Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze-persze! én nemis arra céloztam. Inkább most hogy így mondtad még ha végiggondolom nagyon okosan és higgadtan helyezkedett mert ha a labda elé fut bfújják a lest. és ő kivárta míg eto'ó passzolt, aztán indult.LG írta:Igen Etoo a golja előtt nagyon önzetlen volt, ugyanakkor igy lett biztos, mert már eléggé kisodródott Etoo. Nem azt mondom, nem tudta volna belőni, de igy volt tuti![]()
De Bojan érdemeiből ez ne vonjon le semmit, ott kellett lennie.
az uccsó 3 percet néztemVarga Tamás írta:Már ne is haragudj, de Te melyik meccset nézted? Mert Bojan két gólt lőtt. Ez, biztos!Messi-#19 írta:inkább azt az 1 gólt és gólpasszt. Eto'o rúgott 2-t. Persze nem akarom sérteni a Bojan szurkolókat. a 2. gólja amolyan szívesség volt Eto'o tol
de ettöl függetlenül nekem ottvan a favoritjaim közt a csapatban
aranyos kis srác
Igaz! "Helyes a bőgés, oroszlán!"Drigo írta:Tamás!
Én azért vitatkoznék Veled (igaz ez csak szőrszálhasogatás) szerintem a 2 gól mellett 2 gólpasszt is jegyzett. Iniesta gólja előtt Touré labdáját ő csúsztatta meg, de legalábbis benne volt abban, hogy a labda túljusson a védőkön, illetve eljusson Inihez.
De ez csak azért, nehogy már nyugi legyen egy kicsit![]()
De most valóban nem lesz nehéz megnevezni a mérkőzés emberét.
Amúgy meg visszábbfoghatta volna magát, így jó sok munkát fog adni a videók tekintetében.
Úgy értette hogy a 2.-at Eto'o üres kapunál passzolta le nekiVarga Tamás írta:Már ne is haragudj, de Te melyik meccset nézted? Mert Bojan két gólt lőtt. Ez, biztos!Messi-#19 írta:inkább azt az 1 gólt és gólpasszt. Eto'o rúgott 2-t. Persze nem akarom sérteni a Bojan szurkolókat. a 2. gólja amolyan szívesség volt Eto'o tol
aranyos kis srác
Nem volt olyan gyenge sztem a Valladolid, eleinte meg is nehezitették a dolgunkat.Fernando írta:Ismét Bojan volt a csapat legjobbja. Grat!![]()
Az eredmény szempontjából tökéletes meccset játszottunk egy gyenge Valladolid ellen
Már ne is haragudj, de Te melyik meccset nézted? Mert Bojan két gólt lőtt. Ez, biztos!Messi-#19 írta:inkább azt az 1 gólt és gólpasszt. Eto'o rúgott 2-t. Persze nem akarom sérteni a Bojan szurkolókat. a 2. gólja amolyan szívesség volt Eto'o tol
aranyos kis srác
Akkor meg lettem győzve, nem hallottam ezt az intejút. De, egyébként nálunk így ejtenék (: Dehát, szerintem Ő is egy kicsit spanyolosítani akarta...lionelmessi19 írta:Hát most nem hiszünk. Krkic maga mondta ezt egy interjúban, pont a félreértések elkerülése végett.Primitive írta:Hát, ha már itt tartunk, akkor Boján Krkicsnek kell ejteni a nevét. Mivel itt lakom Szerbiában, ezért hihettek nekem. Nem Kirkics, és nem is Bozsán (:
Majd lehet megkeresem a videot.De most Te higyj nekünk.
Hát most nem hiszünk. Krkic maga mondta ezt egy interjúban, pont a félreértések elkerülése végett.Primitive írta:Hát, ha már itt tartunk, akkor Boján Krkicsnek kell ejteni a nevét. Mivel itt lakom Szerbiában, ezért hihettek nekem. Nem Kirkics, és nem is Bozsán (:
Ha már itt tartuk, akkor nem Bojan, hanem Bozsannak ejtik, de haggyuk, egy magyar embernek nem könnyű egy szláv nevet kiejteniÁkocka írta:Remélem Bojan rúg kettőt a Sevillának, és akkor mindenki megtanulja, hogy nem 'Krikics'-nek, hanem 'Kirkics'-nek kell ejteni a nevét. Főleg a honi kommentátorok nincsenek ezzel tisztában.
Egyébként itt a debütáló meccsen az a bizonyos pillanat, ami után mindenkinek levágos lett, hogy mekkora őstehetségről is van szó:
http://www.youtube.com/watch?v=kJLWm54mKfU