Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban nem, de azért ő sem volt a helyzet magaslatán. Első gólnál a lestaktikánk...Hát igen. A harmadik gólt is az ő oldaláról kaptuk. persze lehet Heinzével ötöt kapunk, szóval ezeket nem lehet megmondani.Igaz Heinze tegnap nem játszott, de nem Marcelon ment el a meccs,
Szerinted?Atesz írta:Hiába, de európa legjobb védelme összehozott 3 gólt a Valenciának
Ezt a legjobb védelem dolgot komolyan gondoltad?
Hát ... igen.Dave87 írta:Amugy nekem is nagyon tetszett.
LG írta:Az nagyon tetszett az a gól, Abonadzeri nagy szemtelenül csináltamrmonster írta: Kis káröröm: a 3. gólnál (az általam nagyon nagyra becsült) Casillas nagyon megette a fagyit...![]()
Abban a 7ben meg remélem 2 dolgot is ünnepelünk majd: A BL döntőbe jutást + az El Classicon elért jó eredménytItt egy x-el is kiegyeznék, sztem ugy is maradna esélyünk, ha addig nem baxakodunk.
Az nagyon tetszett az a gól, Abonadzeri nagy szemtelenül csináltamrmonster írta: Kis káröröm: a 3. gólnál (az általam nagyon nagyra becsült) Casillas nagyon megette a fagyit...
Hú ne is mond. Azokután, hogy a mi szemünket kifogta, már csalódott voltam, hogy kettőt is kapott Madridban. De amit a hosszabbításban kiszedett a léc alól, az nem volt semmi...fir3bird írta:Respect for Hildebrand
suszter egy középszerű edző, olyan, mint frank (már elnézést).Fernando írta:Schuster egyáltalán nem rosz edző, csak szerintem még nem éredt meg hogy egy Real Madridot irányítson...
Sajnos mégiscsak hullatuk... s megértem a bizakodást, én csak attól tartok, hogy ha csalódás lesz, ismét megy az anyázás, stb... Nézzük a BL-t ilyen bizakodva, ott úgymond nincs még folt..., s tiszta lap...LG írta:Én azért bizakodó vagyok, most pl. a csatárjaink jó formában vannak, a védelemnek kell öszekapnia magát, és ha kiegészülünk a sérültekkel lehet még vmi...+ a Real jelenleg borzasztó formában van, ezt is ki kell használni.
+ Tavasszal otthon legyőzhetetlen volt a RM, most már ott is el lehet kapni, tehát a Bernabeuban is lehet esélyünk min. egy xre.
Ha belegondolunk, most 4 pont a hátrány, és azért igy visszagondolva sokszor hajszálon múlt csak, h elhullajtottunk pontokat, akár egy kicsit több koncentrációval is lehet már vezetnénk...ha most észen leszünk, meg lehet. Bizok a keretünkben, mert vannak itt nagyon penge játékosok