Már megint mik azok elválasztások. Nagysz-erű
Te Decót

Nem az én Decom, hanem a Barcáé, aki sokat tett ezért a klubbért, és még fog is tenni. Az eredményeit azért irtam, h lásd mit ért már el az a játékos, akiről te ugy beszélsz, mint ha egy darab [auto_cenzúra] lenne

Azt megint nem igaz, h idén nem csinált semmit. Év elején a csapat legjobbja volt Messivel, amig le nem sérül, és miután felépült, akkor is adott nem golpaszt

Ugy meg nem olyan könnyű jol játszani, ha állandoan kisebb-nagyobb sérülések hátráltatják. Meg azt vedd figyelembe, h Decoval még mindig eredményesebb a csapat, mint nélküle
Ettől függetlenül szabad kritizálni, csak amig mások normális hangnemben irják a véleményüket, te csak össze-vissza fröcsögsz.
Másodszor: nem azt irtam, h nem kell változtatni a kereten, csak azt, h nem drasztikusan, meg is indokoltam, miért igy gondolom. Te ezt nem vetted figyelembe..
Az a baj, h mig én mindig mindent érvekkel támasztok alá, te figyelmed kivül hagyod azokat.
Mondod a magadét, de egy normális érvel nem támasztod alá.
Hülyézel engemet, és másokat is, néhány játékosról, akik sokat tettek a szeretett klubbodért, ugy beszélsz, mint egy darab [auto_cenzúra].
A helyesiráson én nem szoktam fentakadni, de az is csak téged minősit.