Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mondjátok komolyan, h szerintetek nem beszélnek a fejével!!! Nem hüe az edző és az elnök sem! Tuti, h rengeteget beszéltek vele, sőt még Pszichológus is beszélt vele szerintem! De ha ő nem akar edzeni és inkább bulizik..stb akkor beszélhet vele a JóIsten is........ Lusta, Lusta és 3szor is Lusta ennyi a nagy baja!!!goda06 írta:Sajnos Ronaldinhoval történtek érdekes dolgok az elmúlt 2 évben ( azelőtt is, de akkor félisten volt mellette ). Ez pedig nem más, mint a "brazil" vírus. Többen is ítrák már előttem és egyetértek velük. Egyszerűen a szegény sorból kikerűlt játékosok akikre hirtelen rohadt nagy pénzeső hull képesek egész évben ünnepelni a Rioi karnevált. És bizony oda a kondíció. Természetes - már ha ez tényleg ígyvan - hogy ez R10 hibája főleg, de hol van ilyenkor az edző? Nem kellene ilyenkor gatyábarázni a játékosokat ( mert nem Roni az egyedüli a csapatban) ? Mondták, hogy szigorítások lesznek. Hol?????
Lehet hibáztatni az egyéneket, de korántsem itt van elásva a hiba sz.tem.
tényleg szigorításokra lenne szükség, én is úgy érzem hogy nagyon ellazult a csapat és az edző.goda06 írta:Sajnos Ronaldinhoval történtek érdekes dolgok az elmúlt 2 évben ( azelőtt is, de akkor félisten volt mellette ). Ez pedig nem más, mint a "brazil" vírus. Többen is ítrák már előttem és egyetértek velük. Egyszerűen a szegény sorból kikerűlt játékosok akikre hirtelen rohadt nagy pénzeső hull képesek egész évben ünnepelni a Rioi karnevált. És bizony oda a kondíció. Természetes - már ha ez tényleg ígyvan - hogy ez R10 hibája főleg, de hol van ilyenkor az edző? Nem kellene ilyenkor gatyábarázni a játékosokat ( mert nem Roni az egyedüli a csapatban) ? Mondták, hogy szigorítások lesznek. Hol?????
Lehet hibáztatni az egyéneket, de korántsem itt van elásva a hiba sz.tem.
neki nem az ilyen rosszmájú drukkerek miatt vannak gondjai, mert nem az ilyen rosszmájú drukkerek kergetik el bulizgatni esténként és nem ők kötelezik arra, h magasról szarjon az egészre.barcafan0911 írta:inkább imádkozzatok hogy ronaldinhónál hamarosan rendben legyen minden és a nyáron ne menjen el. még nagyon sokat tehet a csapatért és én azt mondom hogy ha nyáron nem megy el akkor fog is.
amúgy meg neki a fél lábában több football tudás van mint a legtöbb focistának és. még mindig többet tett a barcáért mint amennyit nem tett.
szégyeljétek magatokat, az ilyen rosszmájú drukkerek miatt vannak többekközött gondjai, mert nem robot hanem ember.
Hát ne haragduj, de jó nagy hülye vagy! Szted ez a csapat Ronaldinho függő? Jobban játszunk, ha az a hülye nincs a pályán! Tavaly nyáron el kellett volna küldeni a halál f*szára! Ki sem megy a meccsre? Hát látom, hogy mennyire akar küzdeni a csapatban maradásért! Néhány ember számára a nagy legende, a félisten, igazából egy pisis kisgyerek! Joggal leb*szták, erre megsértődik!Takarodjon Barcelónából, és vissza se nézzen!Gomezinho írta:Teljesen mindegy mit mondtok! Ez a csapat még valamilyen szinten Ronaldinho függő! a félcsapatot elhajthatnám a francba ha a cserbenhagyásról és a semmittevésről esne szó és a listát egy Deco nevezetű fazonnal kezdeném! Na ha valaki akkor ő akiben csalódtam nagyot de sorolhatnám a többit Edmilson ,Guddy...
