2008.03.22. 18:18:34
Érdekes vita Valdes felől, de perxe nem egyezhet mindenki véleménye, én úgy látom, megfelelő kapus, Zubizzareta-val sztem sok a párhuzam, s az is tény, h leheteteln hiba nélkül játszani. Idegesítő, de gyakran nem ő a felelős, ezt le kell zárni, maradjon.
Az edző kérdésben én elutasítom Mourinho-t, én nem látok nbenne annyi fantáziát (sokkal inkább drákói szigort, s csupán eredményfocit, ami bizonyosan már rövid távon eredményekben pozitív lenne, de Van Gaal után nem kell mégegy diktátor, aki megöli a Barca varázsát...), mint Ernesto Valverde-ben, vagy Michael Laudrup-ban, ehhez ragaszkodom, nekem nagyon tetszik az amit a csapataikkal produkálnak, ezt nem mondhatom el a Chelsea-ről, az akkori Chelsea-ről. S akkor még meg sem jegyeztem, hogy amennyiben sikerül BL-t nyerni, akkor Rijkaard nem fog távozni.
Remélem a Barca hamarosan egy szervező kp.t is talál, tehtséget, akkora szintűt, mint Fabregas, Gio..., de mivel erről én nem tudok, ezért azt mondom, Nasri..., vele nagyon-nagyon jól járna a bármeik csapat, s aki megveszi, az hatalmas üzletet csinál, kétség sem fér hozzá, s ekkor már evidens lenne Deco eladása, aki mégiscsak benne van a korban, s ha játszik, akkor azt ritkán teszi úgy, mint rég, vagy sérült...
Sajnos nehéz lenne talánlni olyan védekező kp.-t, aki hasonlkó teljesítményre képes, mint Touré, s elérhető áron igazolható, s elfogadja a cserepadot is.
Nem kérdés Smári eladása, nincs értelme megtartani, én nagyon szívesen látnám ismét a Premiership-ben, s egyrészt bosszankodok, hogy nem olyan hasznos, mint várni lehetett, másrészt sajnálom, mert sokra tartom.
Ezek a bizonyosak számomra, a többi még nagyon nagy kulimászban van, amit nem lehet átlátni...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton