Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.19. 11:27:18

Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.19. 08:20:03

Hamilton nem ment át a fehér vonalon, csak Gyulánk bénázott! Nem értem mi a [auto_cenzúra] keres ott! Ennyi erővel én is odaülhetnék, és elkezdeném magyarázni, hogy hogy rugtam be szombaton a haverokkal! Valaki szóljon már Gyulára, hgy menjen inkább vinnyogni máshova. Komolyan mondom, a futam alatt már azon voltam, hogy leveszem a hangot, de hát úgy nem f1 a f1.
Palik-Wéber párost ide!

Go go go Kimi!
Kralo
Entrenador del Barça

2008.03.18. 21:41:05

senzu írta:voltak olyan pletykák, hogy esetleg Alonso menne Massa helyére a Ferrariba :D
Ez még jövőre összejöhet. Alonso nyitott szerződést kötött a Renaulttal. Gondolván arra, hogy mi van akkor, ha nem tudnak fejlődni a franciák.
Viszont ott van az Alonsonál is fiatalabb generáció, akik még bekerülhetnek Massa helyére. Koruk, és az ezzel járó motiváltság miatt előnyt élvezhetnek Alonsoval szemben.
Kérdés, hogy mire van szüksége a Ferrarinak. Valószínűsítem, hogy inkább a fiatalok után kapkodnak majd, hiszen míg beérnek ott van Kimi, aki szállíthatja a győzelmeket.
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.18. 21:29:06

Kralo írta: Egyetértek.
Azért van ot,t mert Todt fia a menedzsere. :) Protekció. Nem mondom, hogy béna, de.. a mezőny nagy része tudná hozni a Ferrariban azt, amit Massa. Nem beszélve Alonsoról, Buttonról, Heidfeldről, Kubicaról, Webberről sőt a friss húsok közül Vettelről, akik túl is teljesítenének.
nem is csoda, hogy régebben voltak olyan pletykák, hogy esetleg Alonso menne Massa helyére a Ferrariba :D
Kralo
Entrenador del Barça

2008.03.18. 21:27:36

gekkodan írta:A mai napig rejtély számomra, hogy Massa mit keres a Ferrariban....Bátorság kijelenteni, de meg merem kockáztatni, hogy Kovalainen verni fogja a Merciben...
Egyetértek.
Azért van ott, mert Todt fia a menedzsere. :) Protekció. Nem mondom, hogy béna, de.. a mezőny nagy része tudná hozni a Ferrariban azt, amit Massa. Nem beszélve Alonsoról, Buttonról, Heidfeldről, Kubicaról, Webberről sőt a friss húsok közül Vettelről, akik túl is teljesítenének.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kralo 2008.03.18. 21:30:56-kor.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.18. 15:12:25

ozsimiki írta:Oli!

Bemenni sem szabad (az valóban új szabály),abban a körben amikor bejön a SC,utánalévőben már kinyíl a boxutca...de mivel Barichello akkor ment be,amikor nem szabadott volna,
Tehát mindha bemegy akkor is rosszul jár, ha nem megy be akkor is. Szal szerintem ebben az esetben nem a csapat hibázott.. :?

szerk.: ha meg benn áll még X körig a boxban várha hogy kijöhessen megint bukta és X kör hátránya lesz + még a bünti amit a behajtásért kap :lol:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.18. 15:09:00

LG írta:
Ronaldinho&Barca írta: Am hamár kukacoskodunk, Hamilton fehér vonal levágása hogy hogy szónélkül maradt??? Ejnye-bejnye... :D
Miért, átment rajta :?: Én nem láttam, de sztem csak Czollner baromsága volt ez is. Biztos, h nem maradt volna figyelmen kivül.
Én sem láttam, csak a végén kaptam fel a fejem... De sztem nemvéletlenül játszották vissza, egyébként meg Czollner amit művelt...
Alonso ha ment egy jó kört sztem Gyuszi oda vissza elélvezett...
Palik-Weber párost!!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.18. 15:01:19

Nem ment át a vonalon, csak Gyula volt megint béna nagyon. Mondjuk csoda hogy felismerte Hamit a sisakjáról.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.18. 14:48:40

Ronaldinho&Barca írta: Am hamár kukacoskodunk, Hamilton fehér vonal levágása hogy hogy szónélkül maradt??? Ejnye-bejnye... :D
Miért, átment rajta :?: Én nem láttam, de sztem csak Czollner baromsága volt ez is. Biztos, h nem maradt volna figyelmen kivül.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.18. 13:42:34

gekkodan írta:A mai napig rejtély számomra, hogy Massa mit keres a Ferrariban....Bátorság kijelenteni, de meg merem kockáztatni, hogy Kovalainen verni fogja a Merciben...
Ez egy nagy marhaság,már megbocsájts :roll:

A mezőny 90% küzködött a géppel,Massa tavaly is nagyon jól kente,azért nem volt a végére már sansza,mert többször beleszólt a technika mint az első 3nál....ennyi.

