Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem az M1-re gondol, amikor mezei dani volt a laci társa!gianni írta:Dávid Sándor 98-ig közvetített,az rtl-en 2002-ben kezdték a közvetitést és volt Juni György Palik társa.
Dávid Sándor 98-ig közvetített,az rtl-en 2002-ben kezdték a közvetitést és volt Juni György Palik társa.Ronaldinho&Barca írta:Dávid Sándorra gondolsz szerintem, de őt inkább ne. Végigmesélné az egész futmaot, bár érdekes és izgalmas dologokat osztana meg de.. inkább Wéber-Palik párost!ozsimiki írta: U.i.: még amikor elkezdődőtt az RTL en az F1,Paliknak volt egy másik társa,de ő eltűnt 1 év után aszhem...Ki is volt Ő?
Most nem erről van szóbarca99 írta:Azért "néha" egy-egy Schumi előzésnél Paliknak orgazmusa volt...![]()
Dávid Sándorra gondolsz szerintem, de őt inkább ne. Végigmesélné az egész futmaot, bár érdekes és izgalmas dologokat osztana meg de.. inkább Wéber-Palik párost!ozsimiki írta: U.i.: még amikor elkezdődőtt az RTL en az F1,Paliknak volt egy másik társa,de ő eltűnt 1 év után aszhem...Ki is volt Ő?
A neve nem jut eszembe, de most a Hungaroringen dolgozik egyszer ő vitt körbe és még be is állt a kocsival Palik mercije elé, hogy szivassa. A neve nem jut eszembe, de nagy forma az ember.ozsimiki írta:Hát én sem bírom,meg már leírtam pár szép jelzővel,szegény elég elfogulatlan![]()
![]()
Palik is bírta Schumit,de ilyeneket nem hordott össze,h kár,h jó a Meki,vagy a Renault,stb.....
Wéber-Palik párost! Bármi jobb lenne ennél a Gyulánál...arra jó,h Lacika alázza,másra nem.
U.i.: még amikor elkezdődőtt az RTL en az F1,Paliknak volt egy másik társa,de ő eltűnt 1 év után aszhem...Ki is volt Ő?
Juni Györgyozsimiki írta:Hát én sem bírom,meg már leírtam pár szép jelzővel,szegény elég elfogulatlan![]()
![]()
Palik is bírta Schumit,de ilyeneket nem hordott össze,h kár,h jó a Meki,vagy a Renault,stb.....
Wéber-Palik párost! Bármi jobb lenne ennél a Gyulánál...arra jó,h Lacika alázza,másra nem.
U.i.: még amikor elkezdődőtt az RTL en az F1,Paliknak volt egy másik társa,de ő eltűnt 1 év után aszhem...Ki is volt Ő?
Én azért örültem, hogy ő volt. Feldobta a futamot, még ha rosszat is mond néha, de jókat lehet nevetni rajta. remélem legközelebb is ő lesz.Kralo írta: Amitől falra másztam az Palik kretén nevetése volt, nah meg a Hondát keverni a Toyotaval sem kis dolog.
Jaja, egyetértek! Valahova el kéne tüntetni onnan! Nem igaz, hogy nem látják ott az rtlnél, hogy mennyire szerencsétlen! Fele annyiért elvállalnám én a feladatot! Ennyit én is tudnék!barca99 írta:Remélem figyeltétek Czollner mai alakítását...![]()
Alonso gyors köre - Piqué felvezető köre... nehéz megkülönböztetni az első és a másod pilótát. Egyébként futott az óra. Mit gondolt a felvezető kört minek mérik? Akkor a boxból jön ki...![]()
Volt 1-2 dolog, amiken nagyot mosolyogtam... hozta a szokásost Gyula.