Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Blaugrana10
Barça B

2008.03.27. 12:20:17

Na ne rohogtess!!! Nem lesz semmi fele 31. Amugy a tavaly ki vezette vegig a bajnoksagot? Hat nem a margo...megis ok nyertek sajnos. S ha most megnyerjuk, vegul is csak vissza adjuk a tavalyit!!! Viva Catalunya
Kép KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.27. 12:13:24

Attila-Raul írta:
Azt irod hogy ez a Barca nem érdemli meg a bajnoki cimet , lehet de a többi csapat semmivel nem jobb .Itt a real élő példa , ugyanúgy botladozik . Én még bizom a BARCABAN és fogok is amig matematikai esélyünk van
Annyival erdemli meg jobban a Real MAdrid h az egesz bajnoksag folyaman `o`k vezettek a tabellat....nem jo pelda? :wink:

Hala Madrid...elore a 31-`ert!!!!!!!
Akkor elég gyorsan felejtesz kisbarátom... :wink: Csak egy évet kell visszamenned, és meglátod, melyik csapat vezette a tabellát kb 30 fordulón keresztül. EZÉRT nem érdemli meg jobban a bajnoki címet a Madrid.
Mindkét csapat óriási fos idén, hihetetlen mennyire gyengén játszanak, mennyi pontot hullajtottak ebben az idényben. Van egy olyan érzésem, hogy a Madrid a Sevillát sem fogja tudni legyőzni, így a saját kezünkben lesz a trófea sorsa. "Csak" annyi dolgunk lesz, hogy mindenkit meg kell verni. Hiányolom a korábbi sikerek idején előszeretettel alkalmazott "csak a következő meccsre koncentrálunk" hozzáállást. Remélem a srácok is így gondolják, és behúzzák a bajnokságot!
Attila-Raul
Jugador del Barça

2008.03.27. 11:48:32

Azt irod hogy ez a Barca nem érdemli meg a bajnoki cimet , lehet de a többi csapat semmivel nem jobb .Itt a real élő példa , ugyanúgy botladozik . Én még bizom a BARCABAN és fogok is amig matematikai esélyünk van
Annyival erdemli meg jobban a Real MAdrid h az egesz bajnoksag folyaman `o`k vezettek a tabellat....nem jo pelda? :wink:

Hala Madrid...elore a 31-`ert!!!!!!!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.27. 09:36:09

Na megsérült Puyol és Milito is a válogatottban, kíváncsi vagyok, mennyire lesz Rijkaard kiakadva.
home
Jugador d'estrella

2008.03.24. 15:45:18

,,De ha megnyerjük, akkor Rijkaard 80%, hogy marad."
de ahhoz h megynyerjük legalább olyan játék kell mint a tegnapi...viszont ha a csapat képes lesz ilyen játékot mutatni, felőlem maradhat is...
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Szandi
Főnökasszony

2008.03.24. 15:35:41

Messa írta:Hozzáteszem, ha megnyerjük a bajnokságot, ilyen játékkal nem teljesen megérdemelt lenne a győzemünk. De ha megnyerjük, akkor Rijkaard 80%, hogy marad. :shock:

Sztem akkor sem fog maradni. Laporta nem egy tökös gyerek, de azért ennyi esze van neki is.
Nem lenne megérdemelt? A madridé sem lenne, és nem kell messzire menni, lásd a tavalyi bajnokságot, amit nem vezettek margiték pontelőnnyel és végül mégicssak ők húzták be nem kell ismertetnem mekkora mákos hajrával.
Az sem volt megérdemelt, ha ez meglesz nekünk vszínűleg ez sem. Egál.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.24. 15:28:19

Hát Bojan játéka volt ami dicséretett érdemel minden szempontból
ezzel a játékával nagyon felkeltette sztem mindenki érdeklődését.
Etoval mivan gyerekekk?egyszerűen elképesztő az hogy egyedül
mecsről mecsre aki jóteljesitményt nyújt az Iniesta,Xavi,és Bojan
az eszem megáll hogy azt látja az ember hogy 8 ember nemtud
semmit csak szaladnak mint a mérgezett egér és csak 3 ember
rakk le minden mecsen valamit az asztalra ez hihetlenül idegesít.
Csak akorr nem tudom mi lenne velük ha Bojanék is megsérülnek.
Ronaldinhó meg meddig akar még bohóckodni hogy egyszer azt
mondja hogy sérült aztán meg nem észrevehetné hogy igy is sok
a sérült és a barca b-ből kell hozni Rijkaardnak valakit mindig.
Amúgy ez a tegnapi győzelem ez illő volt tehát ha valaki itt már
elkiáltja magát azzal hogy itt már milyen jók leszünk ezután
csak várjuk ki a végét sztem azért egy 2.helyezett között és
az utolsóhelyen tanyázzó csapatközül azért ez a mecs papirforma
volt.Tehát még korántsem vagyúnk ki a vízből akkor leszünk ha
a hátralévő mecseket megnyerjük és legyőzzük a Madridot is sztem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.24. 14:07:28

