Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PL:2005 Benabeu közönsége!!!goda06 írta:Nemtudom , hogy másnak mi a véleménye, de ez a topic kezd dühöngővé válni. Az oké, hogy egyeseknek meg van a vélménye és azért van a fórum, hogy megbeszéljük ezt, de mondjuk kultúráltan is lehetne. Szal azért mert valaki nem szereti, még tisztelheti. De mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy amikor a segítségével megnyertünk szinte mindent, akkor a "rosszakarói" azon imádkoztak, hogy essen már végre el a labdába vagy mi? Mert ha nem divatdrukker valaki, akkor csak ezt tudom elképzelni.Nem akarok elfogult lenni R10-el, de tudásban ő az egyik legjobb a világon, szal még ha valaki nem is szereti, a tiszteletet megérdemli
köszönöm Gomezinho a te véleményed számít nekem a legtöbbet!!!Tegnap óta te a szemembe egy isten vagy!!!!!!!Gomezinho írta:Első hozzászólásod de nagyon igaz és osztom véleményedet!19Messidona19 írta:Ronaldinho az isten akit örökké szeretek akár mit tesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi nem elvakultak vagyunk, és nem naivak, csak hisszük h 28 évesen egy ronaldinho még helyre tud hozni ilyen hibákatGomezinho írta:Első hozzászólásod de nagyon igaz és osztom véleményedet!19Messidona19 írta:Ronaldinho az isten akit örökké szeretek akár mit tesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Első hozzászólásod de nagyon igaz és osztom véleményedet!19Messidona19 írta:Ronaldinho az isten akit örökké szeretek akár mit tesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezzel 1et értek. Sokat köszönhetünk neki, rengeteget. A mostani hozzáálása nem profihoz méltó, ugy hogy el kell adni. De ettől még megérdemli, h tisztelettel beszéljünk róla. Rivaldo is lusta volt, még sem küldte el senki az annyába.MichaaBee írta:én nem Ronniet védtem, hanem azt mondtam, h nem kellene ilyenekkel átkozni, h "miért jött a világra" meg "takarodjon és vissza se nézzen" stb.
teljesen igazad van, és sztem egyről beszélünk.don gamper írta:De látod te is,hogy magasrol sz..ik erre.Felmarkolja a heti 100 ezerBoixos írta:ráadásul még mindig az egyik legértékesebb játékosa a Klubnak, éppen ezért senkinek sem mindegy, h hogyan teljesít, vagy inkább nem teljesít...
euroját(52 x 1 évben) oszt jo napot.biztos hogy föl lenne háborodva
ha a teljesítményével arányosan kapná a dellát(sztem heti 10 euro max)
azért vigyázz már a szádra, ne felejtsd el, h mit tett a klubért 2003-2006 között! megnyert mindent, aztán már csak labdázgat! de ha "nem jön a világra" akkor a Barcáról most nem így beszélnénk, hanem őrjöngenénk, h ekkora gödörből 5 év alatt kimásztunk, és 2007-ben majdnem bajnokok lettünk! akkor nem lett volna se BL, se két PD!!!Karashu írta:Őszintén szólva, magasról lesz*rom a brazíl vírtust! Ha egy játékosom ennyit akasztana le a klubbjáról évente mint Ronaldinho, és semmit nem csinálna a csapatja érdekében, azt is megbánná, hogy a világra jött!
De látod te is,hogy magasrol sz..ik erre.Felmarkolja a heti 100 ezerBoixos írta:ráadásul még mindig az egyik legértékesebb játékosa a Klubnak, éppen ezért senkinek sem mindegy, h hogyan teljesít, vagy inkább nem teljesít...
Ugy általánosságban gondoltam.Persze itt még lehet rola eszmétFrányó István írta:Teljesen igaz! Csak hát a Ronaldinho fórumban...don gamper írta:Nem kellene már szerintem ennyit foglalkozni R10-el
ha már ő sem foglalkozik "velünk".
Foglalkozni kell viszont Bojannal aki meghal a pályán jol játszik
gólokat lő,nem színészkedik,reklamál stb.És még sikeréhes.
Ő és Messi a jövő.Ronaldinhorol meg már régota csak a multidőben tudunk beszélni.
Teljesen igaz! Csak hát a Ronaldinho fórumban...don gamper írta:Nem kellene már szerintem ennyit foglalkozni R10-el
ha már ő sem foglalkozik "velünk".
Foglalkozni kell viszont Bojannal aki meghal a pályán jol játszik
gólokat lő,nem színészkedik,reklamál stb.És még sikeréhes.
Ő és Messi a jövő.Ronaldinhorol meg már régota csak a multidőben tudunk beszélni.