Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tehát ez is fix időpontos. Véleményem szerint Mypeter ne regelj be csak azért, hogy passzívként pontokért "játsz", de Slither, a Te hozzáállásod sem valami pozitív.ozsimiki írta: Vígaszág[/b]: ez viszont fix időpont lesz, ahogy a DÖNTŐ is, méghozzá március 23.án Vasárnap! (vagy BARCA meccs előtt 3órával,vagy utána egyből (ha akkor játszik a BARCA,ezzel kapcsban még én nemtudok infót,ha vki igen,akkor please írja be) Ha nem vasárnap lesz a meccs,akkor viszont este 18 óra vígaszág. Este 20 óra döntő!
Slither írta:Ma késő este semmi kedvem játszani, akkor inkább holnap.
Köv alkalommal tényleg fix legyen már az időpont, mert már megint csomó idő azzal megy el hogy összeegyeztessük a dolgokat...
Nekem is jó a 7 óra, előbb sajna nemnagyon mert családi elfoglaltságom van. (húsvét...Chris0527 írta:Vigaszág 7kor. A többiek jelentezzenek
Badi írta:negyed 7kor meccs van
holnap nekem ok
Ez mikor volt? Ha chaten akkor nem voltam ott.ozsimiki írta: Nem![]()
Mivel arról van szó,h a DÖNTŐ 17 kor kezdődne így,ha a többségnek jó. Te is nyilatkozzálTehát 19re vége lenne kb...neki meg 20tól van színház.
De a vígaszágat előtte kell lebonyolítani,felőlem nyomhatjátok délelőtt is,csak menjen le 17 óriág (vagy ha marad az eredeti felállás (még nem tudni mert nem nyilatkozott mindenki) akkor 19ig...)
ozsimiki írta: Vasárnap Vígaszág 19 óra (meccsünk után), és 21.30 döntő
NemSlither írta:Hát akkor a döntőn ígyis-úgyis lemaradsz, nem?mypeter írta:tudom, hogy disznóság, de csakazértis megjegyzem, hogy nekem rendben az 5 óra...
fáj, hogy a meccs alatt játszunk, de színházam van 8-tól...
Hát akkor a döntőn ígyis-úgyis lemaradsz, nem?mypeter írta:tudom, hogy disznóság, de csakazértis megjegyzem, hogy nekem rendben az 5 óra...
fáj, hogy a meccs alatt játszunk, de színházam van 8-tól...