Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem az kéne hogy alulról kezdjük a pontokat osztani? Mármint úgyértem, hogy nem csak a díjatozzak száma a kevesebb, hanem ilyen kor a kiosztott pontok is arányosan kevesebbnek kéne lennie (a lényeg hogy az utolsó díjazott mindig csak 1 pontot nyer, a többit pedig ahhoz képes igazítjuk):ozsimiki írta: 1.-->10p
2.--> 8p
3.--> 6p
4.--> 5p
Mostmár nem emlékszem,h mit adtak meg és mit nem,de azt tudom,h elég egyértelmű volt az egész reg,tehát ha volt kulcs,akkor egyértelmű volt,h hova kell beírnifcjoc írta:megadtak egy aktiváló kulcsot is a levélbe de azt se tudom hogy hova írjam .. eléggé idegesítő az ien.. többi oldalon nem voltak ien problémák.. de elvileg nem csak nekem van ien gondom
Nah gyorsan beléptem,és tudtam is regelni,én voltam pont az 1000.fcjoc írta:Regisztráltam, bejelentkeztem és kerestem freeroll-t. most lesz egy pl: 12 kor de azt írja hogy nem tudok regisztrálni. pontosabban: sorry! registration for this tournament was not successful." pedig még nincs is tele.. amúgy amikor küldtek egy levelet.. nem nagyon tudtam megerősíteni, mert amikor rákattintottam nyelvet tudtam csak választani..
500-as volt. Azokon általában jobban megy, elég ha 10k chip körülig gyúrsz, aztán ott is hagyhatod a gépet és simán nyertél közel 1 eurót.ozsimiki írta:Akkor az gondolom 300as volt, 1000es nem jött összeSlither írta:T6pokeren tényleg érdemes freerollozni, most is 3. lettem és nyertem 50 eurot, mindezt úgy hogy a vége felé már nagyon untam a dolgot és elkezdtem all-inozgatni.
Nem mellesleg döntő asztalon 6-ból 4 magyar volt.![]()
Tegnap azon lettem 4. 81euro volt....
Szívesen mindenkinek ezt a pénzkeresési lehetőséget
Akkor az gondolom 300as volt, 1000es nem jött összeSlither írta:T6pokeren tényleg érdemes freerollozni, most is 3. lettem és nyertem 50 eurot, mindezt úgy hogy a vége felé már nagyon untam a dolgot és elkezdtem all-inozgatni.
Nem mellesleg döntő asztalon 6-ból 4 magyar volt.
Sajnos ez a hétvége nem jó,melózom,foci(ha tudok menni),húsvéti jövés-menés,plusz még egy borfesztivált is be kéne iktatnom..ozsimiki írta: + Kérném azokat,akik azért nem vesznek részt a pókerben,mert focitornára mennek,h jelezzék jövő hétvégén kiknek lenne jó közülük 7végén a póker? Mert ha mondjuk 5-6ból 4-5nek igen,akkor eltoljuk egy héttel ha a már jelentkezetteknek is jó,mivel ez a torna nem sűrűn van(foci),így elég jó ok,h figyelembe vegyük a póker verseny idejének megszabásán
Freerollokra 2 órával a verseny kezdete előtt lehet nevezni, gondolom többi is hasonló.Morminho írta:Miki!
A t6pokeren honnan tudom, hogy mikor kezdődik a regisztráció a versenyekre? Mert én csak kezdési időt láttam.
Jó kezdés,de messze még a vége, ne ülj rá,az elején ekkora zsetonból hamar össze tudsz szedni mégtöbbet. Csak ügyesenMorminho írta:bwin 300$-os freeroll, első kör: KK kézbe, mondom kiiirály, erre ráemelek. Erre előttem 2-en all in-t mondanak, rögtön a legelső körben! Én megadom, mögöttem még egy gyerek megadja, és nyertem.6050 zsetonom van, mer elvittem még 2 vakot. Ehh...
![]()
![]()