Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Attya
Jugador d'estrella

2008.03.24. 19:01:15

goda06 írta:Sajnos Ronaldinhoval történtek érdekes dolgok az elmúlt 2 évben ( azelőtt is, de akkor félisten volt mellette ). Ez pedig nem más, mint a "brazil" vírus. Többen is ítrák már előttem és egyetértek velük. Egyszerűen a szegény sorból kikerűlt játékosok akikre hirtelen rohadt nagy pénzeső hull képesek egész évben ünnepelni a Rioi karnevált. És bizony oda a kondíció. Természetes - már ha ez tényleg ígyvan - hogy ez R10 hibája főleg, de hol van ilyenkor az edző? Nem kellene ilyenkor gatyábarázni a játékosokat ( mert nem Roni az egyedüli a csapatban) ? Mondták, hogy szigorítások lesznek. Hol?????

Lehet hibáztatni az egyéneket, de korántsem itt van elásva a hiba sz.tem.
Nem mondjátok komolyan, h szerintetek nem beszélnek a fejével!!! Nem hüe az edző és az elnök sem! Tuti, h rengeteget beszéltek vele, sőt még Pszichológus is beszélt vele szerintem! De ha ő nem akar edzeni és inkább bulizik..stb akkor beszélhet vele a JóIsten is........ Lusta, Lusta és 3szor is Lusta ennyi a nagy baja!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.24. 18:56:18

goda06 írta:Sajnos Ronaldinhoval történtek érdekes dolgok az elmúlt 2 évben ( azelőtt is, de akkor félisten volt mellette ). Ez pedig nem más, mint a "brazil" vírus. Többen is ítrák már előttem és egyetértek velük. Egyszerűen a szegény sorból kikerűlt játékosok akikre hirtelen rohadt nagy pénzeső hull képesek egész évben ünnepelni a Rioi karnevált. És bizony oda a kondíció. Természetes - már ha ez tényleg ígyvan - hogy ez R10 hibája főleg, de hol van ilyenkor az edző? Nem kellene ilyenkor gatyábarázni a játékosokat ( mert nem Roni az egyedüli a csapatban) ? Mondták, hogy szigorítások lesznek. Hol?????

tényleg szigorításokra lenne szükség, én is úgy érzem hogy nagyon ellazult a csapat és az edző.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
goda06
Jugador del Barça

2008.03.24. 18:50:01

Sajnos Ronaldinhoval történtek érdekes dolgok az elmúlt 2 évben ( azelőtt is, de akkor félisten volt mellette ). Ez pedig nem más, mint a "brazil" vírus. Többen is ítrák már előttem és egyetértek velük. Egyszerűen a szegény sorból kikerűlt játékosok akikre hirtelen rohadt nagy pénzeső hull képesek egész évben ünnepelni a Rioi karnevált. És bizony oda a kondíció. Természetes - már ha ez tényleg ígyvan - hogy ez R10 hibája főleg, de hol van ilyenkor az edző? Nem kellene ilyenkor gatyábarázni a játékosokat ( mert nem Roni az egyedüli a csapatban) ? Mondták, hogy szigorítások lesznek. Hol?????

Barca, Ronaldinho
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.24. 18:32:40

barcafan0911 írta:inkább imádkozzatok hogy ronaldinhónál hamarosan rendben legyen minden és a nyáron ne menjen el. még nagyon sokat tehet a csapatért és én azt mondom hogy ha nyáron nem megy el akkor fog is.
amúgy meg neki a fél lábában több football tudás van mint a legtöbb focistának és. még mindig többet tett a barcáért mint amennyit nem tett.
szégyeljétek magatokat, az ilyen rosszmájú drukkerek miatt vannak többekközött gondjai, mert nem robot hanem ember.
neki nem az ilyen rosszmájú drukkerek miatt vannak gondjai, mert nem az ilyen rosszmájú drukkerek kergetik el bulizgatni esténként és nem ők kötelezik arra, h magasról szarjon az egészre.
amúgy meg ronaldinho az fc barcelona fizetett alkalmazottja, akinek - attól függetlenül, h kivételes képességű játékos - az a kötelessége, h a legjobb tudása szerint szolgálja a Klubot.
amikor idejött, ez nagyon ment neki, többek között ezért került oda a barca, ahova. mostanában viszont egyáltalán nem így áll hozzá a dolgokhoz, ami gáz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.24. 18:26:53

