Barça Igazolások 2007-08
- Blaugrana10
- Barça B
Milyen Vieirarol beszeltek itt? A Barca nem oregotthon!!! S Flamini van olyan mint Toure? Hat nem hinnem... Toure egy klassz jatekos. Toureval kapcsolatban pedig annyit, h remelem nyaron is hozza foghato jatekosok fognak erkezni; ugy ertve h mielott hozzank kerult nem volt olyan hires jatekos, de megis bekerult a Barca kezdocsapataba. Szerintem ilyen fajta jatekosok kellenek nekunk, hiszen sok sztar jatekos van, akiknek hirneve nagyobb mint a tehetsegug. Forca Barca

- djtrack
- Capitá del Barça
31éves viera minek ide?akokr inkább egy brazil vagy argentín fiatalt aki padozna.és kapna néha egy pár percet meccsenként mint fizetni ugyanannyit vieráért mint egy fiatalért.mellesleg a fizetése is az egekben lenne!!akkor már FLAMINIT is lehetne megvenni.vagyis ingyen igazolni.meg van oylan jó mint yaya és felváltva játszhatnának!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Valóban, Vieira-nak örülnék, azt nem tudom megitélni, hogy ő szívesen jönne-e, s mennyibe kerülne, de ha úgy van, ahogy feltételezitek, akkor akár reális. Más kérdés, hogy a vezetőség mit gondol erről.
Vieira és Makelele..., mindig csodáltam a "csigazabálók"
középpályáját...
Vieira és Makelele..., mindig csodáltam a "csigazabálók"

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nehéz összehasonlítani..., erre egyszerű ellenérv, hogy Mourinho nem nyert BL-t a bomba kerettel, s rengeteg pénzzel rendelkező Chelsea-vel..., de én nem is erről beszéltem, hanem arról, hogy én mást keresnék a padra, aki látványos játékot, gólgazdag meccseket adna. Rijkaard számomra hatalmas szaktekintély, a maga hibáival együtt, egyszerűen neki itt véget ért a pályafutása, de én nem mennék bele ilyen hasonlítgatásokba, teljesen más személyiségek, s nekem nem is érdekem...Messa írta:Bocs, de bőven jobb Mourinho, mint Rijkaard... Legalábbis szerintem.torrestoni írta:Az edző kérdésben én elutasítom Mourinho-t, én nem látok nbenne annyi fantáziát (sokkal inkább drákói szigort, s csupán eredményfocit, ami bizonyosan már rövid távon eredményekben pozitív lenne, de Van Gaal után nem kell mégegy diktátor, aki megöli a Barca varázsát...)
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Dehogy eredménytelen..., nem azt mondtam, hanem azt, hogy nekem nem tetszett az a játék, perxe, eredményes volt, de a Barca a szép játék megtestesítője, legalábbis az én olvasatomban. Elismerem, vitathatatlan.Varga Tamás írta:torrestoni!
A diktátor van Gaal idején nyertünk két La Ligát, egyszer másodikok lettünk, egy Spanyol Kupát, BL-elődöntősök voltunk. 1997-2000 közötti regnálása igenis eredményes volt. Visszatérése már tényleg gyengére sikeredett. Nem mondom, hogy a szívem csücske van Gaal, de amit elért, az tiszteletre méltó, hozzáértése pedig vitathatatlan. Ő egy sémában gondolkodik és ahhoz igazol játékosokat, nem pedig a játékosokhoz igazítja a taktikát. Nem olyan eredménytelen edző ő.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Bocs, de bőven jobb Mourinho, mint Rijkaard... Legalábbis szerintem.torrestoni írta:Az edző kérdésben én elutasítom Mourinho-t, én nem látok nbenne annyi fantáziát (sokkal inkább drákói szigort, s csupán eredményfocit, ami bizonyosan már rövid távon eredményekben pozitív lenne, de Van Gaal után nem kell mégegy diktátor, aki megöli a Barca varázsát...)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- barca0417
- Entrenador del Barça
én is szeretem az intert, az utóbbi időben sokat volt sérült, meg a csapatnak se megy annyira, de sztem jó lenne ide, egy igazi vezér a középpályán, aki megférne akár Touré mellett is, de cseréjének is tökéletes lenne, fiatalokat hiányposztra kell igazolni..Zozzy 5 írta:Sőt, ha az Internek nem is jönne össze Diarra akkor se lenne sansztalan. Nem nagyon kötődik oda, nem is játszik mindíg és BL-re láthatjuk, hogy évről évre esélytelen az Inter.barca0417 írta: Vieira? az inter meg akarja venni diarrát, akkor Vieira sztem megszerezhető lenne. Nem fiatal, de pont ezért viselné el a padozást, sztem, meg tehermentesíthetné Tourét, akinek sérve van....Edmilson helyett jó lenne.
Szerintem nem rossz ötlet, bár az interes haverom nem sokszor dícséri, állítólag nem játszik jól. Ebben nem én vagyok az illetékes...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
torrestoni!
A diktátor van Gaal idején nyertünk két La Ligát, egyszer másodikok lettünk, egy Spanyol Kupát, BL-elődöntősök voltunk. 1997-2000 közötti regnálása igenis eredményes volt. Visszatérése már tényleg gyengére sikeredett. Nem mondom, hogy a szívem csücske van Gaal, de amit elért, az tiszteletre méltó, hozzáértése pedig vitathatatlan. Ő egy sémában gondolkodik és ahhoz igazol játékosokat, nem pedig a játékosokhoz igazítja a taktikát. Nem olyan eredménytelen edző ő.

