyt de valószínű h José Mourinho lesz az edző és ő nem számít Henry-ra vagyis inkább Drogba kell neki+jobban érzi magát Angliában.

Szerintetek?
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.25. 16:47:15

Colos írta:No igen. Vannak az "álom" kategóriába illő vágyak, s azok, melyek megvalósulására reális esély van. Alvésnak és Garaynak is nagyon örülnék, nem igazán értem, miért táncoltunk vissza ez utóbbi megszerzésétől. Lucio játékát annyira nem ismerem, nem nézem a Bundesligát, de nem csapdosnám a plafont örömömben, ha Barca-mezben látnám. Zambrottát és Márquezt viszont le kell cserélni, ez egyértelmű. Viszont vennék egy nagyon ügyes fiatal csatárt, Agüérót. Van az a pénz, amiért elengedik, s szerintem megéri. Diego... nem is tudom. Mondtam már, hogy nem rajongom a Bundesligáért, és sajnos nem is tudom fejből, hány éves, de ha fiatal, akkor az ő megszerzését is szorgalmazni kellene, leginkább Ronaldinho eladása esetén.
Jujjj, ezt is meghagyhattad vona magadnak..., mármint ezt a hsz.-t, egész egyszerűen rémes...
Először is..., ma már csak egy Messi, ill. C. Ronaldo, Terry eligazolása lehet álom, ezek valóban megszerezhetetlen játékosok, s még egy-két név ide tartozik, a többi játékost megengedhetné magának a csapat, de a vezetőség mindig ésszerűen , kevés pénzből gazdálkodott az átigazoláspolitikát tekintve...
Az nagyon csúnya, hogy Zambrotta-t és Márquez-t is így elengednéd, ezt nem részletezem, nem érdemli meg...
Ezekből a Diego-t, s Lucio-t nem ismerem kiderül, hogy elég szűk látókörű vagy, megértem ha nem ismered Pantelic-et, vagy Gekas-t a Bundesligából..., de őket már évek óta, a legmasabb szinten lehet látni klubszinten és válogatott szinten egyaránt. Azt én is megkérdőjelezem, hogy Diego mennyit ér a klubnak, s azt is, s sztem az lenne ésszerű, ha egy Lucio helyett valóban inkább egy fiatal Garay-ra költenének.
Mi a fenének egy újabb csatár..., tudtommal van egy óriási rutinnal rendelkező, egy a karrierje csúcsán lévő, s egy a lehetőségek kapujában álló klaszis támadónk, innentől ez a kérdés is balgaság kategória... PErxe itt nem Kun Agüero-t kérdőjelezem meg, valóban kiváló csatár, de még rutintalan, mindemellett rövid a cserepad, s azért nem is igazolna ide....
Ronnie, és Diego..., két teljesen más stílus, szerepkör..., azzal nincs megoldva semmi, ha uezt a taktikát, játékstíluzst szeretné továbbra is megtartani a csapat....
Egyébként is irányítóközéppályás csak úgy jöhet, ha Deco elköszön, s portugálosan távozik... (angliába, vagy az öreg sztárok nagy gyűjtőjébe, az Interbe)
Ezen a véleményeden nem sokat gondolkodhattál...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Potya55
Barça B

2008.03.25. 16:40:25

Védekező Középpályás kell!!!!!!!!!!!!
kilibarca
Capitá del Barça

2008.03.25. 16:36:28

Blaugrana10 írta: En szivem szerint a kovetkezo szezonra egy uj vedot szeretnek Milito helyet; nem vok ellene, de nem igen remekel, sok hibat kovet el.
te nem tudom miről beszélsz Milito jól játszik és megbizható védő :wink:
bandi06 írta:Gudjonhsen,Dos Santos,Deco,Marquez,Thuram mehet.Jöjjön:Dani Alaves,Benzema,Diego,Poulsen,...És én nem vagyok kibékülve Valdes hibáival.Egy csomo fontos mecs ment már el rajta.Néha nagy bravúrokat mutat be de ez kevés egy Barcába.Örülnék Buffonnak de ez csak állom.
vicc amiket irkáltok :lol: Thuram amúgy se értem mért adná el mindenki én tuti hosszabitanák vele legalább 1 évet. Poulsen jó játékos csak öreg,drága + egy alattomos játékos nem a Barcába való. Diego-t se értem mit kell ennyire sztárolni szerintem annyit biztos nem ér amennyit kérnek érte. Valdes pedig kiváló kapus akárki akármit mond!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.25. 16:25:29

