Varga Tamás írta:Igen, Zoli!
Amikor úgy játszott, azon a 4-5 meccsen, akkor megdícsértem, és bizalmat szavaztam neki. Januárban, február elején úgy tűnt, hogy javult, hogy a régi Titi köszön vissza. De, sajnos azóta megint gyatrábbnál gyatrább produkcióval 'örvendeztet' meg bennünk.
Most akkor én is kezdjek el belinkelgetni tőled R10-t leszóló, korábbi hsz-kat, meg újabbakat, amelyekben védelmedbe veszed a teljesítményét? Ferde tükröt tartasz elénk, Zoli! Ja, és nem korrekt.
Linkeljél! Az a ferde tükör, ahogy ezt beállítod. Én ha bizalmat szavazok neki, akkor azt nem egy meccsre teszem. Mint már leírtam párszor, ezen a tavaszon és teljesen megbízok benne és reménykedek, hogy rászolgál a maradására. Nem emlékszek, hogy mostanában fikáztam volna, a bulizós hírt se nagyon szerettem volna elhinni, ellentétben olyanokkal, akik egyik meccsen "visszatérőznek", másik meccsen meg fikáznak.
Ezzel szemben nálad nem bizalom van, csak dobálózás a kritikákkal meg a dícséretekkel.
Mindenért? Smile
Ma semmit nem csinált. Nem bántom én, de amikor egész szimpla támadás úszik el rajta, hogy nincs kit megjátszani, mert 5 méteres lesen áll percekig, vagy csak simán 10 méterre pattan tőle egy gurított labda is, idegesít.
Nemkell nekem feltétlen hogy kiugorjon a mezőnyból a zsenialitásával, de legalább dögölne meg a pályán, természetesen képletesen. És a labdakezelés meg sajnos amatőr hiba, nem is értem, komolyan.
Nem számoltam, hogy hány támadás úszott el rajta, nekem nem tűnt fel, hogy sok. Labdaelpattanásra ma egyre emlékszek, de lehet nem figyeltem egyszer és kettő volt. Ezen kívül szerintem elég lendületesen játszott, legalábbis annyira biztos, hogy olyat ne érdemeljen, hogy mindenem kivan már ezzel a .. játékossal...
De nem, pont ezaz, nem nyújtott tisztességes produkciót. Az lenne az alap hogy a pályán hajtson, de ő nem. Ő Thierry Henry, állhat percekig lesen amíg a többiek azzal szenvednek hogy akkor kinek passzojanak.
Szezon elején kihajtotta a belét, minden már elveszett lasztiért is ment, mégse játszott jobban, a kritikákat meg ugyan úgy megkapta...