Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Frányó István
Jugador del Barça

2008.03.24. 19:31:11

Sztem azért ne hasonlítsuk össze Ronnie és Titi helyzetét. Henry keveset játszik, és azt sem a saját posztján, R10 meg szimplán lusta, és nem profi a hozzáállása. Azzal sem értek egyet, h a 2 csatáros játék nem működne, mert volt kb. 3 meccs, amikor kipróbálta Frank, akkor nem jött be, de ez alapján nem vonnék le következtetéseket, mert akkor mondhatnánk, h volt 33, amikor meg a 3 csatáros játék nem ment...
És én azért a magánéletet sem zárnám ki teljesen, mert lehet, h vkit egy negatív esemény "doppingol", biztos sok ilyen példa van, de az ellenkezőjére is: Riquelme, Adriano, stb.
És Ronnie-val szemben már lassan 2 szezon óta tart a türelem...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.24. 17:29:52

barcafan0911 írta:azt ne felejtse el senki sem hogy a király kupában a sevillát és a villarrealt henry góljaival vertük ki.
Nem felejtettem el, és köszönöm neki. De, ettől még többet várok el Tőle.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.24. 17:29:45

Meg ezek nem indokok,h kit vertünk meg az ő góljaival...úgy írtok erről a dologról mintha vmi csoda lenn,elvégre az a dolga :wink: :wink:

Erre meg a másik fél írhatná,h kiket nem vertünk meg ,mivel nem szerzett gólt,stb...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.24. 17:23:47

azt ne felejtse el senki sem hogy a király kupában a sevillát és a villarrealt henry góljaival vertük ki.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.24. 17:06:25

Tamás túlzóan ír, Balinho szavaiban is van igazság,mégsem jelenteném ki,h csak egyiknek,v másiknak van igaza....

Még 1 éve természetesen neki is lesz,h bizonyítson,de azt ki lehet jelenteni,h többet vártunk tőle még ha ez az első éve akkor is...
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.24. 17:03:39

Balinho!
1. Henry-nak és Samunak ugyanaz aposztja, tehát egymás mellett nehezen tudnának játszani. És, mint a tények bizonyítják, nem is nagyon megy nekik. És, ha választani kell, akkor inkább Samu, mert ő már tett le valamit a Barcelona asztalára.

2. Ronaldinho nem a múlt játékosa. Luis Enrique, Pep Guardiola igen, R10 a jelen focistája. Valamivel többet köszönhetünk Neki, mint Henry-nak, tehát 2-0.

3. Magánéleti problémák. Én, és szerintem, te sem vagy profi futballista. Hozhatok példát arra, amikor játékosok súlyos külső nyomás alatt játszottak, sportoltak világversenyen és eredményesen tértek haza. Pl. Molnár Tamás vízilabdázónak az aktuális VB idején halt meg az édesapja, de ettől még csapata legjobbjai között volt. Kósz Zoltánt az élet több alkalommal is "megtaposta", mégis a világ legjobb kapusai közé emelkedett. 1956-ban a magyar sportolók a budapesti forradalom utáni események nyomása alatt küzdöttek - nézz utána, milyen eredménnyel. Soroljam még? 3-0.

4. A küzdés. Küzdeni a tatamin kell, itt focizni. De, értem én mit akarsz. Ebben van igazságod, voltak meccsek amikor R10-en nem láttuk ennek a jeleit, de tavasszal már egyáltalán nem ez volt a jellemző. 3,5-0,5.

5. ez meg egy badarság...
Kép
Szandi
Főnökasszony

2008.03.24. 16:50:14

Balinho hatalmas respect! Minden szavaddal egyetértek!
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Balinho
Entrenador del Barça

2008.03.24. 16:25:50

Varga Tamás írta:Ó, igen. Nem látja a kislányát. Ez az oka mindennek. Profi sportoló ilyesmire nem hivatkozik. Nem kívánok ellenpéldákkal előhozakodni, mert sokan azt is csak magyarázkodásnak vennék. Megtettem már egy korábbi hsz-ban. Végülis, mindent meg lehet magyarázni.
Részemről, a téma lezárva. Nem vagyok vele megelégedve, messze nem. És nem látom, hogy javulna a helyzet - huzamos időn keresztül.
Basszus Tamás olyan elfogult vagy hogy az már fáj.

1. Hogy Rijkaard analfabéta a futballhoz többször hangoztattad. Nyilvánvaló, hogy egy igazi stratégával nem tartanánk ott ahol.

Tehát ha Dinhonál ezt mentségül hozod fel, illetve azt állítod, hogy egy új edző keze alatt meg tud újulni, akkor miért nem fogadod el hogy Henry Eto'o mellett játszva egy másik edzővel igenis jó teljesítményt tudna nyújtani? A saját posztján...

