Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szandi írta:http://www.youtube.com/watch?v=8_11UIDU ... re=relatedbarcakiraly írta:Ennyire kiábrándító hónapok után már abban is ketelkedem hogy nemrég bl-t nyertek...
Ma este 10-tőlM19 írta:Hali!
Ma vagy holnap lesz a kupadöntő?
http://www.youtube.com/watch?v=8_11UIDU ... re=relatedbarcakiraly írta:Ennyire kiábrándító hónapok után már abban is ketelkedem hogy nemrég bl-t nyertek...
Könnyű a vesztesek nyugalmával szemlélődni...Attila-Raul írta:szerintem Rijkaard ha maradni akar akkor a BL-ben bizonyít mert eddig ott jók vagyunk.
jahh jahh kivertetek egy ocska sko`t csapatot![]()
most meg kaptatok egy gyengelkedo shalke`t..... ma`zli. De sebaj merft ha tovabbmentek..akkor nagy valo`szinuseggel jon az MU.
![]()
egy regebbi hszt-ban olvashato h 2 het alatt mindent elveszitetek...mikor meg a triplazasrol volt szo.... ezt most is tartom csak 1 hettel csuszik...
Nem úgy vettem észre, hogy nagyobb hasznára van a csapatnak, mint például Henry. Valamint véleményem szerint több hasznára van egy fejlődésben lévő játékosnak, ha végigjátssza a meccseket, mint ha 20-30 percet kap. Egyik haveromtól azt hallottam (nem tudom alátámasztani, de igaz lehet), hogy azért került fel az első csapathoz, mert az apja megfenyegette a csapat vezetőit, hogy ha nem kerül fel, akkor elviszi másik csapathoz...aynas írta:krikicset kölcsönadni. te sztem beszedtél valami bogyót. a srácnak 20-30 perceket kéne játszani, de mivel sok volt a sérült a szezon során hát többet játszik. .
szerintem Rijkaard ha maradni akar akkor a BL-ben bizonyít mert eddig ott jók vagyunk.
Sajnos igen, csak úgy lehet elérni, hogy menjen, ha nem nyerünk semmit, de ez nagy katasztrófa. Viszont, ha nyerünk valami címet akkor tuti maradni fogfradika87 írta:Ezek után már azt is kétlem hogy a Schalke ellen van esélyünk!
Remélem messi hamarosan visszatér!
bár mindig ilyenekre fogjuk
Ennél szembetűnőbb nem lehet hogy rijkaard a hibás!
Látszik hogy mindenki akar, de egyszerűen nem tud,mert nincsenek rendesen felkészítve!
De egyrészről nem bánom hogy kiestünk, így legalább egy érv, hogy rijkaard megy évvégén!