inkább imádkozzatok hogy ronaldinhónál hamarosan rendben legyen minden és a nyáron ne menjen el. még nagyon sokat tehet a csapatért és én azt mondom hogy ha nyáron nem megy el akkor fog is.
amúgy meg neki a fél lábában több football tudás van mint a legtöbb focistának és. még mindig többet tett a barcáért mint amennyit nem tett.
szégyeljétek magatokat, az ilyen rosszmájú drukkerek miatt vannak többekközött gondjai, mert nem robot hanem ember.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.24. 18:14:31

Gomezinho írta:Teljesen mindegy mit mondtok! Ez a csapat még valamilyen szinten Ronaldinho függő! a félcsapatot elhajthatnám a francba ha a cserbenhagyásról és a semmittevésről esne szó és a listát egy Deco nevezetű fazonnal kezdeném! Na ha valaki akkor ő akiben csalódtam nagyot de sorolhatnám a többit Edmilson ,Guddy...
Hát ne haragduj, de jó nagy hülye vagy! Szted ez a csapat Ronaldinho függő? Jobban játszunk, ha az a hülye nincs a pályán! Tavaly nyáron el kellett volna küldeni a halál f*szára! Ki sem megy a meccsre? Hát látom, hogy mennyire akar küzdeni a csapatban maradásért! Néhány ember számára a nagy legende, a félisten, igazából egy pisis kisgyerek! Joggal leb*szták, erre megsértődik!Takarodjon Barcelónából, és vissza se nézzen! :x :evil:

meglehetne egy kissé szerényebben is fogalmazni a gyerekkel kapcsolatos ellenérzéseket, még ha igazak is! egymást pedig nem fikázzuk! kösz.
Boixos
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.24. 18:07:36

a csapat már kb másfél, de ha nem annyi, akkor is legalább fél éve nem ronaldinho-függő. tulajdonképpen tökmindegy, h játszik-e, v sem, sajnos nem annyira érezni a különbséget.
az ebben az egész szituban az egyetlen pozitívum, h rijkaard úgy látszik levette róla a kezét és nem falaz többet ronaldinho sumákolásaihoz.
ezt egyébként jóval előbb megtehette volna, mondjuk akkor, amikor (az akkor sokak által péppé szídott) edmilson borított.
röhej, h egy játékos ennyi ideig hülyítheti a közönséget, akikből egyébként él. arról nem beszélve, h ez milyen minta a többi csapattársa, főleg a fiatalok előtt...
PUYOL-XAVI-INIESTA
tenkl
Jugador d'estrella

2008.03.24. 18:07:32

Frányó István írta:Ha R10 sportember volna (nem a tehetségét vitatom), akkor most fél lábbal is jelentkezne a kezdőbe! Ha R10 sportember volna, akkor ugyanúgy sírna, mint Messi, hogy nem játszhat! Ha R10 sportember volna, akkor most ő állna a csapat élére, és húzná ki a szekeret a gödörből (mert neki ez IS a feladata, nem az, h amikor megy, akkor 23-0-nál ollózzon 2 gólt)! Ha R10 sportember volna, akkor harcolna, úgy ahogyan Xavi vagy Puyol harcol minden meccsen! Azzal nincs bajom, hogy veszítünk, az sem érdekel, ha kiesünk mindenből, és nem nyerünk semmit, de az, h valaki nem hal meg a csapatáért, az nekem elfogadhatatlan! Mert meg kell halni a pályán, aztán lehet, h nem lesz elég a sikerhez, de tiszta a lelkiismeret! És ha R10 sportember volna, akkor most nem tudna tükörbe nézni, de sajnos ő nem az, és amikor kritizálják, akkor ő inkább megsértődik és CSERBEN HAGYJA azt a csapatot, ahol sztár lett belőle, és azokat a szurkolókat, akik istenítették! Ez fordítva sosem történt meg!
Teljesen egyetértek!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.24. 18:03:02