2. Másfelől azt írod, hogy neked nem számít a múlt. Ehhez képest Ronniet a múltja miatt imádod, isteníted és véded minden körülmények között. A jelen azt mutatja, hogy Henry sokkal jobb és hasznosabb mint Dinho.

3. Ha egy játékosnak nem számítanak a magánéleti gondjai, akkor Dinhon igenis számon kell kérni a kilengéseit, és emiatti játékát (bár azt, hogy valaki nem találkozhat a lányával, vagy hogy éjszaka kimaradozik azért nem említeném egy lapon)

4. A csapathoz való hozzáállása is sokkal példásabb Henrynak mint Dinhonak (gondoljunk csak Edmilson nyilatkozatára), ha a pályán van Dinho sosem küzd csak hisztizik, mindemellett Henry akar is játszani, ráadásul mindig küzd-hajt, gyakran hátul szerel, ellentétben Ronnieval, aki semmit nem csinál ha pályán van.

5. Ja igen és ha te az alapján teszel be játékost a csapatba, hogy bizonyított-e már a múltban a Barcában, akkor ilyen elven játszon Luis Enrique, Pep, vagy Figo...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.03.24. 16:06:27

Atesz írta:
Mondj egy nevet!
Bojan előtt,Etoo mellett: Thierry Henry jövőre,új taktikával,Ronaldinho nélkül 4-4-2-ben. ENNYI..nem kell mennie sehova.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.24. 14:57:50

hozzunk helyére egy olyat, aki lövi a gólokat, nem áll tőle messze a spanyol stílus sem és megfér Eto'o és Bojan mögött a padon.

Mondj egy nevet!
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.03.24. 14:30:03

Ilúvatar írta:én még mindig türelmes vagyok Henry -vel szemben. Ne feledjétek, hogy az elmúlt meccseken néha ő húzott ki mindket a [auto_cenzúra]. Ne kérdezzetek tőlem 1 példát, mert nem emléxem, hogy melyik meccsről van szó. De, a tény az, hogy nekem még semmi bajom nincs Henry -vel. csak hát a mai meccsen rosszul ment neki. ez van.
Például a Sevilla elleni idegenbeli kupameccsen ő lőtte a gólt, ha az a gól nincs, akkor lehet hogy kiesik a csapat, mert ugye a visszagágón 0-0 volt. Viszont ezek a momentumok még nem jelentik azt, hogy ő kellett ehhez a csapathoz, főleg ennyi pénzért, érdekes, de a 17 éves Bojab többet mutatott első idényében, mint Henry, pedig szerintem Henry több meccsen lépett idén pályára. Nem lennék szomorú, ha idény végén elhagyná a csapatot, bár erre kevés az esély, mert Laporta kedvence és mindenki más úgy van rajtam kívül vele, hogy mégegy szezont kell neki adni a bizonyításra. Egy ilyen klasszis futballistának viszont nem kéne bizonyítani, mert értem, hogy hosszú időt töltött el Angliában és nehéz felvenni a spanyol meccsek ritmusát, de pl. erre van Nistelrooy képes volt első madridi szezonjában. Szerintem adjuk el a nyáron (mégegyszer mondom erre kevés az esély) és hozzunk helyére egy olyat, aki lövi a gólokat, nem áll tőle messze a spanyol stílus sem és megfér Eto'o és Bojan mögött a padon.
Kép
Kép
Kép
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.03.24. 14:17:58

LG írta: Akik meg védik, és szeretik, gondolom év elején azok se ezt várták tőle. A magánéleti problémákat meg ne vigye ki a pályára.
Én nagyon vártam Henry-t és elégedett is vagyok vele. A magánéleti problémákat pedig nagyon nehéz "nem kivinni" a pályára. Én is - és gondolom még nagyon sokan közülünk - úgy vagyok ezzel: ha bármi baj van a családomban, vagy szakítottam a Kedvesemmel akkor az a munkahelyemen egy pár napig meglátszik rajtam. Szótlan, kedvetlen vagyok, nem úgy megy a meló, ahogy szokott, stb...
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.24. 08:43:00

ke.andy írta:Azt sem felejthetjük el, hogy Henry kevesebb labdát kap mint Eto'o vagy Bojan. Ennek okát taglalhatjuk, de ez akkor is tény.

