Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit gondolkozzunk már, mielőtt...Karashu írta:Höh!? Lúció? Hurrá! Még egy idióta ötlet!![]()
![]()
Na, az ilyenekért szeretem az El Presidente-t, az ekkora nagy baromságai miatt! Mért nem Garay-t hozzák ide? Hihetetlen egy pali, kolyan mondom én már csak szánalmamban röhögk! Ez akkor lol, hogy magamhoz nyúlok! MÉÉÉÉÉÉÉÉÉ' VAGY EKKORA LOL LAPCSEE?![]()
![]()
Nasri, Diego, Kerlon, ...gekkodan írta:Mondj 2 játékost akiért érdemes pénzt adni és hajlandó padozni, mert a középpályánkra ha nem sérült senki be nem fér már más...
Mikor fejezed már be a Gudjohnsennel és Edmilsonnal való vagdalkozást? Igen, nem kellenek már az együttesnek, de akkor mondjál már helyettük 2 játékost. Reálisat. Ez lenne a topic lényege. Olyanokat mondj akik hajlandóak padozni, de ha beállnak akkor sokat dobnak a csapat játékán. Köszi. Jah és kérlek, ne "nasridiego" legyen a válaszod:)M.Riijkaard írta:blablabla
Ezt azért gondold át még egyszer barátomnorbert55 írta:Reálisan nézve...ojan edző aki a barcát ismétfesapolná és szabad az José Mourinho...
Menjen:Zambrotta,Thuram,Márquez,Sylvinho,Oleguer,Edmilson,Gudjonhsen,Ezquerro,Deco és talán Henry
Zambi-Lahm,Alves,Maicon
Thuram-Garay
Márquez-Poulsen
Sylvinho-Vargas
Oleguer-vargas ott is bírja helyetesíteni
Edmilson-vmijen fiatal tehetség
Gudjonhsen-senki
Ezquerro-senki
Deco-Xabi Alonso,Nasri,Van der Vaart,Diego
Henry-Drogba helyetesíteni
Ezek jó játékosok helyetessítések lennének sztem
Sztetek?
Ez nem reális hanem reálos nézőszögnorbert55 írta:Reálisan nézve...ojan edző aki a barcát ismétfesapolná és szabad az José Mourinho...
Menjen:Zambrotta,Thuram,Márquez,Sylvinho,Oleguer,Edmilson,Gudjonhsen,Ezquerro,Deco és talán Henry
Zambi-Lahm,Alves,Maicon
Thuram-Garay
Márquez-Poulsen
Sylvinho-Vargas
Oleguer-vargas ott is bírja helyetesíteni
Edmilson-vmijen fiatal tehetség
Gudjonhsen-senki
Ezquerro-senki
Deco-Xabi Alonso,Nasri,Van der Vaart,Diego
Henry-Drogba helyetesíteni
Ezek jó játékosok helyetessítések lennének sztem
Sztetek?