No igen. Vannak az "álom" kategóriába illő vágyak, s azok, melyek megvalósulására reális esély van. Alvésnak és Garaynak is nagyon örülnék, nem igazán értem, miért táncoltunk vissza ez utóbbi megszerzésétől. Lucio játékát annyira nem ismerem, nem nézem a Bundesligát, de nem csapdosnám a plafont örömömben, ha Barca-mezben látnám. Zambrottát és Márquezt viszont le kell cserélni, ez egyértelmű. Az én szívem vágya, hogy Puyol visszakerülhessen a jobbhátvéd posztra. Elől ennél komplikáltabbnak látom a helyzetet. Nyílvánvaló, hogy Henry és Ronnie nem a tudásának megfelelően játszik az idényben, a kérdés az, hogy adjunk-e nekik esélyt a további bizonyításra, bízva jó formájuk visszaszerzésében. Szerintem a vezetőség ezt fogja tenni, én nem tenném... Viszont vennék egy nagyon ügyes fiatal csatárt, Agüérót. Van az a pénz, amiért elengedik, s szerintem megéri. Diego... nem is tudom. Mondtam már, hogy nem rajongom a Bundesligáért, és sajnos nem is tudom fejből, hány éves, de ha fiatal, akkor az ő megszerzését is szorgalmazni kellene, leginkább Ronaldinho eladása esetén. Védekező középpályásból egyébként szetintem az egész világon hiány van. Remélem, hogy Touré a műtéte után igazolja, hogy jó vétel volt, de én nagyon nagy visszaesést érzek az ő játékában, őszintén nem értem, miért kell sérülten erőltetni a játékát! Jó-jó, tudom, nélküle átjáróház lenne a középpályánk, de az egészségét kockáztatni, na az az, ami semmi pénzt nem ér meg! Én egyébként megszabadulnék még Gudjohnsentől, Oleguertől és Edmílsontól is. Szinte csak felveszik a fizetésüket anélkül, hogy bármit is letennének az asztalra.
Blaugrana10
Barça B

2008.03.25. 16:13:07

Xavit kihagyni a kezdobol? Hat nem lenne jo huzas... Dani Alves nem lenne rosz, sot!!! En szivem szerint a kovetkezo szezonra egy uj vedot szeretnek Milito helyet; nem vok ellene, de nem igen remekel, sok hibat kovet el. Amugy h Roni, Henry, Eto'o es Messi egyszerre kezdok legyenek nem igen tudom elkepzelni. Ja s remelem ha Rijkaard tavozik - amit nem szeretnek - nem Mourinho fogja valtani.
Kép KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
bandi06
Barça B

2008.03.25. 15:32:55

Gudjonhsen,Dos Santos,Deco,Marquez,Thuram mehet.Jöjjön:Dani Alaves,Benzema,Diego,Poulsen,...És én nem vagyok kibékülve Valdes hibáival.Egy csomo fontos mecs ment már el rajta.Néha nagy bravúrokat mutat be de ez kevés egy Barcába.Örülnék Buffonnak de ez csak állom.
MOCSKOS REAL
DUGO_11
Barça B

2008.03.25. 15:30:26

Jővö évi csapatot így akkarnám, vagyis így Szeretném...!

__________________V.Valdes_____________________

D.Alves_______Puyol________Milito________Abidal___

_____________Yaya Toure_______Iniesta____________

Messi_______________________________Ronaldinho__

_______________Eto´o________Henry_______________

és Elore bocsánat, hogy nem használok ékezeteket de Nem akkarodzik...:)

D.Alves - nagyon fontos lenne az O leigazolása, de megegyeznék Lahm-al is...!!!