-
- Llegenda del Barça
Sőt, ha az Internek nem is jönne össze Diarra akkor se lenne sansztalan. Nem nagyon kötődik oda, nem is játszik mindíg és BL-re láthatjuk, hogy évről évre esélytelen az Inter.barca0417 írta: Vieira? az inter meg akarja venni diarrát, akkor Vieira sztem megszerezhető lenne. Nem fiatal, de pont ezért viselné el a padozást, sztem, meg tehermentesíthetné Tourét, akinek sérve van....Edmilson helyett jó lenne.
Szerintem nem rossz ötlet, bár az interes haverom nem sokszor dícséri, állítólag nem játszik jól. Ebben nem én vagyok az illetékes...
- barca0417
- Entrenador del Barça
Vieira? az inter meg akarja venni diarrát, akkor Vieira sztem megszerezhető lenne. Nem fiatal, de pont ezért viselné el a padozást, sztem, meg tehermentesíthetné Tourét, akinek sérve van....Edmilson helyett jó lenne.torrestoni írta:
Sajnos nehéz lenne talánlni olyan védekező kp.-t, aki hasonlkó teljesítményre képes, mint Touré, s elérhető áron igazolható, s elfogadja a cserepadot is.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Érdekes vita Valdes felől, de perxe nem egyezhet mindenki véleménye, én úgy látom, megfelelő kapus, Zubizzareta-val sztem sok a párhuzam, s az is tény, h leheteteln hiba nélkül játszani. Idegesítő, de gyakran nem ő a felelős, ezt le kell zárni, maradjon.
Az edző kérdésben én elutasítom Mourinho-t, én nem látok nbenne annyi fantáziát (sokkal inkább drákói szigort, s csupán eredményfocit, ami bizonyosan már rövid távon eredményekben pozitív lenne, de Van Gaal után nem kell mégegy diktátor, aki megöli a Barca varázsát...), mint Ernesto Valverde-ben, vagy Michael Laudrup-ban, ehhez ragaszkodom, nekem nagyon tetszik az amit a csapataikkal produkálnak, ezt nem mondhatom el a Chelsea-ről, az akkori Chelsea-ről. S akkor még meg sem jegyeztem, hogy amennyiben sikerül BL-t nyerni, akkor Rijkaard nem fog távozni.
Remélem a Barca hamarosan egy szervező kp.t is talál, tehtséget, akkora szintűt, mint Fabregas, Gio..., de mivel erről én nem tudok, ezért azt mondom, Nasri..., vele nagyon-nagyon jól járna a bármeik csapat, s aki megveszi, az hatalmas üzletet csinál, kétség sem fér hozzá, s ekkor már evidens lenne Deco eladása, aki mégiscsak benne van a korban, s ha játszik, akkor azt ritkán teszi úgy, mint rég, vagy sérült...
Sajnos nehéz lenne talánlni olyan védekező kp.-t, aki hasonlkó teljesítményre képes, mint Touré, s elérhető áron igazolható, s elfogadja a cserepadot is.
Nem kérdés Smári eladása, nincs értelme megtartani, én nagyon szívesen látnám ismét a Premiership-ben, s egyrészt bosszankodok, hogy nem olyan hasznos, mint várni lehetett, másrészt sajnálom, mert sokra tartom.
Ezek a bizonyosak számomra, a többi még nagyon nagy kulimászban van, amit nem lehet átlátni...
