Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.03.18. 11:46:01

Ti most komolyan CR átigazolásáról álmodoztok? :lol: :lol: :lol:
Most, hogy végre kezd megtanulni angolul. :D És mellesleg a világ legerősebb bajnokságában az elsőszámú bajnokaspiráns húzóembere. Nincs az a pénz, amiért Sir Alex megszabadulna tőle. És ebbe a csapatba meg tényleg nem kellene.
De fölösleges róla álmodozni, mert az elkövetkezendő 5 évben, nem hogy hozzánk, sehova nem fog átigazlni.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.18. 10:13:41

(Nem illik bele a keretünkbe, a játékunkba és a mi csapatunk így is tökéletes egy álomcsapat)

1.Nem te döntöd el hogy kijön ide! :wink:
2.Txisiék a nyáron a ajánlatott készülnek tenni érte azt ny-kozták.
3.Igen barátom ha a csapatt így is tökéletes akkor
miért játszanak NB 1-es szinten és veszitenek pontokat
minden mecsen ha?????
4.A Középályán elkénne a segítség Iniesta,és Xavi nem viheti
minden mecsen a csapatott a hátán és amúgy is tudjuk hogy
Decó nem beszámitható.
5.Ha nincs pénzük hogy megvegyék akkor adják el Gudhjonsent
Edmilsont,Decót, csak összejönne belőle annyi hogy kifizessék
és amúgy is ettől a 3-tól többet ér. :lol:
6.A világ 3-dik legjobb játékosa és sztem lesz még első is.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.17. 23:07:08

Naaa, sztem C. Ronaldot hagyjuk.. ez kb olyan mint Terryt a Barcába. Nagyon morbid számomra. Elismerem a tudását, de ő sose lesz Barca játékos. Nem illik bele a keretünkbe, a játékunkba és a mi csapatunk így is tökéletes egy álomcsapat, csak tudni kéne kihozni belölle a legjobbat. Persze ha állandóan sérült 2-3 kulcsjátékos, így nehéz sakkozni. Szerintem jó helyen van C.Ronaldo ahol van, mi csapatunk meg ahogy van, nekünk egy normális pad kéne, stabil emberek. Murinho se biztos annyira jó megoldás lenne, csomó embert elküldene akiket szeretünk, és olyanokat idehozna akik után nem lenne már Barca a Barca. Na ez az én kis rövid véleményem, aztán ki mit gondol.:)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.17. 22:57:31

Messi-#19 írta: Nah ja C.Ronaldo. ő télleg jó lenne de a kis zsugori elnökünk nem ad 60 millánál többet érte. És C.R értéke kb a 99 milkát verdesi. szóval ilyen profit mellett lenne rá esély bőven, de mivel a stadion felújításra vár nemhiszem hogy lehetséges lenne. ez van :? bár egy csrébe lehet belemennének. és még fizetnének is nekünk ha Ronaldinho-t adjuk helyette :lol:
A számadatok nem biztos hogy jók, sőt biztos hogy nem jók :)
Te azt szeretnéd, h az Barca valahonnak keritsen 99 millio ojrót, és vegye meg C. Ronaldot. Bocs, de ez komolytalan.

Különben most miért akarna eljönni C. Ronaldo a MUból. 2 éve talán ugrált volna örömében, ha a Barca hivja, de azota nagyot fordult a világ. Nekem ő nem hiányzik, nagy játékos, de tudom, h mi keretünkben vannak nála jobbak is, és remélem, ezt meg is fogják mutatni.
Amugy nemtudom miért, de most vhogy nekem ugy tünik, ez a keret nagyjából renbe van, csupán egy jobbhátvéd kéne Zambi helyett, egy megbizható csere a vkp. posztra, meg egy új edző. Ha esetleg vmelyik kulcsjátékos, Deco, Ronaldinho ugy gondolná, h m1, akkor helyettük kéne még vki. De remélem, ez nem fog bekövetkezni.
Támadó szvsz semmikép nem kell.
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.17. 22:36:32

azért nem lennék most Laportáék helyében, az nyilvánvaló, hogy Franknek mennie kell, sokan Mourinho-t messiásként várják, de mi lesz akkor ha ő se tudja gatyába rázni a srácokat? (vagy bárki, aki az új edző lesz)
mert az nyilvánvaló, hogy nem csak Frankkel van baj, a játékosok hozzáállása nem méltó a Barcához (tisztelet a kivételnek)
na és a fő probléma: bízzanak benne, hogy az új edző irányítása alatt rendeződnek a dolgok, és R10, Deco, stb. magára talál és újra hengerel, vagy marad minden úgy ahogy van, és a Barca szurkolóknak újabb 1 évnyi trágya játékot kell nézniük
mellesleg az sem kis probléma, hogy hiába van a legerősebb keretünk a világon, de hogy nincs 2 meccs ahol ugyanaz a 11 ember játszana :?
valamiért a sors nagyon bünteti Franket, sorban sérülnek le a kulcsjátékosok, lehet baj akár az erőnléti edzőkkel, a nem megfelelő bemelegítéssel, de hogy valami van az biztos!
én mindesetre adnék a játékosoknak esélyt egy új stáb irányítása alatt, csak pár csereembert kéne lecserélni/igazolni, új orvosi stábot, aztán lesz ami lesz
ha ugyanúgy marad a jelenlegi helyzet, akkor gyökeres változásokat eszközölnék a csapatban, olyan játékosokat igazolnék akik TÉNYLEG SZERETNÉNEK itt játszani, mellesleg én újra szívesen látnék holland játékosokat a keretben (a de Boer fivérek, Cocu, Kluivert, Overmars mennyi örömöt okozott nekünk anno)
na csak ennyit akartam, többet nem nagyon szólok hozzá ehhez a topikhoz
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.17. 21:20:49