én Megváltosztatnám a taktikát egy 4-2-2-2-re...szerintem utösebb lenne, így....!!!

Nekunk nem a kezdo játékosokal van gond, hanem a kiegészitő emberekel...a Padot kell nekunk megerositeni és egy Uj edző-t hozzni....és minden megváltozna...és újra Régi Fényében tundokolne az FC BARCELONA....ahogy mindégis kellenne....!!!

El: Uj igazolás:
-Gudjohnsen -D.Alves vs Lahm
-Edmilson -Diego vs Vander Vaart vs Nasri
-Marquez -Garay
-Oleguer
-Deco

Edző ___________Ide Mourinho-t_____________!!!
+ Kőzépályán rotálás lenne....Yaya Touré Iniesta Xavi Uj kozépályás...és nyugotan váltosztathatjuk a taktikát...ha kint játszunk vagy otthon...Támado felálást vagy Védekezőbet....!!!

Várom...a Véleményeket...!!!
Frányó István
Jugador del Barça

2008.03.25. 14:43:14

Ez nem az édességbolt ám, h abból is egy kicsit, meg amabból is egy marékkal...
visca el barca
Presidente del Barça

2008.03.25. 12:20:48

Léfe írta:Szerintem mehet Ronnie, Deco, Ezku, Gudy, Giovanni/ö kölcsön/ Zambi,
Thuram, Oleguer, Edmilson. Kérdöjeles lehet Marquez és Silvinho.
Hogy kiket kellene hozni nem sorolnám mert az ilyen kiváságlistákat nem szeretem. De D.Alves, Diego nagyon tetszik. Védők kellenek, kettő középpályás és nincs baloldali támadónk, de jobb oldalon sincs Messit helyettesitő támadó. Most vasárnap is 3 középcsatárral támadtunk.
egyszeruen nem lehet megcsinalni azt sehol, hogyminden "töltelék" játékost eladnak és helyére szupersztárokat hoznak.

ez nem a football manager hanem a valóság. egy 22-24-es keretben mindig lesz (és kell is) legalabb 5-6 olyan jatekos aki "nem üti meg a szintet"
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.03.25. 09:10:36

sztem menjen: Gudjohnsen, Ronaldinho ( :cry: ), Deco, Edmílson, Ezquerro, Thuram, (Oleguert nem bánom, úgy sem játszik majd)

FABREGAS-nak kimondottam örülnék, bármennyi az ára! csak bevétel lehet a klubnak, ha Ronnie elmegy és Cesc jön! Garay, vagy Lúcio közül valaki!
szeretném ha Zambrotta illetve Sylvinho maradna, de ha nem akkor egyik helyett Dani Alves jó lenne, vagy ez a Vargas, ha tényleg olyan jó!

csatárok nem kellenek, legyen elöl Messi-Eto'o-Henry/Bojan

cseréknek ott van Giovani, tán még Pedrito

RIJKAARD MEG MINÉL TOVÁBB MARADJON A KLUBNÁL!!!
(ha maradna mindig, akkor azért maradna, mert nyertünk sokmindent, pl 2008-ban egy PD jó lenne :lol: )
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.03.25. 09:06:28

Léfe írta:Szerintem mehet Ronnie, Deco, Ezku, Gudy, Giovanni/ö kölcsön/ Zambi,
Hogy kiket kellene hozni nem sorolnám mert az ilyen kiváságlistákat nem szeretem. De D.Alves, Diego nagyon tetszik. Védők kellenek, kettő középpályás és nincs baloldali támadónk, de jobb oldalon sincs Messit helyettesitő támadó. Most vasárnap is 3 középcsatárral támadtunk.
Sylvinho-t nem kéne eladni, de a többivel tökéletesen egyetértek.
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.25. 06:51:03

Szerintem mehet Ronnie, Deco, Ezku, Gudy, Giovanni/ö kölcsön/ Zambi,
Fecó
Andris
Adminisztrátor