Az edző kérdésben én elutasítom Mourinho-t, én nem látok nbenne annyi fantáziát (sokkal inkább drákói szigort, s csupán eredményfocit, ami bizonyosan már rövid távon eredményekben pozitív lenne, de Van Gaal után nem kell mégegy diktátor, aki megöli a Barca varázsát...), mint Ernesto Valverde-ben, vagy Michael Laudrup-ban, ehhez ragaszkodom, nekem nagyon tetszik az amit a csapataikkal produkálnak, ezt nem mondhatom el a Chelsea-ről, az akkori Chelsea-ről. S akkor még meg sem jegyeztem, hogy amennyiben sikerül BL-t nyerni, akkor Rijkaard nem fog távozni.
Remélem a Barca hamarosan egy szervező kp.t is talál, tehtséget, akkora szintűt, mint Fabregas, Gio..., de mivel erről én nem tudok, ezért azt mondom, Nasri..., vele nagyon-nagyon jól járna a bármeik csapat, s aki megveszi, az hatalmas üzletet csinál, kétség sem fér hozzá, s ekkor már evidens lenne Deco eladása, aki mégiscsak benne van a korban, s ha játszik, akkor azt ritkán teszi úgy, mint rég, vagy sérült...
Nem kérdés Smári eladása, nincs értelme megtartani, én nagyon szívesen látnám ismét a Premiership-ben, s egyrészt bosszankodok, hogy nem olyan hasznos, mint várni lehetett, másrészt sajnálom, mert sokra tartom.
Ezek a bizonyosak számomra, a többi még nagyon nagy kulimászban van, amit nem lehet átlátni...
Sztem zárjuk le a Valdes kérdést. Megfelelő ember a megfelelő poszton, szerez még 1 kis rutint és nem lesz nála jobb!
Milito, Abidal és Touré 3as is nagyszerűen működik, tökéletesen illenek a Barcába és ennyi.
Egyedül Henry az aki nem találta meg önmagát. Persze meglövi a maga góljait, de ezt megtenné másik 20 csatár is... de hát ő Henry.
Sztem mindenkép kellene 1 jó irányító(Nasri, bár még érnie kell), vezető kp, akire felnéznek, mert ha Ronnie ennyi bizalmat fog kapni nem lesz aki szervezze a támadásokat. (Lampard abszolút nem illik a Barcába!) És feltétlenül szükséges 1 jobbszélső védő. (Alves és meg kell fizetni, ennyi.)
Érezhetően gyengébb a védelem középen ha Puyi szélén játszik... ezt kell megoldani és nem lesz ellenfelünk!
Milito, Abidal és Touré 3as is nagyszerűen működik, tökéletesen illenek a Barcába és ennyi.
Egyedül Henry az aki nem találta meg önmagát. Persze meglövi a maga góljait, de ezt megtenné másik 20 csatár is... de hát ő Henry.
Sztem mindenkép kellene 1 jó irányító(Nasri, bár még érnie kell), vezető kp, akire felnéznek, mert ha Ronnie ennyi bizalmat fog kapni nem lesz aki szervezze a támadásokat. (Lampard abszolút nem illik a Barcába!) És feltétlenül szükséges 1 jobbszélső védő. (Alves és meg kell fizetni, ennyi.)
Érezhetően gyengébb a védelem középen ha Puyi szélén játszik... ezt kell megoldani és nem lesz ellenfelünk!

