Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor elég gyorsan felejtesz kisbarátom...Attila-Raul írta:Annyival erdemli meg jobban a Real MAdrid h az egesz bajnoksag folyaman `o`k vezettek a tabellat....nem jo pelda?Azt irod hogy ez a Barca nem érdemli meg a bajnoki cimet , lehet de a többi csapat semmivel nem jobb .Itt a real élő példa , ugyanúgy botladozik . Én még bizom a BARCABAN és fogok is amig matematikai esélyünk van![]()
Hala Madrid...elore a 31-`ert!!!!!!!
Annyival erdemli meg jobban a Real MAdrid h az egesz bajnoksag folyaman `o`k vezettek a tabellat....nem jo pelda?Azt irod hogy ez a Barca nem érdemli meg a bajnoki cimet , lehet de a többi csapat semmivel nem jobb .Itt a real élő példa , ugyanúgy botladozik . Én még bizom a BARCABAN és fogok is amig matematikai esélyünk van
Messa írta:Hozzáteszem, ha megnyerjük a bajnokságot, ilyen játékkal nem teljesen megérdemelt lenne a győzemünk. De ha megnyerjük, akkor Rijkaard 80%, hogy marad.
Elhiszem, hogy sok jobb meccset, és jobb teljesítményt láttál már (ahogy én is), de ha ezek után ilyen a hangulatod, akkor... mi örömöd van a meccsnézésben?haze71 írta:Remélem, semki nincs elájulva ettől a produkciótól... Zambi hetek óta olyan gyenge, hogy megyei I-be nem igazolnám le. Bár az egész brigáddal ki van a t..öm. Ronnira pedig mérhetetlenül haragszom, mert ő miatta tart itt a csapat, ahol tart. Miért nem adták el? Hatalmas tévedés volt...
Hát az Osasuna sztem összejön nekik, de a Mallorca tuti nemGomezinho írta:Azért a MAdridnak a Mallorca és az Osasuna sem lesz könnyű!
Getafe, Depor, Espanyol... még hátra vanvisca el barca írta:megnéztem hogy a realnak és a barcanak milyen meccsei vannak még hátra a bajnokságban.
nagyjabol azonos nehézségű a sorsolás. a derbyn kivul a realnak ketto (otthon sevilla, idegenben zaragoza), nekunk egy (otthon valencia) nehéz
Nem..., ezzel a játékkal csoda, hogy ennyi pontot sikerült összekaparni, hála Messi-nek..., egyébként kevéssel lejebb leírtam miért..., az adottságok alapján..., ez harmat gyenge, s ezt a legutóbbi meccsekre, köztük a maira is értem..., ez csalóka eredmény, s könnyen lehetett volna más az eredményjelzőn...sinya gvr6 írta:Azt irod hogy ez a Barca nem érdemli meg a bajnoki cimet , lehet de a többi csapat semmivel nem jobb .Itt a real élő példa , ugyanúgy botladozik . Én még bizom a BARCABAN és fogok is amig matematikai esélyünk van .
Nem szeretném, de mégis ők már nyertek egy Clásicot, s jobban produkáltak.., voltak hoszabb jó időszakaik, amikpr ment a szekér, ez a Barcára nem nagyon igaz..., nagyon gyenge meccsek, rengeteg betli...ozsimiki írta:Miért a Real mivel érdemli meg jobban? Semmivel...
Egyikünk sem érdemli meg,de akkor már mi nyerjük!
FORZA BARCAAA![]()