Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nehéz összehasonlítani..., erre egyszerű ellenérv, hogy Mourinho nem nyert BL-t a bomba kerettel, s rengeteg pénzzel rendelkező Chelsea-vel..., de én nem is erről beszéltem, hanem arról, hogy én mást keresnék a padra, aki látványos játékot, gólgazdag meccseket adna. Rijkaard számomra hatalmas szaktekintély, a maga hibáival együtt, egyszerűen neki itt véget ért a pályafutása, de én nem mennék bele ilyen hasonlítgatásokba, teljesen más személyiségek, s nekem nem is érdekem...Messa írta:Bocs, de bőven jobb Mourinho, mint Rijkaard... Legalábbis szerintem.torrestoni írta:Az edző kérdésben én elutasítom Mourinho-t, én nem látok nbenne annyi fantáziát (sokkal inkább drákói szigort, s csupán eredményfocit, ami bizonyosan már rövid távon eredményekben pozitív lenne, de Van Gaal után nem kell mégegy diktátor, aki megöli a Barca varázsát...)
Dehogy eredménytelen..., nem azt mondtam, hanem azt, hogy nekem nem tetszett az a játék, perxe, eredményes volt, de a Barca a szép játék megtestesítője, legalábbis az én olvasatomban. Elismerem, vitathatatlan.Varga Tamás írta:torrestoni!
A diktátor van Gaal idején nyertünk két La Ligát, egyszer másodikok lettünk, egy Spanyol Kupát, BL-elődöntősök voltunk. 1997-2000 közötti regnálása igenis eredményes volt. Visszatérése már tényleg gyengére sikeredett. Nem mondom, hogy a szívem csücske van Gaal, de amit elért, az tiszteletre méltó, hozzáértése pedig vitathatatlan. Ő egy sémában gondolkodik és ahhoz igazol játékosokat, nem pedig a játékosokhoz igazítja a taktikát. Nem olyan eredménytelen edző ő.
Bocs, de bőven jobb Mourinho, mint Rijkaard... Legalábbis szerintem.torrestoni írta:Az edző kérdésben én elutasítom Mourinho-t, én nem látok nbenne annyi fantáziát (sokkal inkább drákói szigort, s csupán eredményfocit, ami bizonyosan már rövid távon eredményekben pozitív lenne, de Van Gaal után nem kell mégegy diktátor, aki megöli a Barca varázsát...)
én is szeretem az intert, az utóbbi időben sokat volt sérült, meg a csapatnak se megy annyira, de sztem jó lenne ide, egy igazi vezér a középpályán, aki megférne akár Touré mellett is, de cseréjének is tökéletes lenne, fiatalokat hiányposztra kell igazolni..Zozzy 5 írta:Sőt, ha az Internek nem is jönne össze Diarra akkor se lenne sansztalan. Nem nagyon kötődik oda, nem is játszik mindíg és BL-re láthatjuk, hogy évről évre esélytelen az Inter.barca0417 írta: Vieira? az inter meg akarja venni diarrát, akkor Vieira sztem megszerezhető lenne. Nem fiatal, de pont ezért viselné el a padozást, sztem, meg tehermentesíthetné Tourét, akinek sérve van....Edmilson helyett jó lenne.
Szerintem nem rossz ötlet, bár az interes haverom nem sokszor dícséri, állítólag nem játszik jól. Ebben nem én vagyok az illetékes...
Sőt, ha az Internek nem is jönne össze Diarra akkor se lenne sansztalan. Nem nagyon kötődik oda, nem is játszik mindíg és BL-re láthatjuk, hogy évről évre esélytelen az Inter.barca0417 írta: Vieira? az inter meg akarja venni diarrát, akkor Vieira sztem megszerezhető lenne. Nem fiatal, de pont ezért viselné el a padozást, sztem, meg tehermentesíthetné Tourét, akinek sérve van....Edmilson helyett jó lenne.
Vieira? az inter meg akarja venni diarrát, akkor Vieira sztem megszerezhető lenne. Nem fiatal, de pont ezért viselné el a padozást, sztem, meg tehermentesíthetné Tourét, akinek sérve van....Edmilson helyett jó lenne.torrestoni írta:
Sajnos nehéz lenne talánlni olyan védekező kp.-t, aki hasonlkó teljesítményre képes, mint Touré, s elérhető áron igazolható, s elfogadja a cserepadot is.
Nem tudok már híggadt maradni, sajnálom. Az idegesít a legjobban, hogy leírtunk millió ellenérvet, de ezek az emberek ezt mintha el sem olvasnák megint jönnek, és egy bombagól után ugyan azzal a meggyőződéssel állítja, hogy ki lehetett volna fogni.Varga Tamás írta: Zoli!
Igazságod van, de kicsit finomabban! Bár tudom, érzem, nehéz! Nekem sem mindig sikerül, de ilyenekre inkább nem is reagálok, mert akkor szívszélhűdést kaptam volna már.
Zoli!Zozzy 5 írta:Húha volt egy szitu amikor kint állt, adjuk el rögtön. Nagyszerű ötletMessi-#19 írta: pl asszem Celtic ellen(nem biztos) de ha zártak a kezei kiüti. Baraja lövését meg néztétek hátsó kamaraállásból? a keze be volt hajlítva... ha kinyújtja teljesen a kezét pont a csuklójával védett volna kb. szóval rosszul számítja ki a labdaröppályát. mondjuk azt aláírom hogy a labda kifelé tekeredett.
Baraja lövése pedig Buffon anyukája szerint is védhetetlen volt (www.buffonanyukájavagyokésszerintemisvédhetetlenvolt.hu). Ha érdekelne ez a sok ökörség amit leírtok, akkor legszivesebben megnézném az összes kapus meccsét akire veritek a cerkátokat és az összes bekapott góljuk után mutogatnék, hogyha a bal fülébe nem úgy kap bele a szél akkor simán védhette volna. Bezzeg akkor meg én lennék a hülye...
Húha volt egy szitu amikor kint állt, adjuk el rögtön. Nagyszerű ötletMessi-#19 írta: pl asszem Celtic ellen(nem biztos) de ha zártak a kezei kiüti. Baraja lövését meg néztétek hátsó kamaraállásból? a keze be volt hajlítva... ha kinyújtja teljesen a kezét pont a csuklójával védett volna kb. szóval rosszul számítja ki a labdaröppályát. mondjuk azt aláírom hogy a labda kifelé tekeredett.
pl asszem Celtic ellen(nem biztos) de ha zártak a kezei kiüti. Baraja lövését meg néztétek hátsó kamaraállásból? a keze be volt hajlítva... ha kinyújtja teljesen a kezét pont a csuklójával védett volna kb. szóval rosszul számítja ki a labdaröppályát. mondjuk azt aláírom hogy a labda kifelé tekeredett.Perrero írta:Te magadnál vagyMessi-#19 írta:Léfe! Részemről Ronaldinho maradhat és henry is. De én Valdes-t küldeném el. Maximálisan elégedetlen vagyok vele szemben. Egyszerűen olyan potyagólokat kap amit ilyen szinten ritkán látni. Valencia első gólját is könnyűszerrel védhette volna ha nyújtottkézzel vetődik...
A védelem teljesen kiszolgáltatott helyzetbe hozta Valdest... 1 potyát mutass az idei évről... -olyat ami tényleg potya