Annyira szeretem,h 1rossz verseny után leírnak versenyzőket :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.17. 23:11:37

Be akart menni a boxba, de pont akkor zárták, így borult a terv, ezért előnyt akart magának szerezni, és megpróbálta Heikkit megelőzni... pechjére a 30 körön át koptatott lágy keverék a poros részen meglehetősen kevesett tapadt, és mivel össze volt rázódva a mezőny, így az utolsó lett a kicsúszása miatt.

Meg volt még egy előzése, amikor már "ráizgult" Glockra, jobban akart kijönni mint ő, de még a kanyar előtt lecsúszott a Ferka segge a fűre, és keresztbe tette a vasat a pályán.
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.17. 23:01:50

Ronaldinho&Barca írta:Azért mert most hibázott nemkéne leírni őt, Kimi sokkal többet hibázott a versenyen most őtis kilehetne kezdeni...
nem láttam a versenyt, le tudnád írni nagyjából, hogy milyen hibát vétett?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.17. 22:53:58

Nah kezdjük akkor Massát is mocskolni??? Szerintem a ferrari egyik legjobb döntése volt, őt szerződtetni Barichello helyére, és beis bizonyította, megéri a pénzét. Nomeg Kimi vb-címében nem kis szerepe van. Azért mert most hibázott nemkéne leírni őt, Kimi sokkal többet hibázott a versenyen most őtis kilehetne kezdeni...
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.17. 22:50:50

A mai napig rejtély számomra, hogy Massa mit keres a Ferrariban....Bátorság kijelenteni, de meg merem kockáztatni, hogy Kovalainen verni fogja a Merciben...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.17. 22:48:37

Azért tavaly Massa és Fisico esete kicsit más volt, Weber Gabi ki is elemezte, és akkor ugyan első verseny volt hogy alkalmazták a szabályt, de eléggé hadilábon álltak vele. Akkor, ha emlékezetem nem csal, sokkal tovább maradt a piros lámpa égve, rég elment a mezőny, de a lámpa égett, érthetetlen volt, de piros lámpa az piros lámpa, de a kérdés jogos volt miért volt égve amikor a mezőny rég elment az sc-vel?

Am hamár kukacoskodunk, Hamilton fehér vonal levágása hogy hogy szónélkül maradt??? Ejnye-bejnye... :D

Ferrari radikális orr-rész?! :roll:

http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=18700
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.03.17. 22:51:03-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.17. 22:34:37

Oleguer írta: Akkor végképp nemértem, bemegy és nemjöhet ki? :lol: Magyarázd már el kérlek. Mert ha ilyen szabály létezik akkor szánalom...
Tavaly, mikor kizárták Massát, neki kb. ugyanez volt a véleménye :wink:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.16. 18:57:48

Na megnéztem én is a futamot. Hát mit ne mondjak nem vert oda a falhoz az izgalom, de meg lehetett nézni!
Ismét kiderült, hogy Massa nem nagyon érti hogyan kell vezetni a Ferrarit, bár most Kimi sem volt ura a helyzetnek, noha azt mondom neki nagyon nehéz volt, mert a tempót nagyon kellett nyomni ott hátul, elől biztos nem hibázik.
Nagyon tetszett a Honda tempója, örülök hogy versenyben is tartani tudta Baricselló! BMW-k nem rosszak, egy futam után még nem szabad itélkezni, de ugy látom még mindig van hátrány a két naggyal szemben!
Üdítő volt látni, hogy a Toyota a Renault (mondhatnám azt is h Alonso, mert Piké nagyon gyenge volt.), a Red Bull és a Toro Rosso is képes pontokért harcolni! Burdoais szerintem behozta volna negyedikre ha nincs a füstölés, ugy látom versenyben jó lesz, bár egy négyszeres Champ Car bajnoktól nagyon kevesebbet nem is várhatunk!
Jó idény lesz, remélem minden futamon odapiszkálnak a középcsapatok!
Rosberget nem is méltatom, bőven elég h 3ik lett! Fantasztikus srác.
Hami meg megint makkolt ugyanugy mint Kanadában tavaly. Mindent meguszott. Jó elismerem hibátlan volt am szal Grat nekije!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.16. 18:57:40

Bármit szinte vissza lehet nézni,rögzítenek mindent ezek az elektro izék :lol:

Szal gondolom,ha olyan részen tartott volna a box fele,ahonnan nem megoldható egy sima kormánymozdulattal a pályára vissza jutás,akkor az még nem szabályellenes. Ez tűnik egyértelműnek.