„Hinni akkor is, ha a tételt olykor csak hitünk bizonyítja, s küzdeni, bárha elégtételt csak a jövő ad álmainkra.”
FCB> °Mes que un club.
FCB> °Mes que un club.
- Capon
- Llegenda del Barça
A Valdes potyákra visszatérve: ott volt még a Lyon is közel 40 méterröl szabadrugásból kaptunk gólt. Én sem szivlelem Valdest nem mondom, hogy rossz azt sem, hogy benne van a top 20-ban, de az elmult éveihez képest hatalmasat fejlödöt. Messi után talán nála a leg látványosabb a fejlődés. Már képes bravurokra, de bosszantó potyákra is. Mindenki hibázik a pályán persze a kapusoknál ez elég szembetünő szokott lenni. Az elöző évekkel elnetétben már nem adnám el. Ott van még Pintonk szerintem ezzel a csapatrésszel most talán nincs akkora gond mint a többivel.
Na azért csak összehoztam, hogy ne legyen akkora off
Na azért csak összehoztam, hogy ne legyen akkora off

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- M.Riijkaard
- Jugador del Barça
A személyeskedést nyugodtan befejezhetitek, vagy éljétek ki magatokat privátban.Drigo
Milyen posztokról beszélsz!talán Gudhjonsen nem középályás barátom?hmmm?
Te tisztában vagy egyáltalán a focival mert nem úgy tünnik.
Az meghogy te itt a Realt sziddod ezek szerint azzal sem vagy tisztában
hogy kivezeti a bajnokságot és mekorra gólkülönbséggel???Elmondom
neked hogy nem csak Nasri vagy Diégó de Gudhjonsentől még Huszti Szabi
is jobban teljesítt(Már bocsánat).

Milyen posztokról beszélsz!talán Gudhjonsen nem középályás barátom?hmmm?
Te tisztában vagy egyáltalán a focival mert nem úgy tünnik.
Az meghogy te itt a Realt sziddod ezek szerint azzal sem vagy tisztában
hogy kivezeti a bajnokságot és mekorra gólkülönbséggel???Elmondom
neked hogy nem csak Nasri vagy Diégó de Gudhjonsentől még Huszti Szabi
is jobban teljesítt(Már bocsánat).

Nekem személy szerint Valdes a kedvenc játékosom a csapatból!!!Aki el akarja adni az hülye és nem akarok magyarázkodni...aki valamit ért hozzá és nézi a Barca meccseit láthatja az egész évi teljesítményét!Sok nemnormális a média által befolyásolható ember elkönyveli egy potya királynak, a BArca leggyengébb láncszemének ami 1-2éve igaz volt de mára egyáltalán nem így van!!
Én megtudom érteni Zolit. Engem is dühit, h vannak olyanok, akiknél az érvelés süket fülekre talál. Csak mondják a magukét, persze teljesen megalapozatlanul, semmivel nem támasztják alá
Valdes nagyon is jó kapus, nem kell helyette senki. Akik jobbak is nála, azok se annyival, h megérné csillagászati összegért idehozni őket. Sztem amennyi potyát kap VV, kb. ugyanannyit kap Buffon, Casilla, Cech is, nincs kapus, aki nem kap soha potyát. Ráadásul pl. ősszel ha nincsenek a bravurjai, lehet, most még 2.-ok se lennénk. Egész ősszel ugy védett, mint egy terminátor, mindent megfogott, amit csak lehetett. Aztán tavasszal jön egy gyengébb meccs, és már új kapus kell a népnek. Gyönyörű