Ez a topic is megy át (ha már nem teljesen ott van) szánalomba :?

Mi lenne ha csak akkor lehetne ide írni,ha átigazolási időszak van :?: :lol: Logikus lenne elvileg :D

Rengetegen már most szidják a vezetőséget,még nincs is átigazolási időszak,de azért előre lecseszik őket...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.17. 21:17:01

Puyolhoz annyit, hogy azt valóban badarság nem észrevenni, hogy lelassult egy kicsit. Tegnap sajnos szépen lefutották párszor. DE! ez szerintem természtes, hisz már lassan 30 éves. Annyit jelent, hogy NEM A SZÉLEN kéne játszatni...Nem tudom Frank mikor jön rá erre. Szó sincs itt eladásról :wink:

Ronaldinho: én most ott tartok, hogy nem szabad eladni. Fejben szerintem lassan de biztosan javul, helyenként produktomban is. Mindenképp megéri kivárni vele is az új edzőt, új taktikát.
Vito
Llegenda del Barça

2008.03.17. 21:13:24

Karashu! vedd ki az aláírásod
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.17. 21:07:56

Ronaldinho-t miért nem kell eladni? Komolyan, f***om ki van már, hogy semmit sem csinál már egy jó ideje, néha lő egy gólt, hát nagy cula! Ti meg Istenítitek! Eddig 1 jó meccse volt, az is a Celtic ellen! Hát gratulálok minden R10 rajongónak, hogy nem látja a fától az erdőt! Mintha annyi kidobható pénzünk lenne, hogy iylenekt megengedjünk magunknak, hogy a világ egyik legjobban kereső játékosa eurómilliókat akaszt évenként, úgy hogy állandóan sérült vagy nem csinál semmit! Gondolkodjatok már, ennek már jó ideje nem így kéne lennie! Egy normális játékost kell hozni a helyére, mert már nálam több a soknál a sok ígérgetés, hogy így leszek jó, meg úgy leszek jó, és ezután napról napra szararabb! Francba már! :x
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.17. 20:01:56

bence93kis írta:Ronaldinho-t nem kel eladni... de puyolt igen valaki itt szitta militot meg zambit de ha jobban megnézük akor puyol eléggé belassult.....

meg kel venni alves-t és murinho is jöhetne
Barátom, te vagy beteg vagy, vagy rosszat álmodtál! Puyolt eladni, ekkora ökörmarhaságot a Humor topic-ban kellene elhelyezned.
Ne gyerekeskedjünk, és ne irogassunk hülyeségeket. Ha valaki értelmesen nem tud megszólalni, akkor inkább hallgasson. Abból nem lehet baj. :oops:
Kép
Nóbi
Capitá del Barça

2008.03.17. 19:52:10

bence93kis írta:Ronaldinho-t nem kel eladni... de puyolt igen valaki itt szitta militot meg zambit de ha jobban megnézük akor puyol eléggé belassult.....

na te aztán frankón megmondtad... :evil:
bence93kis
Barça B

2008.03.17. 19:44:57

Ronaldinho-t nem kel eladni... de puyolt igen valaki itt szitta militot meg zambit de ha jobban megnézük akor puyol eléggé belassult.....

Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.17. 19:30:48

Karashu írta:Ronaldinho-t el kell adni már, állandóan sérült, egy állandó játékost kell venni, aki nem sérülékeny és az egykori zsenit pótolná! C. Ronaldo tökéletes erre a feladatra, és sztem napirenden is van Lapiéknál! 4:4:2-t kell játszani, egyik szélen C. Ronaldo, a másikon meg Messi, remélem összejön! Mondjuk én jobban örülnék neki, mint Diego-nak, bár nekem Diego játéka is viszi a pálmát!
Nah ja C.Ronaldo. ő télleg jó lenne de a kis zsugori elnökünk nem ad 60 millánál többet érte. És C.R értéke kb a 99 milkát verdesi. szóval ilyen profit mellett lenne rá esély bőven, de mivel a stadion felújításra vár nemhiszem hogy lehetséges lenne. ez van :? bár egy csrébe lehet belemennének. és még fizetnének is nekünk ha Ronaldinho-t adjuk helyette :lol:
A számadatok nem biztos hogy jók, sőt biztos hogy nem jók :)
Kép
Més que un club
van Bommel
Capitá del Barça

