Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát te se vagy normális...ETO'O rosszul jáccik 11meccs 11leecher írta:Sziasztok!Még új vagyok ezen a fórumon csak olvasgatni szoktam.De nem bírtam ki,hogy ne szóljak hozzá.Mindenkiről van véleményetek csak ETO-ról nincs.Szerintem ő sincs élete formályában sőt a hírével ellentétben szxr.Csak akkor talál kapuban ha kidolgozzák neki a helyzetet.
De mondjuk pl Seva a csúliban tavaly naon gynege volt a cselzisek fele elküldte vna idén viszont kezd magára találni...Am titi idén már sokszor megmentett mionket főleg a kupában Villareál v Sevilla ellen...Varga Tamás írta:Miért Guddy talán vkp, Iniesta 3-4 poszton megfordult az idényben, Puyol is szerepelt a védelem mejd' minden pontján és még sorolhatnám. Ha egy világklasszis játékos csak egy poszton tud játszani, akkor mehet. És, attól, hogy nem a helyén játszik, a labdákat átvehetné, passzolhatna pontosan, vállalhatna többet. Lehet védeni, de felesleges, nagyon gyenge, sőt...
Sztem nincs igazad (mostis majdenm gólpaszt adott) mivel ő egy KÖZÉPCSATÁR és nem egy balszélső....Amúgy az elmúlt 3 hónapban nem naon írtál pozitívat(még akk se amikor lehetett(bár ilyen eset elég ritkán vt))Varga Tamás írta:Kicsit lesgyanús, de ennyi járt nekünk a kamutizenegyes után. Bojan rászolgált, Henry viszont elmehet, ahova akar. Talán még labdához sem ért ezen a meccsen. Szégyen, amit labdarúgás címén bemutat. A leggyengébb láncszem, viszlát!skadi írta:kicsit szerencsés,kicsit pofátlan,de szerintem kijárt neki a gól ezen a meccsen...
Kicsit lesgyanús, de ennyi járt nekünk a kamutizenegyes után. Bojan rászolgált, Henry viszont elmehet, ahova akar. Talán még labdához sem ért ezen a meccsen. Szégyen, amit labdarúgás címén bemutat. A leggyengébb láncszem, viszlát!skadi írta:kicsit szerencsés,kicsit pofátlan,de szerintem kijárt neki a gól ezen a meccsen...