Élő közvetítések 07/08
-
- Entrenador del Barça
Hát igen. Nem is az a baj, hogy veszítünk, hanem ,hogy ilyen produktummal. Lehurrogtak itt a fórumon mikor beírtam, hogy ez a bajnokság eldőlt. Nem a pontkülönbségre alapoztam, mert azok akik még bíznak, egyből feléledtek, mikor feljöttünk 2 pontra... Amire én alapoztam, az a játék, a hozzáállás, a csapat ütőképtelensége, ha szabad így fogalmaznom... ha 1 pont lenne a reál előnye, akkor sem lenne semi esélyünk. Túl sok idegenbeli meccset kell még játszanunk... LOL
VISCA EL BARCA!
3-2... egy gólt bármikor lehet találni.
De szerintem reálisabbnak tűnik a 6-2, mint a 3-3
De szerintem reálisabbnak tűnik a 6-2, mint a 3-3

ETO'o gól, sztem már késő...
Érdekes, hogy tudunk mi focizni...
Bojan majdnem továbblőtt minket, fuck.
Érdekes, hogy tudunk mi focizni...
Bojan majdnem továbblőtt minket, fuck.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.03.20. 22:21:29-kor.
Hányingerem van már a mai, ill. jóformán az idei formánktól...
Mintha b...ik játszanának, annyira langyi ez a foci...
Meg miaz mindig, h várnak a labdára, s hátulról megkerüli a védő, azt labdaszerzés... meg háttal állnak a kapunak... nagyon gáz

Nagyon gyengék vagyunk

Az egész szerkezetet újra kéne építeni, Rijkard már nem tud újítani...
eljött az ideje az edző cserének... még a bl-ből való kiesés megvárhatjuk ,de utána már jöhetne vki... (már így is késő lesz)
Az pedig milyen játék, h puyol jóformán támad idén?
Mi a f...t keres oldalt-elől? Az a dolga, h védekezzen, nem pedig h cselezzen...
Henrynak meg középen van a helye Eto'o mellett, nem igaz, h nem tudnak vmi struktúrát kitalálni....
Sry, a dühkitörésért, de már nagyon fáj, h a kedvenc csapatomat így látom "focizni"

Mintha b...ik játszanának, annyira langyi ez a foci...
Meg miaz mindig, h várnak a labdára, s hátulról megkerüli a védő, azt labdaszerzés... meg háttal állnak a kapunak... nagyon gáz

Nagyon gyengék vagyunk

Az egész szerkezetet újra kéne építeni, Rijkard már nem tud újítani...
eljött az ideje az edző cserének... még a bl-ből való kiesés megvárhatjuk ,de utána már jöhetne vki... (már így is késő lesz)
Az pedig milyen játék, h puyol jóformán támad idén?
Mi a f...t keres oldalt-elől? Az a dolga, h védekezzen, nem pedig h cselezzen...
Henrynak meg középen van a helye Eto'o mellett, nem igaz, h nem tudnak vmi struktúrát kitalálni....
Sry, a dühkitörésért, de már nagyon fáj, h a kedvenc csapatomat így látom "focizni"

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Henry...spiccel kellett volna vagy fordulás után egyből tüzelni...
Kár érte.
Kár érte.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
milyen Barca-drukker vagy, ha reálos leszel?balazs14 írta:ennyi volt. csicska sz*rok vagyunk. a barca takarodhat haza meg ríííííjkárd is mehetne már a hova is?, laporta is egy hülye, már rég le kellett volna őt is váltani. még a végén real drukker leszek

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Real Madrid 5
- Jugador del Barça
hát ez így jól összefügg az idézeteddel ami a hozzászólásaid alatt van...balazs14 írta:ennyi volt. csicska sz*rok vagyunk. a barca takarodhat haza meg ríííííjkárd is mehetne már a hova is?, laporta is egy hülye, már rég le kellett volna őt is váltani. még a végén real drukker leszek
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jöhetett volna a 2. Kár érte.
Innen már nem lövünk kettőt,ez padlóra tette őket tutira....bár nyomunk,de meccs kezdetétől így kellett volna.
Innen már nem lövünk kettőt,ez padlóra tette őket tutira....bár nyomunk,de meccs kezdetétől így kellett volna.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Védelem ez?? 

ennyi volt. csicska sz*rok vagyunk. a barca takarodhat haza meg ríííííjkárd is mehetne már a [auto_cenzúra], laporta is egy hülye, már rég le kellett volna őt is váltani. még a végén real drukker leszek
Gránátvörös a szív,
kék a lélek,
barcás leszek amíg élek!!!!!!!! Egészségemre xDxD
kék a lélek,
barcás leszek amíg élek!!!!!!!! Egészségemre xDxD