Frányó István írta:Ha R10 sportember volna (nem a tehetségét vitatom), akkor most fél lábbal is jelentkezne a kezdőbe! Ha R10 sportember volna, akkor ugyanúgy sírna, mint Messi, hogy nem játszhat! Ha R10 sportember volna, akkor most ő állna a csapat élére, és húzná ki a szekeret a gödörből (mert neki ez IS a feladata, nem az, h amikor megy, akkor 23-0-nál ollózzon 2 gólt)! Ha R10 sportember volna, akkor harcolna, úgy ahogyan Xavi vagy Puyol harcol minden meccsen! Azzal nincs bajom, hogy veszítünk, az sem érdekel, ha kiesünk mindenből, és nem nyerünk semmit, de az, h valaki nem hal meg a csapatáért, az nekem elfogadhatatlan! Mert meg kell halni a pályán, aztán lehet, h nem lesz elég a sikerhez, de tiszta a lelkiismeret! És ha R10 sportember volna, akkor most nem tudna tükörbe nézni, de sajnos ő nem az, és amikor kritizálják, akkor ő inkább megsértődik és CSERBEN HAGYJA azt a csapatot, ahol sztár lett belőle, és azokat a szurkolókat, akik istenítették! Ez fordítva sosem történt meg!
Azért meghalni nem is kell meghogy szétszakadjon elég ha oda koncentrál és hozza azt amit elvár tőle mindenki!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.24. 18:01:53

Teljesen mindegy mit mondtok! Ez a csapat még valamilyen szinten Ronaldinho függő! a félcsapatot elhajthatnám a francba ha a cserbenhagyásról és a semmittevésről esne szó és a listát egy Deco nevezetű fazonnal kezdeném! Na ha valaki akkor ő akiben csalódtam nagyot de sorolhatnám a többit Edmilson ,Guddy...
haze71
Entrenador del Barça

2008.03.24. 17:57:49

Hihetetlen, hogy az elmúlt másfél év eseményeit tekintve még mindíg van aki vakon kiáll mellette. Hova lett a világ legjobbja? Már be sem fér a Barcába! Így lejáratni magát! Cserben hagyta a csapatot és a szurkolókat. És ha a következő két évben is a régi Ronnit látnánk, ez nehéz lenne neki megbocsájtani. Az meg hogy ollózott egy gólt? Azon a meccsen sem csinát más említésre méltót. Sajnos egy illúzióval szegényebbek lettünk. Pedig lehetett volna 3-4 fantasztikus éve itt a Barcában...
Frányó István
Jugador del Barça

2008.03.24. 17:51:35

Ha R10 sportember volna (nem a tehetségét vitatom), akkor most fél lábbal is jelentkezne a kezdőbe! Ha R10 sportember volna, akkor ugyanúgy sírna, mint Messi, hogy nem játszhat! Ha R10 sportember volna, akkor most ő állna a csapat élére, és húzná ki a szekeret a gödörből (mert neki ez IS a feladata, nem az, h amikor megy, akkor 23-0-nál ollózzon 2 gólt)! Ha R10 sportember volna, akkor harcolna, úgy ahogyan Xavi vagy Puyol harcol minden meccsen! Azzal nincs bajom, hogy veszítünk, az sem érdekel, ha kiesünk mindenből, és nem nyerünk semmit, de az, h valaki nem hal meg a csapatáért, az nekem elfogadhatatlan! Mert meg kell halni a pályán, aztán lehet, h nem lesz elég a sikerhez, de tiszta a lelkiismeret! És ha R10 sportember volna, akkor most nem tudna tükörbe nézni, de sajnos ő nem az, és amikor kritizálják, akkor ő inkább megsértődik és CSERBEN HAGYJA azt a csapatot, ahol sztár lett belőle, és azokat a szurkolókat, akik istenítették! Ez fordítva sosem történt meg!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.23. 20:38:37

Ez a Ronaldinhos dolog olyan mint egy gyengébb tanár és egy erőseb tanár esete!a gyengetanárt leszarod az erősnél meg félsz és bizonyitani akarsz hogy te vagy a legjobb és dicsérjen vagyis szerintem ez ugyanigy müködik!
home
Jugador d'estrella