Valdes nagyon is jó kapus, nem kell helyette senki. Akik jobbak is nála, azok se annyival, h megérné csillagászati összegért idehozni őket. Sztem amennyi potyát kap VV, kb. ugyanannyit kap Buffon, Casilla, Cech is, nincs kapus, aki nem kap soha potyát. Ráadásul pl. ősszel ha nincsenek a bravurjai, lehet, most még 2.-ok se lennénk. Egész ősszel ugy védett, mint egy terminátor, mindent megfogott, amit csak lehetett. Aztán tavasszal jön egy gyengébb meccs, és már új kapus kell a népnek. Gyönyörű

-
- Llegenda del Barça
Nem tudok már híggadt maradni, sajnálom. Az idegesít a legjobban, hogy leírtunk millió ellenérvet, de ezek az emberek ezt mintha el sem olvasnák megint jönnek, és egy bombagól után ugyan azzal a meggyőződéssel állítja, hogy ki lehetett volna fogni.Varga Tamás írta: Zoli!
Igazságod van, de kicsit finomabban! Bár tudom, érzem, nehéz! Nekem sem mindig sikerül, de ilyenekre inkább nem is reagálok, mert akkor szívszélhűdést kaptam volna már.
Nem leszek finomabb. A szabályzaton belül maradok, de elmondon a véleményem alakítgatás nélkül, azt úgysem értik meg.
A reakció egyébként nem érdekel (nem a Tied Tamás), tudom: buffon meg cse meg kászíjjász. Ja, és a gyereksírás se, hogy szegény már el sem mondhatja a véleményét rögtön letolják.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Zoli!Zozzy 5 írta:Húha volt egy szitu amikor kint állt, adjuk el rögtön. Nagyszerű ötletMessi-#19 írta: pl asszem Celtic ellen(nem biztos) de ha zártak a kezei kiüti. Baraja lövését meg néztétek hátsó kamaraállásból? a keze be volt hajlítva... ha kinyújtja teljesen a kezét pont a csuklójával védett volna kb. szóval rosszul számítja ki a labdaröppályát. mondjuk azt aláírom hogy a labda kifelé tekeredett.
Baraja lövése pedig Buffon anyukája szerint is védhetetlen volt (www.buffonanyukájavagyokésszerintemisvédhetetlenvolt.hu). Ha érdekelne ez a sok ökörség amit leírtok, akkor legszivesebben megnézném az összes kapus meccsét akire veritek a cerkátokat és az összes bekapott góljuk után mutogatnék, hogyha a bal fülébe nem úgy kap bele a szél akkor simán védhette volna. Bezzeg akkor meg én lennék a hülye...
Igazságod van, de kicsit finomabban! Bár tudom, érzem, nehéz! Nekem sem mindig sikerül, de ilyenekre inkább nem is reagálok, mert akkor szívszélhűdést kaptam volna már.

-
- Capitá del Barça
Valdesnek már nincs itt helye... Kiválo kapus az egyik kedvencem de a fontos meccseken rengeteg a bakija!nem azt mondom hogy nemm jo kapus vagy h kapus vész lenne Barcelonába de azzert szerintem ti is látjátok hrengeteg felesleges golt kaptak/kaptunk maitta...
-
- Llegenda del Barça
Húha volt egy szitu amikor kint állt, adjuk el rögtön. Nagyszerű ötletMessi-#19 írta: pl asszem Celtic ellen(nem biztos) de ha zártak a kezei kiüti. Baraja lövését meg néztétek hátsó kamaraállásból? a keze be volt hajlítva... ha kinyújtja teljesen a kezét pont a csuklójával védett volna kb. szóval rosszul számítja ki a labdaröppályát. mondjuk azt aláírom hogy a labda kifelé tekeredett.

