Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valamiféle szabályzatot kéne bevezetni (mint pl a bH-nél), ahol le van írva az általános viselkedés a fórumon, ha valaki megszegi először figyelmeztetés, utána kitiltás (és ha valaki már kapott warn-t, azt úgy jelölni, hogy mindenki láthassa (ergo az ő hszeit nem olvasom ellionelmessi19 írta: Elszaporodtak az oldalon a nagyon fiatalok, és a nagyon fiatal értelmi szinten megragadottak. Sajnos közülük legtöbben(mert nem mind) ilyen hozzászólásokat gyárt, és nem tudom mit lehetne tenni, de lassan teljesen elveszik a kedvem a fórumozástól.
Ez kölcsönös...Gomezinho írta:Sajnálom hogy néha durvábban irok de néhányotok annyira feltud huzni hogy nem hiszitek el
Elszaporodtak az oldalon a nagyon fiatalok, és a nagyon fiatal értelmi szinten megragadottak. Sajnos közülük legtöbben(mert nem mind) ilyen hozzászólásokat gyárt, és nem tudom mit lehetne tenni, de lassan teljesen elveszik a kedvem a fórumozástól.senzu írta:a meccs alatt olyan szégyenletes kommentek születtek az Élő közvetítések topikban, hogy szomorú volt nézni (inkább szurkolok a madridnak, stb.)
Igen, jól látja Slither koma, csak a blablára gondoltam...Slither írta:grecki a kiemelt blablabla szövegedre célzott.Fernando írta: Szeretem ha jol néz ki a kedvenc oldalam és segíthetek javítani, de ha idegesítő akkor csöndbe maradok
Szeretem ha jol néz ki a kedvenc oldalam és segíthetek javítani, de ha idegesítő akkor csöndbe maradokFernando írta: Te aztán értékeled a híreket...![]()
Szeretem ha jol néz ki a kedvenc oldalam és segíthetek javítani, de ha idegesítő akkor csöndbe maradokgrecki írta:Te aztán értékeled a híreket...Fernando írta:A rövidhírekben: Vincente és Zigic nélkül blablabla
Szal: Vicente![]()
Az " Almeria-Barcelona számokban" című cikk a Liga kimenetelét taglaló részben ez van!elveszettek, de még így is nyolc ponttal vezetnek, ezért
7Tíz fordulóval így a vége előtt nyolc pontos hátránnyal "üldözheti" tovább a Real Madridot
Nyelvhelyességi hiba, gondoltam szólok nehogy vmi furfangos madridos beszóljonA Real Madrid tegnapi vereségével ráadásul megadott ismét a lehetőség a Barça számára, hogy felzárkózzon, és öt pontra csökkentse a hátrányát.
Ott kéne egy szóköz, nem? Kis hiba, de gondoltam szólok."ha azt kellene mondanom, hogy boldog, akkor hazudnék. Bonyolult a helyzete, hiszennem a számára legmegfelelőbb poszton játszik.