2008.03.23. 20:38:33

Frank Rijkaard írta:
Varga Tamás írta:Mert amíg a 25 játékosból 24 megszakad, küzd, hajt, a 25. nem teheti meg, hogy mellékeljen, hogy lazítson.
az az érdekes (V.T. nem feltétlenül neked írom)
hogy ha valaki ezen a fórumon kiírja h szurkol ronaldinhonak és nem igazi barcás aki nem teszi ezt, jön a válasz, a barcelona egy csapat és az fcbarcelonának szurkolnak...ilyenkor érdekes módon ronaldinho akármennyit is edz, kevesebbet mint a többiek akik megszakadnak, nem játszik, és bár a többiek játszanak és nem jön az eredmény (utóbbi meccset leszámítva (valladolid nagy dicsőség)) sz*rt se ér h ki mennyit edz, mert csapatként nem megy ronaldinho nélkül, mégis ronaldinho a sz*r aki miatt ez meg az van....
hát nem furcsa...akik meg most itt vannak és szidják, mért nem voltak itt eddig? vagy amikor kevés edzéssel is de kúszott a labda után vagy ollózott mért nem modták h ez mindegy akkor is sz*r?hmm?
érdekes emberek élnek...
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Giga999

2008.03.23. 20:35:24

Gomezinho írta:nem kell őt szidni! simán agyba főbe szivatni ha kell orditozni vele! Ennyi hiányzik! Brazil vér folyik benne megsértődne de után tudná mi a dolga!
eeennnnyyyyyyiiiiiiii!!!!!Egyetértek!!!jose visszahozná nekünk!!!!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.23. 20:20:26

nem kell őt szidni! simán agyba főbe szivatni ha kell orditozni vele! Ennyi hiányzik! Brazil vér folyik benne megsértődne de után tudná mi a dolga!
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.23. 20:18:06

Giga999 írta:Imádom az ilyet!!!Most mindenki hogy szidja meg minden, de amikor ollózik egy olyat hogy beszarás akkor mindenki egyből húúúú roni itt van roni megjött de imádom jó hogy nem adtuk el!!!
Én akkor is azt mondtam, hogy adjuk el, ollózik egyet, nagy cucc, ennyi köcsögséget amit csinál, kimegy bulizni, kinél láttok még ilyet, hogy bulizik és késik? Mégis ki a francnak képzeli magát? Nalám egy olló góllal soha nem váltja meg/fogja megváltani magát, ha csak ennyi tellik ki tőle 5 meccs alatt, Ne hozzátok fel a múltat, mert az már megtörtént, jelenben élünk! Elismerem a munkáját, de amit lassan 2 éve csinál, az kiborít! Igen, utálom, megutáltam, nézzétek el nekem, hogy már marhára nem bírom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2008.03.23. 20:27:22-kor.
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.23. 20:13:47

Én Ronikát meghajtanám mint egy lovat, úgy hogy bsz*rna! Rijkaard helyében agyba-főbe szivatnám azt a játékost, akinek nincs oka arra, hogy késsen! Buli volt Ronikám? Semmi baj, edzés végén még itt maradsz és futsz még olyan 30 kört, és ha rossz kedvem lesz, a füvet te nyírod ma, nem az alkalmazottak! És lám, mindjárt ott lenne az edzéseken, ha nem, khömm... :twisted:
Giga999

2008.03.23. 19:55:43

Rijkaardról még annyit hogy 2évvel ezelőt még nem kellett motiválni dinhot mert még nem nyert Blt nem volt aranylabdás meg ilyen apróságok!!!De mostmár megnyert mindent amit meglehet nyerni most már a teljesítménye attól is függ hogy hogyan tudják felspanolni!!!
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.23. 19:52:44

Azért ne hasonlítsd guddyt R10-hez, előbbi lassan rendszeresen vkp-t játszik, toure helyett én is iőt hoztam volna be. Sztem amúgy Sissokora le kellett volna csapni mikor eladó volt, mert a vkp idén is lukas ha nincs toure
Giga999