Az otthoni 4 meccs kötölező, + a Murcia, és a Betis is. A Huelvát szintén illene megütni, a 2 nehéz meccs a Depor és RM, de ha az előbbi 7-et megnyernénk, sztem ezen a 2őn x is elég lenne.
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.03.24. 13:32:28

haze71 írta:Remélem, semki nincs elájulva ettől a produkciótól... Zambi hetek óta olyan gyenge, hogy megyei I-be nem igazolnám le. Bár az egész brigáddal ki van a t..öm. Ronnira pedig mérhetetlenül haragszom, mert ő miatta tart itt a csapat, ahol tart. Miért nem adták el? Hatalmas tévedés volt...
Elhiszem, hogy sok jobb meccset, és jobb teljesítményt láttál már (ahogy én is), de ha ezek után ilyen a hangulatod, akkor... mi örömöd van a meccsnézésben?
Előre a TITOlusokért!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.24. 12:31:51

Mert azért Nistelroy nekik is nagyon hiányzik! És az ilíyen meccseken pont ő az aki dönteni tudna!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Blaugrana10
Barça B

2008.03.24. 12:31:21

Na megint remenykedhetunk, nem jatszodtunk rosszul az este, de a vedelmunk meg mindig nem az igazi. Amugy a tizenegyest rosszul itelte meg a biro ellenunk, na de mind1, a lenyeg a 3 pont, na meg h a margo kikapott. A Realnak jon a Sevilla ami nem lesz konnyu nekik, s szerintem egy egalnal tobbet nem tudnak elerni. S meg nem lehet tudni pontot veszthetnek Mallorcaban, meg még ott van a Santander es az Osasuna idegenben. Na meg ezek utan a mindent eldonto El Classico, ahol szerintem nekunk eleg lenne az egal, persze ha megverjuk a Betist; a Getafeval es a Huelvaval sem kene kulonosebb problemank legyen; otthon az Espanolt illene megverjuk, na meg aztan kovetkezik a Depor idegenben, ami nem lesz konnyu egyaltalan. A Valenciat otthon meg kell verjuk, mar csak azert is mert kiejtettek a kupabol, ami egy kemeny merkozes lesz, a Madridi meccs elott. Es vegulis csak a csapattol fugg h Madridban eleg lenne az egal, de szerintem a Real elleni meccsig a bajnoksagban nincs olyan nagyon nehez programunk. Na persze meg ott vannak a BL meccsek, de nem elerhetetlen a bajnoksag, csak eppen tudjuk osszeszedni magunkat. Viva Catalunya
Kép KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY NEM LETTEM MADRIDISTA
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.03.24. 12:26:16

Gomezinho írta:Azért a MAdridnak a Mallorca és az Osasuna sem lesz könnyű!
Hát az Osasuna sztem összejön nekik, de a Mallorca tuti nem
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.24. 12:17:49

Azért a MAdridnak a Mallorca és az Osasuna sem lesz könnyű!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.24. 12:14:08

visca el barca írta:megnéztem hogy a realnak és a barcanak milyen meccsei vannak még hátra a bajnokságban.

nagyjabol azonos nehézségű a sorsolás. a derbyn kivul a realnak ketto (otthon sevilla, idegenben zaragoza), nekunk egy (otthon valencia) nehéz
Getafe, Depor, Espanyol... még hátra van
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.24. 12:00:14

Hozzáteszem, ha megnyerjük a bajnokságot, ilyen játékkal nem teljesen megérdemelt lenne a győzemünk. De ha megnyerjük, akkor Rijkaard 80%, hogy marad. :shock:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.24. 11:53:53

Madridban nem szabad kikapnunk és akkor meglesz szerintem 1 ponton fog múlni a bajnokság! De most a mi javunkra!
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.24. 11:53:16

Nehezebb a mi sorsolásunk, de elnézva a Madrid gyengélkedését még bármi lehet. Ha a következő 2-3 fordulóban vesztenek pontot, és mi nyerjük a meccseinket, akkor akár fordulhat is a kocka. Arra viszont lehet számítani, h a klasszikuson fog eldőlni a bajnoki cím sorsa.
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.24. 11:49:29

Ha minden jól alakul nekünk, akkor is ugy nézem Madridban nyerni kell.
Fecó
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.24. 10:24:39

Én is utánanéztem, és kedvem támadt megosztani Veletek:

30 - Betis - Barca, Real - Sevilla (III.30.)
31 - Barca - Getafe, Mallorca - Real (IV.6.)
32 - Recre - Barca, Real - Murcia (IV.13.)
33 - Barca - Espanol, Racing - Real (IV.20.)
34 - Depor - Barca, Real - Athletic (IV.27.)
35 - Barca - Valencia, Osasuna - Real (V.4.)
36 - Real - Barca (V.7.)
37 - Barca - Mallorca, Zaragoza - Real (V.11.)
38 - Murcia - Barca, Real - Levante (V.18.)

