Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hiba volt Rafát lefalábúzni, őt is leírták sokan az első évben, mint pl. Riquelmét is. Most mindketten bizonyítottak. Ráadásul Rafától kézzel-lábbal meg akart szabadulni a vezetés (és gondolom rijkaard is) a szezon elején, nagyon-nagyon csúnya hiba lett volna, nem tudom, hol tartanánk most nélküle. Ezért is túlzás az, hogy rijkaard és laporta mindent jól csinálnak.Bunyoka írta:Igen, teljesen igazad van. Borzasztó volt végignézni, hogy a Real ellen majdnem ugyanúgy kaptunk ki, mint a Chelsea ellen. Azért nagy hiba volt megint ugyanazt eljátszani, bár tény, hogy végig nagyon haloványul játszottunk, tehát nem csak taktikán múlt. Főleg Ronaldinho. Igen, még egy évet - minden beszólás nélkül - megérdemelne Rijkaard.
Én spec. Bellettit nem szeretem, nem játszik olyan jól, de fejlődhet (tavaly Marquezre is azt mondtam, hogy falábú, most már nem tenném)
Henry kicsit jobb lenne, mint Torres, mivel ő inkább balról tudna fölfejlődni támadáshoz, míg Torres inkább elől szokott lenni (ha jól tudom).
Azt írtam a végére, hogy nyugodtan lehet adni Frenkinek még időt!Azt is tudom, hogy kell számolni a a Barcával,SŐTBunyoka írta:Jó, tudom, hogy ez csak álom, de ki tudja, akár valósággá is válhat... Bár úgy lenne.
Meg még valami. Amióta Rijkaard vezeti a csapatot, azóta a Barca már nem csak másodhegedűs a Real mellett, nagyon sok szó esik róluk és senki nem írja le őket mint régen, szerintem igenis felmutatott valamit. Azért mert még nem olyan nagy név, mint Wenger v. Capello v. isten tudja ki, még lehet jó. Valahol ők is elkezdték vagy nem?
Ebben igazad van!Mármint az elmúlt két évben sokat fejlődött a CSAPAT,de sajnos azért azt látni lehet, hogy mondjuk a cselszki, milan mennyivel 'profibban' játszotta a BL-t(és ugye az a trófea nagyon kellene).Mr. Master írta:Azért nézzük csak a dolog jó oldalát. Hol volt a csapat Rijkaard előtt? És az edzőt az eredményei minősítik.
1. év: Bajnoki második
2. év: Bajnokcsapat edzője.
Azért így nem olyan rossz a helyzet.
Más kérdés, hogy ha nem nyerjük meg a bajnokságot, akkor ide kéne hozni Wengert, és vele már sokkal könnyebben jönne Henry is. Csak kérdéses, hogy 1álatlán lenne-e az a pénz, amiért otthagynák ők Londont.
Olyan 27 éves lehet, legjobb életkor focistának! Az is biztos hogy jó hármas lenne de a Baca-nak sokba lenne bár a mezszponzori pénzből meglehet környékezni! De akkor én átálnék két csatáros témára!Meg a Torres üzletbe belehetne vonni Riquelméket!Mr. Master írta: Igaz, hogy a stílusuk hasonló, de szerintem Giuly helyét kéne Titi elfoglalja, ha jön. Ronaldinho, Eto'o meg ő annyit cserélgetné a helyét, hogy az őrület. Mindanyian akora nagy istenek, hogy az elenfél térfelén bárho megálják a helyüket. És nem hiszem, hogy létzezne olyan nagy védelem, hogy őket megálítsa. Minden mecsre biztosítot lene a két rúgot gólunk. Az egész nyár legnagyob fogása lene ő. Tudja valaki, hogy Thiery komám hány éves?
Na ezért kéne nekünk Henry!Mr. Master írta:Igaz, hogy a stílusuk hasonló, de szerintem Giuly helyét kéne Titi elfoglalja, ha jön. Ronaldinho, Eto'o meg ő annyit cserélgetné a helyét, hogy az őrület. Mindanyian akora nagy istenek, hogy az elenfél térfelén bárho megálják a helyüket. És nem hiszem, hogy létzezne olyan nagy védelem, hogy őket megálítsa. Minden mecsre biztosítot lene a két rúgot gólunk. Az egész nyár legnagyob fogása lene ő. Tudja valaki, hogy Thiery komám hány éves?
Igaz, hogy a stílusuk hasonló, de szerintem Giuly helyét kéne Titi elfoglalja, ha jön. Ronaldinho, Eto'o meg ő annyit cserélgetné a helyét, hogy az őrület. Mindanyian akora nagy istenek, hogy az elenfél térfelén bárho megálják a helyüket. És nem hiszem, hogy létzezne olyan nagy védelem, hogy őket megálítsa. Minden mecsre biztosítot lene a két rúgot gólunk. Az egész nyár legnagyob fogása lene ő. Tudja valaki, hogy Thiery komám hány éves?balboa7 írta:Henry minek kéne? Tiszta Eto'o stílus, felesleges! Sztem meg Torre igen is nagy fogás lenne! Pár évre nem lenne csatár probléma!Mr. Master írta:Torres nem nagy hal! Ő csak egy kis lányok kedvence... Henry. Na, ő egy nagy hal! Meg v. Nistelrooy!
Henry minek kéne? Tiszta Eto'o stílus, felesleges! Sztem meg Torre igen is nagy fogás lenne! Pár évre nem lenne csatár probléma!Mr. Master írta:Torres nem nagy hal! Ő csak egy kis lányok kedvence... Henry. Na, ő egy nagy hal! Meg v. Nistelrooy!