Rendben lesz majd! Adjuk meg neki a lehetőséget.
Az csak is az ő hibája. Bojan meg Etoo mindig ugy helyezkedik, h megjátszható legyen. A lehetőséget meg kapta eddig is, ezek után is meg fogja kapni. Csak most már jó lenne, ha élne is vele. 24 millióba került, gondolom a fizetése se lehet nagyon kicsi, ugy hogy játszon is úgy. Mert eddig sok extrát nem tett hozzá a játékhoz, a ziccereinek is kb. 3-ád rugja be, ami borzasztó.
Akik meg védik, és szeretik, gondolom év elején azok se ezt várták tőle. A magánéleti problémákat meg ne vigye ki a pályára.
Én még bizok benne, jövőre lehet jobb teljesitményt nyújt majd, lehet. De az eddigi teljesitményét jónak nevezni nem lehet, statisztikák ide v. oda.
Deus
Boixos Nois

2008.03.24. 00:38:34

én még mindig türelmes vagyok Henry -vel szemben. Ne feledjétek, hogy az elmúlt meccseken néha ő húzott ki mindket a [auto_cenzúra]. Ne kérdezzetek tőlem 1 példát, mert nem emléxem, hogy melyik meccsről van szó. De, a tény az, hogy nekem még semmi bajom nincs Henry -vel. csak hát a mai meccsen [auto_cenzúra] ment neki. ez van.
KépKép
ke.andy
Jugador del Barça

2008.03.23. 23:10:22

Azt sem felejthetjük el, hogy Henry kevesebb labdát kap mint Eto'o vagy Bojan. Ennek okát taglalhatjuk, de ez akkor is tény.

Rendben lesz majd! Adjuk meg neki a lehetőséget.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.23. 20:12:28

Tamás ne hozdd már megint fel,h yajjj mennyi éve szurkolok már a BARCÁ-nak,stb,stb...ez által nem vagy semmivel sem több mint itt bárki más :!:

Én nem védem Henryt,de omega normál mód védi,nincs benne semmi gáz...

Semmi szükség Janiskodni itt :?
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.23. 20:12:27

Igen, én sem vagyok megelégedve vele, és ez nem egy olyan magyarázat volt hanem ezt is vegyünk figyelembe, amikor a telejsítményéről beszélünk. Én bízom benne, hogy lesz még sokkal egy erősebb Henry, de ez az első éve valahogy nem akar neki összejönni.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.23. 20:08:51

Ó, igen. Nem látja a kislányát. Ez az oka mindennek. Profi sportoló ilyesmire nem hivatkozik. Nem kívánok ellenpéldákkal előhozakodni, mert sokan azt is csak magyarázkodásnak vennék. Megtettem már egy korábbi hsz-ban. Végülis, mindent meg lehet magyarázni.
Részemről, a téma lezárva. Nem vagyok vele megelégedve, messze nem. És nem látom, hogy javulna a helyzet - huzamos időn keresztül.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.23. 20:05:57

Mellékessen megjegyezve, egyetértek Tamással, de ne feledjük el jó ha egy sportolónak nem megy akkor néha magyarázatot keres és mond, de Henry nagyon régóta nemlátta a kislányát, és nemrég nyilatkozatában ezt elis mondta. Ha kimegy a pályára rá gondol, és sokszor kihat a teljesítményére.
Persze ez csak egy indok, de ha belegondolunk mit élhet át elég is lehet.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Benga
Entrenador del Barça

2008.03.23. 20:00:56

Varga Tamás írta:Hát, omega!
Semmit sem kell helyettem csinálnod, nem hiszem, hogy nálam többet tudnál a Barcelonáról! Még azt is megmondom neked, hogy a '73-'74-es szezon 12. fordulójában kivel, és mit játszottunk, vagy hogy a 2004/05-ös szezon 22. fordulójában kivel játszottunk, és mi lett a meccs végeredménye. Azt hiszem, a fórumon kevesen vannak, akik nálam felkészültebbek a katalán sztáralakulatból. Még lehet, hogy meg sem születtél, amikor én már a Barcelona szurkolója voltam.
Nem jelent semmit, hogy ki régebben drukker meg ki tudja jobban az eredményeket. A lényeg kicsit lejjebb van mint az ember agya.
Amúgy meg ahhoz hogy Thierry és Ronaldinho idei játékát összehasonlítsuk nem kell 20 évre visszamenőleg stasztikai adat.
Szerintem túl kritikus vagy Henry-vel. Ő akar fut küzd ha kell védekezik, szerintem lesz ez még sokkal jobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.23. 19:47:05

Hát, omega!
Semmit sem kell helyettem csinálnod, nem hiszem, hogy nálam többet tudnál a Barcelonáról! Még azt is megmondom neked, hogy a '73-'74-es szezon 12. fordulójában kivel, és mit játszottunk, vagy hogy a 2004/05-ös szezon 22. fordulójában kivel játszottunk, és mi lett a meccs végeredménye. Azt hiszem, a fórumon kevesen vannak, akik nálam felkészültebbek a katalán sztáralakulatból. Még lehet, hogy meg sem születtél, amikor én már a Barcelona szurkolója voltam.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.23. 19:43:16