A tévés közvetítések miatt természetesen változhatnak a játéknapok (például a Barca kapásból 29-én játszik a Betis-szel). Én nem vennék mérget arra, hogy a Barca-Valencia, a Real-Sevilla és a Zaragoza-Real lesz a legnehezebb a csapatoknak. Ugyanúgy kikaphatunk az Espanoltól, mint mondjuk a Deportól idegenben, és a Real is ugyanúgy kikaphat otthon a Mallorcatól, mint idegenben az Osasuna ellen. A két "nagycsapat" már bizonyította, hogy bárhol képes pontot hullatni... Az én optimista verzióm szerint egy tartós formajavulással (Messivel és Ronaldinhoval kiegészülve) a Clasicóra lőtávon belülre érhetünk, és ha ott nyerünk, akkor megelőzhetjük a Madridot, és akkor már lehetne mondani, hogy megérdemeljük... Az utolsó két meccset szerintem mindkét csapat hozza, nem hiszem, hogy azokon múlna... Nagyon bízom a Sevillában, a Mallorcában és az Osasunában. Meg persze a Barcában.
visca el barca
Presidente del Barça

2008.03.24. 09:31:25

megnéztem hogy a realnak és a barcanak milyen meccsei vannak még hátra a bajnokságban.

nagyjabol azonos nehézségű a sorsolás. a derbyn kivul a realnak ketto (otthon sevilla, idegenben zaragoza), nekunk egy (otthon valencia) nehéz meccse van.

ha idegenben hozzuk a kiscsapatok elleni meccseket, akkor nagyon ugy fest, hogy a rangadon fog eldolni minden. ott pedig egy x kevés lesz, nyerni kell.

mindez persze csak játék a számokkal.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.23. 22:22:20

Elég vicces az a téma, hogy ki érdemli meg a bajnoságot. Kész röhej, ilyen nincs, ez nem olyan mint a korcsolya, hogy a zsüri dönt. Az nyeri és meg is érdemli aki több pontot gyüjt és punktum. Néha szerényebb teljesitmény is elég máskor kiegyensulyozottság is kevés. Ez van. Ma megvolt a 3 pont de elég kellemes ellenfelet kaptunk. Van amit nem tudok megemészteni:
- adott meccsen belül is nagy külömbségek vannak. Most is volt jo 25-30 percünk aztán csődközeli helyzet.
- a védelem, eszem nem tudom mikor szerencsétlenkedett annyit, mint mostanában
-3 középcsatárral nem lehet a széleket meghuzni
-sajnos Henry lassu, körülményes és nehézkes, nincsenek megugrásai
-igen sok a rosz csel és elpasszolt labda
-lehet a sérülteket hiányolni, de Messi kivételével a távollevöket is inkább birálni szoktuk.

Kikapott a Reál, olyanok mintha nekünk játszanának, hogy elözzünk, de ilyen játékkal mi lesz a Beti ellen. Lentebb irják, ha R10 játszana és rugna 2 golt kinyalnák a valagát. Lehet, de NEM játszik és NEM rug golokat.
Fecó
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.23. 21:23:48

sinya gvr6 írta:Azt irod hogy ez a Barca nem érdemli meg a bajnoki cimet , lehet de a többi csapat semmivel nem jobb .Itt a real élő példa , ugyanúgy botladozik . Én még bizom a BARCABAN és fogok is amig matematikai esélyünk van .
Nem..., ezzel a játékkal csoda, hogy ennyi pontot sikerült összekaparni, hála Messi-nek..., egyébként kevéssel lejebb leírtam miért..., az adottságok alapján..., ez harmat gyenge, s ezt a legutóbbi meccsekre, köztük a maira is értem..., ez csalóka eredmény, s könnyen lehetett volna más az eredményjelzőn...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
sinya gvr6
Barça B

2008.03.23. 21:18:38

Azt irod hogy ez a Barca nem érdemli meg a bajnoki cimet , lehet de a többi csapat semmivel nem jobb .Itt a real élő példa , ugyanúgy botladozik . Én még bizom a BARCABAN és fogok is amig matematikai esélyünk van .
sinyavr6
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.23. 21:18:29

ozsimiki írta:Miért a Real mivel érdemli meg jobban? Semmivel...

Egyikünk sem érdemli meg,de akkor már mi nyerjük!

FORZA BARCAAA :!: :twisted:
Nem szeretném, de mégis ők már nyertek egy Clásicot, s jobban produkáltak.., voltak hoszabb jó időszakaik, amikpr ment a szekér, ez a Barcára nem nagyon igaz..., nagyon gyenge meccsek, rengeteg betli...
Perxe, leginkább a pazar formában játszó Atleticora, vagy Villarealra gondoltam..., s főleg az utóbbi..., a lehetőségeiket 90%-ban kihasználják, míg a Barca esetében ez talán ha 70...
A lehetőségek alatt nem a megszerezhető pontokat értem, remélem ez egyértelmű!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.03.23. 21:19:19-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.23. 21:15:24

Miért a madrid megérdemli? Na mindegy jövő héten remélem nem firkál be a betismegint, mert tavaly nagyon alánk pakoltak.
Lezárt