Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Te kezdted az "absztraktizmust"... Azt nagyon jól tudom, hogy a Madrid nem kapott 5-öt nagyon régen, de én ezt csak arra írtam, hogy Te azt mondod, hogy egy csatárnak kutyakötelessége kiegyenlíteni a védelem gyengeségeit... magyarán ha Militoék hátul összehoznak kettőt, Eto'o rúgjon már azonnal kettőt, mert azért van ott... Nem ilyen egyszerű.aronba írta:Megjegyzem, kissé absztrakt a véleményed, nem tudom mikot kapott a Madrid utoljára 5 gólt egy meccsen.
Hát itt komoly szerkezeti változtatások szükségesek sztembaas11 írta:Szomorú h 3 meccs alatt kapunk 9 gólt .... hova lett a védelem ??De a legszőrnyübb ez a tetű lassuság ez az amitől kiakadok pl. Abi meg Milito 3:1 nél olyan szép nyugodtan totyoráztak mint ha minden a legnagyobb rendben lenne...aszhittem lefordulok a Gabi heverőmről ! Ha esetleg összekerülünk az MU-val szerintem ésszre se fogjuk venni h gólt kaptunk aztán h kiestünk de NE legyen igazam ,semmi ritmusa nincs a csapatnak vagy mindenki más ritmusba tolja, amugy Bojan játéka tetszetős volt ! A kukac hajuról meg nemtom mit mondhatnék ami biztos h nyárig ugyis itt lesz addig meg ....Visca el Barca
Én idén lesz 10 éve h barca szurkoló vok! És pont egy ilyen mélyponton szerettem a csapatba. ( akkoriban ugye 99-00ben a középmezőny csapata volt a Barca) Remélem most is egy olyan felemelkedés kezdődik el jövőre mint 2003ban!!Ronaldinho&Barca írta:Nemtudom hol van az a Barca, amibe én beleszerettem, de kezd nagyon hiányozni...rossz nézni hogy szenvedünk, rossz nézni, hogy nem találjuk önmagunkat a pályán.

Hát ez sajna igaz! De tudod azt nem értem hogy mi történt az első meccsen! Ott is rémrossz volt a csapat! De volt tartása.. De itt........Pavel írta:Csatlakzom az előttem szólóhoz. Ne álmodozzunk. Hiába mondjuk, hogy botlani fog még a real(fog is), de mi nem vagyunk képesek kihasználni. Lásd az utóbbi 3 meccset plussz a mait.
Ne csak a margitot figyeljük, hanem nezzünk most már a hátunk mögé is. Ha így folytatjuk küzdenünk kellesz a negyedik helyért is.
Hihetetlen színvonalas ez a hsz... Kíváncsi lennék, ha a Madrid kapna mondjuk 5 gólt, akkor Raul és RvN (a Te olvasatodban) "elvégezné-e a dolgát" (rúgna-e 3-3 gólt).aronba írta:Sokra megy a Barca azzal, ha Eto minden meccsen rúg egy gólt, ha közben kapp 2,3, vagy négy gólt. Most is mi volt Eto meg Henry is megrúgta a gólját. De kérem ők azért vannak a pályán. Én nem ájulok el tőlük. Régen az volt a filozófia a fociban, hogy több gólt kell rúgni mint az ellenfél. Hát ha ők erre képtelenek, legyen az ő bajuk, meg a csapaté
Mondjuk lehet h Ronnie is megrúgta volna a magáét ha ez az okos holland emberke egyántalán nevezi...aronba írta:Sokra megy a Barca azzal, ha Eto minden meccsen rúg egy gólt, ha közben kapp 2,3, vagy négy gólt. Most is mi volt Eto meg Henry is megrúgta a gólját. De kérem ők azért vannak a pályán. Én nem ájulok el tőlük. Régen az volt a filozófia a fociban, hogy több gólt kell rúgni mint az ellenfél. Hát ha ők erre képtelenek, legyen az ő bajuk, meg a csapaté
Én meg úgy vagyok, hogy hiszek, hiszek és hiszek, mert a remény hal meg utoljára, de a meccsek után mindig csalódnom kell...Csabinho91 írta:Majd kiderül srácok! Optimistábbnak kellene lenni! Mert benne van a srácokba győzelem mindig!barcakiraly írta:Ennyire kiábrándító hónapok után már abban is ketelkedem hogy nemrég bl-t nyertek...Nemhogy most a bajnokságot behúzzák. az lenne a világ 8. csodája
Majd kiderül srácok! Optimistábbnak kellene lenni! Mert benne van a srácokba győzelem mindig!barcakiraly írta:Ennyire kiábrándító hónapok után már abban is ketelkedem hogy nemrég bl-t nyertek...Nemhogy most a bajnokságot behúzzák. az lenne a világ 8. csodája
Sztem a liga még nincs veszve. 9 meccs van még. Lessz még egy el classico is és a madrid is botolhat. Természetesen a Barcának hoznia kell a pontokat!Gomezinho írta:Tök mindegy ennyi volt ujabb csapás mindenkire de főleg a szurkolóókra! Eto 'o hihetetlen minden meccsen gólt rug! ezt is elba*tuk mint a ligát! Maradt a Bl de hát ezek után.....