Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól mondod,Messi-t nem tudja pótolni(senki se).De így is jobb teljesítményre képes ott a jobb szélen,mint Eto'o.Nagyon harcos,gyors,elég jó rúgotechnikája van,igaz egy kicsit önző,de ezen lehet még csiszolni.Szvsz.Ronaldinho&Barca írta: De tegnap egész jól játszott úgy. De Messit nem tudja helyetesíteni... bár őt senkise tudja...
Krkic sztem többször hátrajön védekezni, mint Dos. Én bizok továbbra is benne, de eddig egyértelmű, h a két fiatal közül ki nyujt jobb teljesitményt.grecki írta:Akik eladnák, azok erősen nézzenek magukba!![]()
Szenved, görcsöl, nem megy neki. Tény. De ő legalább védekezik, nem úgy mint Krkics. Időre és bizalomra van szüksége, csak ez az, ami ennek a gyengén muzsikáló csapatnak nem nagyon van.
A pofám leszakad. A zaragozai meccs után írtad, hogy el kell adni (jobban mondva "mehet"), ha csak szabálytalankodni tud.Varga Tamás írta:Respekt. Már számtalanszor leírtam ezen véleményem, de sokszor csak siket fülekre találtam.grecki írta:Akik eladnák, azok erősen nézzenek magukba!![]()
Szenved, görcsöl, nem megy neki. Tény. De ő legalább védekezik, nem úgy mint Krkics. Időre és bizalomra van szüksége, csak ez az, ami ennek a gyengén muzsikáló csapatnak nem nagyon van.
nem azt mondják hogy rossz,hanem hogy Bojan sokszor háttérbe szorul mögötte,jogtalanul. Ettől függetlenül lehet hogy nem Bojan lesz a nagyobb játékos,de egyelőre jobb mint GIO de mégsem kapja meg a lehetőséget..fcbarcelonazsombi írta:Szegény fiú mit kap itt mostanában. Hát nem tudom mit ártott az, hogy játszik az a baj? Ha nem játszana az lenne a baj. Ez az év szerintem számára tanuló év mindenkép. Még sokat kell tanulni ez egyértelmű de még van ideje bőven. Arról meg, hogy Bojan nagyobb tehetség ezt ne most döntsük el hanem két év múlva. Az igaz, hogy eddig Bojan többet mutatott.
Respekt. Már számtalanszor leírtam ezen véleményem, de sokszor csak siket fülekre találtam.grecki írta:Akik eladnák, azok erősen nézzenek magukba!![]()