2008.03.25. 00:36:35

Z$ołtu írta:A Barca-ba védők kellenek. A középpályával és a támadósorral semmi probléma. Henry, Messi, Bojan, Giovani, Ronaldinho mellé még ki kéne? Olyan védőt kéne leigazolni aki összefogja a védelmet, mert néha nagy a fejetlenség...:S Nekem ez a meglátásom.
Egyetértek azzal, hogy kizárólag védekező szellemű játékost kellene igazolnunk. És itt feltételezem, hogy Ronaldinho marad nyáron. Aminek mondjuk nem nagy az esélye szvsz, vagy így vagy úgy, de lemegy. :?

Az a gond, hogy Puyol, Thuram olyanok, akiknek össze kéne fogni a csapatot, régebben jól ment nekik. Megjött Milito, hetekig azt lehetett csak olvasni Mundon, Sporton, hogy mejött az ember aki aztán végképp úgy stabilizálja és irányítja majd a védelmet, ahogy kell. De hát... nemjött be. Azthiszem van egy kis gond az önbizalommal ott... mostanában. Év elején zseniális védelmünk volt, biztos mindenki emlékszik.
Persze ez nem változtat a dolgon, kell egy jobb bunkó, mindenképp, és Thuram helyére pedig Garay remélhetőleg, hamár megvan az a szerződés...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Z$ołtu
Barça B

2008.03.25. 00:31:55

A Barca-ba védők kellenek. A középpályával és a támadósorral semmi probléma. Henry, Messi, Bojan, Giovani, Ronaldinho mellé még ki kéne? Olyan védőt kéne leigazolni aki összefogja a védelmet, mert néha nagy a fejetlenség...:S Nekem ez a meglátásom.
Andris
Adminisztrátor

2008.03.25. 00:29:14

Emberek, a humor topic a Minden más részlegnél van, a Gera és társai témát koordináljátok oda... :D
Hihetetlen komolyan, egy vicc ami mostanában ebben a topicban megy.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
depth
Capitá del Barça

2008.03.25. 00:04:54

Kerlon, Gera, Huszti... Nemhiszem, h felférnének a cserepadra, akkor már inkább ottvannak a saját nevelésűek.

De úgyis az lesz megint, h mindenki találgat, aztán a vezetőség remekül fog igazolni. (lásd Abidal, Milito, Touré) Nem csillagászati összegekért, de remek játékosokat.
lenart cryuf
Barça B

2008.03.24. 23:21:03

Lampard nem kell,,nem ide valo.!!nem menne neki itt a játék az biztos!
19Messidona19
Barça C

2008.03.24. 21:40:28

Dani Alves,ha elmegy Deco akkor Lampard vagy Xabi alonso,Garay,Lahm!!!!ennnyyiiii kell ide semmi más
Katalán a szív gránátvörös kék a lélek Barca fan leszek ameddig élek!!!Visca Barca!!!!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.24. 21:35:31

Morminho írta:Istenem... Gondolkozzatok már, ez a Barcelona, nem valami középcsapat. Huszti, meg Gera, atyaúrítsen...
Pontosan ez még viccnek is rossz!Elég volt Vincze :D
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.24. 21:32:27

Istenem... Gondolkozzatok már, ez a Barcelona, nem valami középcsapat. Huszti, meg Gera, atyaúrítsen...
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.24. 21:32:10

Pár forduló óta figyelem Fernando Llorente játékát a Bilbaobol. Érdemes rá odafigyelni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Master19
Capitá del Barça

2008.03.24. 21:30:44

Husztit tuti nem hoznám !Én legalábbis nem :wink:
Kép
tenkl
Jugador d'estrella

2008.03.24. 21:17:11

Ha már Gera és magyar akkor...

Egyszer azon fondolkodtam, hogy ha Gudhjonsen elmegy, ki jönne helyette, (ha kéne) és akkor Huszti-ra gondoltam. Ő megférne a kispadon, és új klubbot keres. Tudom, elég nagy hülyeség, de csak egy ötlet.
Lezárt