Teljesen egyetértek!Frányó István írta:Ha R10 sportember volna (nem a tehetségét vitatom), akkor most fél lábbal is jelentkezne a kezdőbe! Ha R10 sportember volna, akkor ugyanúgy sírna, mint Messi, hogy nem játszhat! Ha R10 sportember volna, akkor most ő állna a csapat élére, és húzná ki a szekeret a gödörből (mert neki ez IS a feladata, nem az, h amikor megy, akkor 23-0-nál ollózzon 2 gólt)! Ha R10 sportember volna, akkor harcolna, úgy ahogyan Xavi vagy Puyol harcol minden meccsen! Azzal nincs bajom, hogy veszítünk, az sem érdekel, ha kiesünk mindenből, és nem nyerünk semmit, de az, h valaki nem hal meg a csapatáért, az nekem elfogadhatatlan! Mert meg kell halni a pályán, aztán lehet, h nem lesz elég a sikerhez, de tiszta a lelkiismeret! És ha R10 sportember volna, akkor most nem tudna tükörbe nézni, de sajnos ő nem az, és amikor kritizálják, akkor ő inkább megsértődik és CSERBEN HAGYJA azt a csapatot, ahol sztár lett belőle, és azokat a szurkolókat, akik istenítették! Ez fordítva sosem történt meg!
Azért meghalni nem is kell meghogy szétszakadjon elég ha oda koncentrál és hozza azt amit elvár tőle mindenki!Frányó István írta:Ha R10 sportember volna (nem a tehetségét vitatom), akkor most fél lábbal is jelentkezne a kezdőbe! Ha R10 sportember volna, akkor ugyanúgy sírna, mint Messi, hogy nem játszhat! Ha R10 sportember volna, akkor most ő állna a csapat élére, és húzná ki a szekeret a gödörből (mert neki ez IS a feladata, nem az, h amikor megy, akkor 23-0-nál ollózzon 2 gólt)! Ha R10 sportember volna, akkor harcolna, úgy ahogyan Xavi vagy Puyol harcol minden meccsen! Azzal nincs bajom, hogy veszítünk, az sem érdekel, ha kiesünk mindenből, és nem nyerünk semmit, de az, h valaki nem hal meg a csapatáért, az nekem elfogadhatatlan! Mert meg kell halni a pályán, aztán lehet, h nem lesz elég a sikerhez, de tiszta a lelkiismeret! És ha R10 sportember volna, akkor most nem tudna tükörbe nézni, de sajnos ő nem az, és amikor kritizálják, akkor ő inkább megsértődik és CSERBEN HAGYJA azt a csapatot, ahol sztár lett belőle, és azokat a szurkolókat, akik istenítették! Ez fordítva sosem történt meg!
az az érdekes (V.T. nem feltétlenül neked írom)Frank Rijkaard írta:Varga Tamás írta:Mert amíg a 25 játékosból 24 megszakad, küzd, hajt, a 25. nem teheti meg, hogy mellékeljen, hogy lazítson.
eeennnnyyyyyyiiiiiiii!!!!!Egyetértek!!!jose visszahozná nekünk!!!!Gomezinho írta:nem kell őt szidni! simán agyba főbe szivatni ha kell orditozni vele! Ennyi hiányzik! Brazil vér folyik benne megsértődne de után tudná mi a dolga!
Én akkor is azt mondtam, hogy adjuk el, ollózik egyet, nagy cucc, ennyi köcsögséget amit csinál, kimegy bulizni, kinél láttok még ilyet, hogy bulizik és késik? Mégis ki a francnak képzeli magát? Nalám egy olló góllal soha nem váltja meg/fogja megváltani magát, ha csak ennyi tellik ki tőle 5 meccs alatt, Ne hozzátok fel a múltat, mert az már megtörtént, jelenben élünk! Elismerem a munkáját, de amit lassan 2 éve csinál, az kiborít! Igen, utálom, megutáltam, nézzétek el nekem, hogy már marhára nem bírom!Giga999 írta:Imádom az ilyet!!!Most mindenki hogy szidja meg minden, de amikor ollózik egy olyat hogy beszarás akkor mindenki egyből húúúú roni itt van roni megjött de imádom jó hogy nem adtuk el!!!
