Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Colos írta:Ne haradudjatok, de úgy érzem, muszáj idéznem önmagam, hogy valaki reagáljon, máskülönben ("sok bába közt elvész a gyerek alapon") elfelejtődik a kérdésem.
Másfelől miután jobban elmélyültem az honlapon, eszembejutott még két javaslat:
- Szerintem jó lenne, ha működne a Csere-bere link
- Szigoríthatátok a moderálási elveken.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv: Colos.
Colos írta:Nem lehetne megoldani, hogy valaki a meccsek alatt élőben közvetítsen? A fórumban sokszor nem lehet kigobozni, mi történik, és nekem sem jön be sajnos minden sportcsatorna, és ha a kapcsolatom is szarakodik, csak innen tudok informálódni. Ja, és a madridistán is van ilyen, nehogy má' nekik legyen, nekünk meg ne!
Régen volt ilyen nem? Vagy rosszul emlékszem?Colos írta:Nem lehetne megoldani, hogy valaki a meccsek alatt élőben közvetítsen? A fórumban sokszor nem lehet kigobozni, mi történik, és nekem sem jön be sajnos minden sportcsatorna, és ha a kapcsolatom is szarakodik, csak innen tudok informálódni. Ja, és a madridistán is van ilyen, nehogy má' nekik legyen, nekünk meg ne!
Colos írta:Nem lehetne megoldani, hogy valaki a meccsek alatt élőben közvetítsen? A fórumban sokszor nem lehet kigobozni, mi történik, és nekem sem jön be sajnos minden sportcsatorna, és ha a kapcsolatom is szarakodik, csak innen tudok informálódni. Ja, és a madridistán is van ilyen, nehogy má' nekik legyen, nekünk meg ne!
Léptünk, volt róla szó, igazából jó lenne, ha hivatalos pártolók lennének a tagok, lehetőleg minél többen (ez évi 10-12.000 forint magasságában van), emellett egyesületet kellene bejegyezni, stb.Kralo írta:Tényleg jó dolog lenne, ha hivatalosan is szurkolói oldallá válna ez a remek honlap és a felhasználói pedig 'regisztrált' szurkolóvá. Nah de kétlem, hogy az FC Barcelona adna erre, akkor Ivánék már léptek volna ez ügyben.
Én csak annyit tudok mondani, amennyit külföldi fórumokon olvastam...Game90 írta:Szia Fecó!Imaginárius írta:Érdeklődnék, hogy Ti nem tervezitek ezt? Én szívesen csatlakoznék.
Sztem erről Enrique-t vagy Ivánt kéne megkérdezni, hogy az eurobarcából akarnak-e 'hivatalos szurkolói oldalt' csinálni![]()
De sztem jó ötlet, ha olvasol még 1-2 infót, azt megoszthatnád velünk.
Szia Fecó!Imaginárius írta:Érdeklődnék, hogy Ti nem tervezitek ezt? Én szívesen csatlakoznék.
Drigo írta:A meccs 20:00-kor kezdődik, de ha megnézed figyelmesen, akkor "Következő meccsek" van kiírva, nem "Következő közvetítések"Potya55 írta:biztos hogy 20-kor kezdődik a betis-Barca mert a közvetítés 19:45-kor kezdődik!![]()
Amúgyis a Sportklubbos bohóckodást nem csúfolnám közvetítésnek...
A meccs 20:00-kor kezdődik, de ha megnézed figyelmesen, akkor "Következő meccsek" van kiírva, nem "Következő közvetítések"Potya55 írta:biztos hogy 20-kor kezdődik a betis-Barca mert a közvetítés 19:45-kor kezdődik!
Akkor jó.Drigo írta:Szerintem jól van, ugyanis a hivatalos oldal is a szombat 20:00-ás kezdést ír.Demonhunter írta:Jól van beírva a következő meccs mert a bwinen mást ír:
2008. március 30.
Primera Division, Spanyolország
17:00
Betis FC Barcelona
Szerintem jól van, ugyanis a hivatalos oldal is a szombat 20:00-ás kezdést ír.Demonhunter írta:Jól van beírva a következő meccs mert a bwinen mást ír:
2008. március 30.
Primera Division, Spanyolország
17:00
Betis FC Barcelona
Láttad milyen jó volt az a belső fórum is, senki nem írt oda.Chris0527 írta:Nem 10-en vagyunk de én inkább lennék itt 10(jelen esetben azért jóval több) olyan emberrel akik normális módon tudnak reagálni a másik hsz-eire és érdemleges vitákat folytatnak egymással.Gomezinho írta:ne számitsatok hatalmas forgalomra a fórumon ennek pedig ez a léynege nem az hogy begubóztok itt 10-en
Nem 10-en vagyunk de én inkább lennék itt 10(jelen esetben azért jóval több) olyan emberrel akik normális módon tudnak reagálni a másik hsz-eire és érdemleges vitákat folytatnak egymással.Gomezinho írta:ne számitsatok hatalmas forgalomra a fórumon ennek pedig ez a léynege nem az hogy begubóztok itt 10-en
Az alacsonyszínvonalú hsz-ek miatt nem lehet bannolni vkit, mert annak eldöntése eléggé szubjektív.senzu írta: valamiféle szabályzatot kéne bevezetni (mint pl a bH-nél), ahol le van írva az általános viselkedés a fórumon, ha valaki megszegi először figyelmeztetés, utána kitiltás (és ha valaki már kapott warn-t, azt úgy jelölni, hogy mindenki láthassa (ergo az ő hszeit nem olvasom el)