Szerk:

Vito! Nem azért zárták ki mert bement,azért 'csak' büntit kapott volna,hanem azért mert nem állt meg a pirosnál visszafele....akkor már volt benne benya,meg kellett volna várnia amíg zöldre vár :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2008.03.16. 18:59:23-kor.
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2008.03.16. 18:56:13

ozsimiki írta:Oli!

Bemenni sem szabad (az valóban új szabály),abban a körben amikor bejön a SC,utánalévőben már kinyíl a boxutca...de mivel Barichello akkor ment be,amikor nem szabadott volna,így amikor jött volna ki,értelemszerűen piros volt a lámpa,és ő mégis kijött :wink: Ez olyan,mintha a sima 7köznapi közlekedésben átmész a piroson,veszélyeztetve ezzel azokat akiknek zöld van,ha zsarú látja,úgyanúgy bünti....csak ott megúszhatod,itt meg visszanézik és nem.
annyi a probléma, hogy ha Bari nem megy be a boxba, akkor elfogy a nyál a kocsiból és megáll a pálya közepén. szerencsétlen eset volt, de Hondáéknál ez nem meglepő.
apropó, úgy látszik, hogy nem is olyan gáz a Honda, mint ahogy azt sokan képzelték. persze ez csak az első futam, meg utcai pálya, de a várakozásokat felülmúlták.
várom a folytatást 1hét múlva...
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.16. 18:39:55

Erről jut eszembe:

Kiminek is az utolsó utáni pillanatban szóltak, már ment be, amikor lezárták, így visszarántotta a kormányt. De mi van, ha 2 mp-vel hamarabb ér oda és már befut? Mert ugye ott van egy x méteres szakasz, ami nem a pálya, és nem is a box (ugye pont ezért büntették a finnt az időmérőn, mert ez még nem a boxutca).
Tehát ha ezen a szakaszon jár valaki, amikor lezárják, akkor mi van? :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.16. 17:53:24

Oli!

Bemenni sem szabad (az valóban új szabály),abban a körben amikor bejön a SC,utánalévőben már kinyíl a boxutca...de mivel Barichello akkor ment be,amikor nem szabadott volna,így amikor jött volna ki,értelemszerűen piros volt a lámpa,és ő mégis kijött :wink: Ez olyan,mintha a sima 7köznapi közlekedésben átmész a piroson,veszélyeztetve ezzel azokat akiknek zöld van,ha zsarú látja,úgyanúgy bünti....csak ott megúszhatod,itt meg visszanézik és nem.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.16. 17:05:14

Oleguer írta:Akkor végképp nemértem, bemegy és nemjöhet ki? :lol: Magyarázd már el kérlek. Mert ha ilyen szabály létezik akkor szánalom...
Szintén Montreálban Kubica képes volt megállni a piros lámpánál. Vesztett vele néhány másodpercet de még mindig jobb lett volna, mintha elfogyott volna a benzin és kiesik.
in to exile
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.16. 17:00:53

Fernando írta:Hogy hogy nem Palik közvetített reggel?
Az első futamokat nem ő szokta. Gondolom azért mert tereprallyja van.

Oleguer: Tavaly ugyanezért kizárták Massát és Fisichellát Montreálban, úgyhogy teljesen jogos Raikkönen egy pontja. :roll:
in to exile
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.16. 16:56:16

ozsimiki írta:Nem azért zárták ki,mert rosszkor ment be a Boxba :wink:

Hanem azért,mert piros volt a lámpa,amikor KIJÖTT,és úgy tilos. Nem idéntől,nem tavalytól,hanem már jópár éve! Amatőr hibát vétett a csapat,és Ő is,ez a jutalma.

Azt,h rosszkor ment be,egy 10seces büntetéssel 'megúszta' volna (meg is történt) ha nincs ez a másik gyermeteg hiba.
Akkor végképp nemértem, bemegy és nemjöhet ki? :lol: Magyarázd már el kérlek. Mert ha ilyen szabály létezik akkor szánalom...
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.16. 16:53:05

Nem azért zárták ki,mert rosszkor ment be a Boxba :wink:

Hanem azért,mert piros volt a lámpa,amikor KIJÖTT,és úgy tilos. Nem idéntől,nem tavalytól,hanem már jópár éve! Amatőr hibát vétett a csapat,és Ő is,ez a jutalma.

Azt,h rosszkor ment be,egy 10seces büntetéssel 'megúszta' volna (meg is történt) ha nincs ez a másik gyermeteg hiba.
Kép
Válasz küldése