Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne vedd kötözködésnek, mert nem az, de sztem Zazu, Deco és Henry maradjon csak szépen tt (főleg ez utóbbi 2), Marquez-t nem értem miért kéne eladni, Sylvinho meg mindig veszélyes, ha beáll, vele is hosszabbítanék/megtartanám!norbert55 írta:Állandóan Diego-ról van szó.Nem akkora játékos h ennyit kéne fizetni.
Menjen:Oleguer,Thuram,Márquez,Sylvinho,Edmilson,Gudjohnsen,Ezquerro,Zambrotta,Deco,Henry
Jöjjön:Lahm,Garay,Poulsen,Van der Vaart,Vargas,Drogba,és tehetségek felhozatala a B csapatból.
Van der Vaart sztem jobb igazolás lenne mint diego+olcsóbb
Henry-nak pedig adnék esélyt de valószínű h José Mourinho lesz az edző és ő nem számít Henry-ra vagyis inkább Drogba kell neki+jobban érzi magát Angliában.
Szerintetek?
Jujjj, ezt is meghagyhattad vona magadnak..., mármint ezt a hsz.-t, egész egyszerűen rémes...Colos írta:No igen. Vannak az "álom" kategóriába illő vágyak, s azok, melyek megvalósulására reális esély van. Alvésnak és Garaynak is nagyon örülnék, nem igazán értem, miért táncoltunk vissza ez utóbbi megszerzésétől. Lucio játékát annyira nem ismerem, nem nézem a Bundesligát, de nem csapdosnám a plafont örömömben, ha Barca-mezben látnám. Zambrottát és Márquezt viszont le kell cserélni, ez egyértelmű. Viszont vennék egy nagyon ügyes fiatal csatárt, Agüérót. Van az a pénz, amiért elengedik, s szerintem megéri. Diego... nem is tudom. Mondtam már, hogy nem rajongom a Bundesligáért, és sajnos nem is tudom fejből, hány éves, de ha fiatal, akkor az ő megszerzését is szorgalmazni kellene, leginkább Ronaldinho eladása esetén.
te nem tudom miről beszélsz Milito jól játszik és megbizható védőBlaugrana10 írta: En szivem szerint a kovetkezo szezonra egy uj vedot szeretnek Milito helyet; nem vok ellene, de nem igen remekel, sok hibat kovet el.
vicc amiket irkáltokbandi06 írta:Gudjonhsen,Dos Santos,Deco,Marquez,Thuram mehet.Jöjjön:Dani Alaves,Benzema,Diego,Poulsen,...És én nem vagyok kibékülve Valdes hibáival.Egy csomo fontos mecs ment már el rajta.Néha nagy bravúrokat mutat be de ez kevés egy Barcába.Örülnék Buffonnak de ez csak állom.
egyszeruen nem lehet megcsinalni azt sehol, hogyminden "töltelék" játékost eladnak és helyére szupersztárokat hoznak.Léfe írta:Szerintem mehet Ronnie, Deco, Ezku, Gudy, Giovanni/ö kölcsön/ Zambi,
Thuram, Oleguer, Edmilson. Kérdöjeles lehet Marquez és Silvinho.
Hogy kiket kellene hozni nem sorolnám mert az ilyen kiváságlistákat nem szeretem. De D.Alves, Diego nagyon tetszik. Védők kellenek, kettő középpályás és nincs baloldali támadónk, de jobb oldalon sincs Messit helyettesitő támadó. Most vasárnap is 3 középcsatárral támadtunk.
Sylvinho-t nem kéne eladni, de a többivel tökéletesen egyetértek.Léfe írta:Szerintem mehet Ronnie, Deco, Ezku, Gudy, Giovanni/ö kölcsön/ Zambi,
Thuram, Oleguer, Edmilson. Kérdöjeles lehet Marquez és Silvinho.
Hogy kiket kellene hozni nem sorolnám mert az ilyen kiváságlistákat nem szeretem. De D.Alves, Diego nagyon tetszik. Védők kellenek, kettő középpályás és nincs baloldali támadónk, de jobb oldalon sincs Messit helyettesitő támadó. Most vasárnap is 3 középcsatárral támadtunk.
Egyetértek azzal, hogy kizárólag védekező szellemű játékost kellene igazolnunk. És itt feltételezem, hogy Ronaldinho marad nyáron. Aminek mondjuk nem nagy az esélye szvsz, vagy így vagy úgy, de lemegy.Z$ołtu írta:A Barca-ba védők kellenek. A középpályával és a támadósorral semmi probléma. Henry, Messi, Bojan, Giovani, Ronaldinho mellé még ki kéne? Olyan védőt kéne leigazolni aki összefogja a védelmet, mert néha nagy a fejetlenség...:S Nekem ez a meglátásom.
Pontosan ez még viccnek is rossz!Elég volt VinczeMorminho írta:Istenem... Gondolkozzatok már, ez a Barcelona, nem valami középcsapat. Huszti, meg Gera, atyaúrítsen...