Ebbe egyetértünk!!!Dinho még 10%osan is jobb!!!Mert az mindig benne van hogy beteker egy szabadot!!!Ronaldinho&Barca írta:Igen, de azon a meccsen sérült le Messi, ergo gondolom nem akart kockázatot vállalni, hogy Ronaldinho is lesérül.(Egyébként énis betettem volna R10-t, ha valamikor ott kedvére cselezhetett volna stb..stb..., DE...) Rijkaard azért tud bánni a sztárokkal, szerintem pár éve itt edzősködik bizonyította, a hozzáállástól függ ez szerintem csak. De azt viszont fenntartom, hogy egy Guddynál egy 50%-os Ronaldinho is bármikor jobb, és egy 50% Ronaldinho is sokat tud hozzátenni a játékunkhoz. Remélem a Schalke ellen már pályára tud lépni, addig fejben tegyen helyre mindent.Giga999 írta: De ha ért hozzá akkor hogy van az hogy ilyeneket csinál a világ legjobbja??,nem tudja kezelni a sztárokat!!!Volt az a mecs amikor 3:0 ütöttük a valenciát!!!Na az egy risz rosz valencia volt és ronit 1percre nem cserélte be!!!Amikor pont ilyen mecsre kellett volna behozni ahol még öreganyám is jól játszott volna!!!!
Igen, de azon a meccsen sérült le Messi, ergo gondolom nem akart kockázatot vállalni, hogy Ronaldinho is lesérül.(Egyébként énis betettem volna R10-t, ha valamikor ott kedvére cselezhetett volna stb..stb..., DE...) Rijkaard azért tud bánni a sztárokkal, szerintem pár éve itt edzősködik bizonyította, a hozzáállástól függ ez szerintem csak. De azt viszont fenntartom, hogy egy Guddynál egy 50%-os Ronaldinho is bármikor jobb, és egy 50% Ronaldinho is sokat tud hozzátenni a játékunkhoz. Remélem a Schalke ellen már pályára tud lépni, addig fejben tegyen helyre mindent.Giga999 írta: De ha ért hozzá akkor hogy van az hogy ilyeneket csinál a világ legjobbja??,nem tudja kezelni a sztárokat!!!Volt az a mecs amikor 3:0 ütöttük a valenciát!!!Na az egy risz rosz valencia volt és ronit 1percre nem cserélte be!!!Amikor pont ilyen mecsre kellett volna behozni ahol még öreganyám is jól játszott volna!!!!
De ha ért hozzá akkor hogy van az hogy ilyeneket csinál a világ legjobbja??,nem tudja kezelni a sztárokat!!!Volt az a mecs amikor 3:0 ütöttük a valenciát!!!Na az egy risz rosz valencia volt és ronit 1percre nem cserélte be!!!Amikor pont ilyen mecsre kellett volna behozni ahol még öreganyám is jól játszott volna!!!!Ronaldinho&Barca írta:Rijkaard pont a pszihologiához ért, ha nézted a meccset akkor halhattad, főoldalon is van egyik cikkben.Giga999 írta:Dinhonak egy edző kell aki tud bánni a játékosokkal aki nem csak a focihoz hanem a pszichologiához is ért!!!!
Nomeg sztem hagyjuk R10-t. Majd visszatér és akkor kezdjünk el bezsélni róla. Most egyenlőre sérült vagy valami. Én sztem utolsó pár meccsén elég jól játszott és javult a teljesítménye. Én bízok benne, hogy ezek csak pletykák amit róla híresztelnek, visszatér és bizonyít majd!