Baraja lövése pedig Buffon anyukája szerint is védhetetlen volt (www.buffonanyukájavagyokésszerintemisvédhetetlenvolt.hu). Ha érdekelne ez a sok ökörség amit leírtok, akkor legszivesebben megnézném az összes kapus meccsét akire veritek a cerkátokat és az összes bekapott góljuk után mutogatnék, hogyha a bal fülébe nem úgy kap bele a szél akkor simán védhette volna. Bezzeg akkor meg én lennék a hülye...
- Messi-#19
- Capitá del Barça
pl asszem Celtic ellen(nem biztos) de ha zártak a kezei kiüti. Baraja lövését meg néztétek hátsó kamaraállásból? a keze be volt hajlítva... ha kinyújtja teljesen a kezét pont a csuklójával védett volna kb. szóval rosszul számítja ki a labdaröppályát. mondjuk azt aláírom hogy a labda kifelé tekeredett.Perrero írta:Te magadnál vagyMessi-#19 írta:Léfe! Részemről Ronaldinho maradhat és henry is. De én Valdes-t küldeném el. Maximálisan elégedetlen vagyok vele szemben. Egyszerűen olyan potyagólokat kap amit ilyen szinten ritkán látni. Valencia első gólját is könnyűszerrel védhette volna ha nyújtottkézzel vetődik...
A védelem teljesen kiszolgáltatott helyzetbe hozta Valdest... 1 potyát mutass az idei évről... -olyat ami tényleg potya

Més que un club
Kapus igazolást el lehet felejteni, VV elég jól véd, biztos a helye, a szurkólók biznak benne, edző bizik benne, vezetőség szintén, szurkolók imádják.
Decoban, Ronaldinhoban én még bizok. Sztem a vezetők is, és maradni fognak.
Oleguert megtartanám cserének, ha Zamb m1, akkor mindenképp. 2 poszton is bevethető. Őt nem tudnám más csapatban elképzelni, ráadásul Barc.-ban imádják.
Thuram sztem cserének jó lenne, de ha menni akar, akkor mehet. Nem tartom égető fontosságúnak, h vki jöjjön helyette, esetleg egy 4. számu középső védő.
Zamb, Guddy
Jó játékosok, de a spanyol foci nem izlik nekik.
Zamb helyett egy jobb bekk kell mindenképp.
Edmilson nem a régi már, helyette kell egy csere Touré mögé
Ja meg egy uj edző, sztem.
Szoval sztem:
Uj edző: jelöltem Mourinho
Jobbhátvéd: Alves, Lahm, Maicon 3masból vki
Vkp. cserének: jöhetne egy tapasztaltabb játékos, pl. Makelele, Albelda, Marcos Senna
Decoban, Ronaldinhoban én még bizok. Sztem a vezetők is, és maradni fognak.
Oleguert megtartanám cserének, ha Zamb m1, akkor mindenképp. 2 poszton is bevethető. Őt nem tudnám más csapatban elképzelni, ráadásul Barc.-ban imádják.
Thuram sztem cserének jó lenne, de ha menni akar, akkor mehet. Nem tartom égető fontosságúnak, h vki jöjjön helyette, esetleg egy 4. számu középső védő.
Zamb, Guddy

Zamb helyett egy jobb bekk kell mindenképp.
Edmilson nem a régi már, helyette kell egy csere Touré mögé
Ja meg egy uj edző, sztem.
Szoval sztem:
Uj edző: jelöltem Mourinho
Jobbhátvéd: Alves, Lahm, Maicon 3masból vki
Vkp. cserének: jöhetne egy tapasztaltabb játékos, pl. Makelele, Albelda, Marcos Senna
Pont az a poszt ahol rendben vagyunk.VV nem szorul cserére.
Azáldójátnéki.