Varga Tamás írta: 1. nem a posztján játszott - ez egy hülyeség, kár még betűt is vesztegetni rá.
2. a lejátszott játékperceket elfelejtetted közölni - csak a rend kedvéért
3. amúgy jelesre érettségiztem matematikából, de négyesnél rosszabb sosem voltam.
4. én még nem hallottam olyan szabályról, miszerint a szabadrúgás és a tizenegyes nem számít gólnak. Ez új, de biztos neked van igazad.
1. hülyeség..? érveket nem látok, kár is betűt vesztegetni a válaszodra
2. nem is tudom, ronaldinho miért játszott kevesebbet. ja, mert "sérült" volt. egyébként henry nem játszott többet, mint messi, az fcb.com-on leellenőrizheted, nem fogok mindent helyetted csinálni
3. ....
4. gólnak számít, de úgy látom nem érted, amit mondani akarok: valószínűleg henry vezetné a házi góllövőlistát, ha ő is lőhet büntetőket, meg szabadrúgásokat. mellesleg ezeket zseniálisan végzi el, mégsem kap lehetőséget rá.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.23. 19:41:07

chi omega írta:
Varga Tamás írta:Már ne is haragudjanak páran, de nagyon el vannak billenve egyesek. Számomra, csak a Barcelonában lejátszott meccsek, és az azokon tanusított teljesítmény számít. Ez alapján, Ronaldinho méltó a bizalmamra, Henry pedig, NEM!
(és most nem Zozzy-ra gondolok, mielőtt válaszolna)
R10 szerzett nekünk már egy kis örömet, a francia pedig, még nem. Ezen lehet vitatkozni, de felesleges.
ronaldinho 5 szezont nyomott a barcában, henry eddig egyet. kicsit el vagy billenve, nem? hogy bizonyítson henry annyit a barcában, mint ronaldinho, ha eddig ötödannyit játszott? matekból nem vagy túl penge.
maradjunk az idei szezonnál, és nézzük az azokon nyújtott teljesítményt:

henry: 14 gól, 7 gólpassz (nulla 11es, nulla szabadrúgás)
messi: 15 gól, 7 gólpassz (pár 11es)
ronaldinho: 9 gól, 4 gólpassz (pár 11es, szabadrúgások)

kommentálnád ezt, kérlek?

ja, henry ma sem a posztján játszott.. hoppá.
1. nem a posztján játszott - ez egy hülyeség, kár még betűt is vesztegetni rá.
2. a lejátszott játékperceket elfelejtetted közölni - csak a rend kedvéért
3. amúgy jelesre érettségiztem matematikából, de négyesnél rosszabb sosem voltam.
4. én még nem hallottam olyan szabályról, miszerint a szabadrúgás és a tizenegyes nem számít gólnak. Ez új, de biztos neked van igazad.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.23. 19:37:32

chi omega írta:idei szezonban

henry: 14 gól, 7 gólpassz (ez kb hajszálpontosan megegyezik MESSI statjával, csak mondom)

R10: 9 gól, 4 gólpassz

tényleg ne hasonlítsuk őket össze. ja, oké, ronaldinho kevesebbet játszott. miért is...?
Ez szép, de nem mindenekfelett álló. Mikor rúgta az első gólját? Az eddig lejátszott 29 bajnokiból 5, azaz öt meccsen lőtt 7 gólt. Ronaldinho 6 meccsen 9 gólt ért el. Egy befejező középcsatártól ez nagyon ramaty teljesítmény. És, akkor még nem beszéltünk Eto'o 11/11-es átlagáról. Szóval, lehet védelmezni, de felesleges. Nálam a megszerzett minimális bizalmat eljátszotta és nem esnék kétségbe ha az idény végén elmenne. Neki is, és a csapatnak is jót tenne vele.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.23. 19:33:24

Varga Tamás írta:Már ne is haragudjanak páran, de nagyon el vannak billenve egyesek. Számomra, csak a Barcelonában lejátszott meccsek, és az azokon tanusított teljesítmény számít. Ez alapján, Ronaldinho méltó a bizalmamra, Henry pedig, NEM!
(és most nem Zozzy-ra gondolok, mielőtt válaszolna)
R10 szerzett nekünk már egy kis örömet, a francia pedig, még nem. Ezen lehet vitatkozni, de felesleges.
ronaldinho 5 szezont nyomott a barcában, henry eddig egyet. kicsit el vagy billenve, nem? hogy bizonyítson henry annyit a barcában, mint ronaldinho, ha eddig ötödannyit játszott? matekból nem vagy túl penge.
maradjunk az idei szezonnál, és nézzük az azokon nyújtott teljesítményt:

henry: 14 gól, 7 gólpassz (nulla 11es, nulla szabadrúgás)
messi: 15 gól, 7 gólpassz (pár 11es)
ronaldinho: 9 gól, 4 gólpassz (pár 11es, szabadrúgások)

kommentálnád ezt, kérlek?

ja, henry ma sem a posztján játszott.. hoppá.
Lezárt