Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt az igazság. Felesleges Laportának ugrani és elkezdeni osztani, h milyen rosszul akar igazolni amikor ez mind csak pletyka. És eddig szerintem az igazolásokra nem lehet panasz, nem csináltunk annyira rossz üzleteket mint a Madrid.lionelmessi19 írta:Nem hiszem el, hogy képtelenek vagytok felfogni, ezek pletykák. A vezetőség Garayn kívül senkivel sem foglalkozik komolyan.
A szennylapok cikkeit meg kár is belinkelnetek, csak ugrik rá néhány majom..
Kicsit visszaolvasni nemárt néha...kicsics írta:Nemrossz ez a jovo evi mez!
Mit szoltok ehhez a Lucios hirhez?
Csak rá kell nézni a fejére tökéletesen beleillik a Puyol Milito hátvédsorba!!djtrack írta:na még egy topáról szóló hír:
http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=1711
Vagy az Fm-be lehet.VictorValdes19 írta:személy szerint Vicente játékát naon szerettem nézni és joaquinét de persze Vicentének még a Benitez korszakban Joaquinnek meg még anno a Betisbe ahogy nyomta a bugit....meg persze Vice meg Joat ki helyéreDe ez csak az én Álomvilágom
Nálam, nem kell 10-szer annyi idő. Nem kell, hogy meghúzza magát, meg nem is olyan fajta. Tegye a dolgát, türelmes leszek vele. Többre tartom a jelenlegi edzőnknél.lionelmessi19 írta:Kit érdekel, hogy Murinhonak ki kell és ki nem?norbert55 írta:de Mourinho-nak nem kell se Henry se Márquez...Főleg Henrfy akivel még Angliába összetűzésbe keveredtek
Am. ha véletlen (és sajnálatos módon) ő váltaná Franket valamikor, akkor szépen húzza csak meg magát, és tegye a dolgát, nehogy még ő követelzőzzön. Ide jöhet, mert elsimerik a szakmai munkáját, de a bizalmat és főleg a megbecsülést ki kell érdemelnie. És neki 10szer olyan hosszú idő lenne ez, mint akárki más új edzőnek.
Csak viszonyításként mondtam, hogy Lúcióhoz nem kéne 10 lol jelet rakni, Garaynak meg szentéjt emelni...Mert itt páran ezt csinálják...barca99 írta:Marquez is a Monacoból jött, mégis nagyon jól nyomta - két poszton is.Zozzy 5 írta:Garay: ígéret, eddig a legnagyobb klubja a Racing...
Nem mondom, hogy nem lett volna Garay jó vétel, de ha választani kell akkor egyértelműen a brazil. Kicsit többet tett már le az asztalra és bőven fog is még.
Ha Garay megszeretné a klubot, egy időre meg van oldva a probléma. 21, előtte a jövő. Lucio meg közel 30.
Nekem egyébként is van vmi fóbiám, a PD-ben bizonyított játékosokat jobban szeretem.