2008.03.23. 19:52:30

Ronaldinho&Barca írta:
Giga999 írta: De ha ért hozzá akkor hogy van az hogy ilyeneket csinál a világ legjobbja??,nem tudja kezelni a sztárokat!!!Volt az a mecs amikor 3:0 ütöttük a valenciát!!!Na az egy risz rosz valencia volt és ronit 1percre nem cserélte be!!!Amikor pont ilyen mecsre kellett volna behozni ahol még öreganyám is jól játszott volna!!!!
Igen, de azon a meccsen sérült le Messi, ergo gondolom nem akart kockázatot vállalni, hogy Ronaldinho is lesérül.(Egyébként énis betettem volna R10-t, ha valamikor ott kedvére cselezhetett volna stb..stb..., DE...) Rijkaard azért tud bánni a sztárokkal, szerintem pár éve itt edzősködik bizonyította, a hozzáállástól függ ez szerintem csak. De azt viszont fenntartom, hogy egy Guddynál egy 50%-os Ronaldinho is bármikor jobb, és egy 50% Ronaldinho is sokat tud hozzátenni a játékunkhoz. Remélem a Schalke ellen már pályára tud lépni, addig fejben tegyen helyre mindent.
Ebbe egyetértünk!!!Dinho még 10%osan is jobb!!!Mert az mindig benne van hogy beteker egy szabadot!!!
Giga999

2008.03.23. 19:50:31

Imádom az ilyet!!!Most mindenki hogy szidja meg minden, de amikor ollózik egy olyat hogy beszarás akkor mindenki egyből húúúú roni itt van roni megjött de imádom jó hogy nem adtuk el!!!!Nem lehet 10éven keresztül csúcsformába játszani!!Minden játékosnál van hullámvölgy!!!Valakinél pár hónapos valakinél 1-2 szezonos!!!Foglyuk még látni az igazi Dinhot!!!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.23. 19:47:58

Giga999 írta: De ha ért hozzá akkor hogy van az hogy ilyeneket csinál a világ legjobbja??,nem tudja kezelni a sztárokat!!!Volt az a mecs amikor 3:0 ütöttük a valenciát!!!Na az egy risz rosz valencia volt és ronit 1percre nem cserélte be!!!Amikor pont ilyen mecsre kellett volna behozni ahol még öreganyám is jól játszott volna!!!!
Igen, de azon a meccsen sérült le Messi, ergo gondolom nem akart kockázatot vállalni, hogy Ronaldinho is lesérül.(Egyébként énis betettem volna R10-t, ha valamikor ott kedvére cselezhetett volna stb..stb..., DE...) Rijkaard azért tud bánni a sztárokkal, szerintem pár éve itt edzősködik bizonyította, a hozzáállástól függ ez szerintem csak. De azt viszont fenntartom, hogy egy Guddynál egy 50%-os Ronaldinho is bármikor jobb, és egy 50% Ronaldinho is sokat tud hozzátenni a játékunkhoz. Remélem a Schalke ellen már pályára tud lépni, addig fejben tegyen helyre mindent.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Giga999

2008.03.23. 19:43:03

Ronaldinho&Barca írta:
Giga999 írta:Dinhonak egy edző kell aki tud bánni a játékosokkal aki nem csak a focihoz hanem a pszichologiához is ért!!!!
Rijkaard pont a pszihologiához ért, ha nézted a meccset akkor halhattad, főoldalon is van egyik cikkben.
Nomeg sztem hagyjuk R10-t. Majd visszatér és akkor kezdjünk el bezsélni róla. Most egyenlőre sérült vagy valami. Én sztem utolsó pár meccsén elég jól játszott és javult a teljesítménye. Én bízok benne, hogy ezek csak pletykák amit róla híresztelnek, visszatér és bizonyít majd!
De ha ért hozzá akkor hogy van az hogy ilyeneket csinál a világ legjobbja??,nem tudja kezelni a sztárokat!!!Volt az a mecs amikor 3:0 ütöttük a valenciát!!!Na az egy risz rosz valencia volt és ronit 1percre nem cserélte be!!!Amikor pont ilyen mecsre kellett volna behozni ahol még öreganyám is jól játszott volna!!!!
haze71
Entrenador del Barça

2008.03.23. 19:43:01

De hát már nem is tud bekerülni a csapatba. Amekkora húzás volt a leigazolása, akkora hiba volt nem eladni. Nehéz belátni, de így van...
Lezárt