Kralo írta:ozsimiki írta:Hát Schumi nagysága egyértelmű. Akik nem szeretik csak az x éves dolgain tudnak lovagolni. Amúgy sok Alonso fan van,nem is gond,majd 10en néhány év múlva meglátjuk,h mit mutat fel a spanyol,és visszavonulása előtti versenyein milyen produktumot nyújt
Akkor lehet egy mércére tenni őket.
FORZA FERRARI!
FOREVER SCHUMI

Technikai sport. A versenyzőket nehéz lenne azonos mércére tenni.
Azt hiszem, hogy tudom, hogy Te kinek drukkolsz
Nem lehet, de egy bizonyos fokif, mégiscsak lehet! A tavalyi év nagyon jó példa erre: megy négy ferrari (két piros, és két ezüst) és ki lesz a világbajnok?
HAmilton nyerő helyzetben nem bírta elviselni a nyomást, és elrontotta az utolsó versenyét!
Alonsoban semmi tűz nem volt, ilyen langyos, királykisasszony versenyt ment, elbénázta az ucso versenyt!
Massa, a piros Ferrari csapat döntése értelében korábban kiszállt a küzdelmekből!
Raikonnen, pedig vert helyzetből, képes volt felállni, és megnyerni a világbajnokságot!
Hát itt az összehasonlítás...
szerk.: Azért pampog ostobaságokat, mert gondolom tudta, hogy ez a Renault már nem az a Renault amelyikkel világbajnok lett! És nem kéne ilyeneket mondania, még ha reális is!
Briatore, szerintem van annyira nagy nevű üzletember, hogy "kirúgassa" Alonsot az F1-ből! Bár ha így halad, kirúgatja ő magát! Ferrariba sohase fog menni, McLarenbe se! Ha mégegyszer otthagyja a Renaultot, akkor már odase! Nem sok csapat marad neki!
Amúgy nem úgy tűnt, hogy Briatore, még mindig annyifra szereti Alonsot, legalábbis szerintem az ember, nem ad ultimáumot a kedvencének...

..................................