2008.03.17. 19:16:20

Én a csapat szerkezetét változtanám meg. VV-Zambi,Puyol,Milito,Abidal-Touré,egy kőtörő-Messi,Henry,Iniesta,Eto'o. E mellé kellenének még csereemberek, akikből Xavi,Giovani,Bojan,Marquez,Jorquera rendelkezésre állnak. Egy új edző, meg pár új játékos kellene,akik felkavarnák az állóvizet, és újra sikeréhes csapat legyen a Barca.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.17. 18:57:07

Ronaldinho-t el kell adni már, állandóan sérült, egy állandó játékost kell venni, aki nem sérülékeny és az egykori zsenit pótolná! C. Ronaldo tökéletes erre a feladatra, és sztem napirenden is van Lapiéknál! 4:4:2-t kell játszani, egyik szélen C. Ronaldo, a másikon meg Messi, remélem összejön! Mondjuk én jobban örülnék neki, mint Diego-nak, bár nekem Diego játéka is viszi a pálmát!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
djtrack
Capitá del Barça

2008.03.17. 18:43:10

A Barcelona továbbra is védelme jobb szélére keres játékost. A hírek korábban arról szóltak, hogy Phillip Lahm a legfőbb kiszemelt, de most Emmanuel Eboue neve is felmerült. Az Arsenal elefántcsontparti védője idén többször a középpályán kapott helyett, és ott sem vallott szégyent.
Az egyre biztosabb, hogy a világbajnok és mostanában sokat sérült Gianluca Zambrotta nyáron visszatér a Serie A-ba, tehát valakinek mindenképpen érkeznie kell... érdekes hír de nem lenne rossz tényleg szélre
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.17. 16:54:39

Láttátok a Goal.comon hogy Diégót szóba hozták Tkxisiék?Én amitt letudt
-am belőle fordittani az az volt hogy csak akkor jönne ha Decó lelépne.
Én mondjuk a helyükben nem várnám meghogy mikor lenne kedve elmen
-ni én egyszerűen elzavarnám a fenébe Diégó százszor jobb ő is irányitó
és fiatalabb is a beképzelt portugálnál.De remélem hogyha a hír igaz akkor
nem úgy járunk majd mint Garayyal. :o
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.16. 13:52:18

norbert55 írta:Uagy anni sztár igazolnék amennyi megy csak ijen sylvinho helyett igazolnék ismeretlen tehetségeket. És Henry-ért lóvét kapunk Droga meg ingyen szal...

És Wengerrel egyetérteek?
Ijen Sylvinho, amikor lehetőséget kap, mindig él vele. Padra jobb ember? Nincs. Esetleg az a Vargas, akit figyelnek Txikiék, állítólag fiatal, tehetséges, a védelem mindkét szélen bevethető.

Ha Guddy nem ment el az első év végén, pont Henry ne kapna még egy esélyt? :roll:

Wenger - kva jó edző. Viszont van egy piszkosul fiatal, pörgős, sikeréhes csapata, akik esélyesek a BL-re, PL-aranyra. Még ha egyik se jön össze neki, akkor is nagyot alkotott - és jövőre vagy utánna csak erősebbek lesznek. Nem fogja most otthagyni őket.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.03.16. 13:50:47

Ja hát az meg a másik, hogy sztem a támadósort fölösleges lenne "turbózni", így is a mienk a világon az egyik legjobb. De irányítónak Fabregas jöhetne.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
bence 8
Jugador del Barça

2008.03.16. 13:41:50

norbert55 írta: Jöjjön:Zambi-Dani Alves,Maicon,,Lahm
Henry-Drogba
Márquez-Garay
Deco-Fabregas,Xabi Alonso,Nasri,Van der Vaart
Edmilson-Flamini
most Henryt minek kell elküldeni?!
Márquezt meg nem kell elküldeni mert má thuram már nem húzza sokáig am a többi nagyjából rendbe van!!
...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.16. 13:40:38

Drgoba kellene a ráknak...
Én utálom, mint a 'mit is' ?!
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.03.16. 13:39:04

Értem hogy mit akarsz, de ha minden posztra csak 1et igazolunk azok közül akiket leírtál, akkor nem lessz pénz az uj stadionra. PL: Drogba, Fabregas, Daniel alves, Wenger. Lehet h sok a pénz, de azért ennyire mégsem.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
norbert55
Entrenador del Barça

2008.03.16. 13:32:15

Sztem félreértettétek....akiket felsoroltam több embert egy posztra abból csak egyre gondolt pl 3 emberből csak egy lesz meg értitek?
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.03.16. 13:30:23

norbert55 írta:Mondom mit kell tenni:

Frank Rijkaard-od elküldeni és a stábját+játékos mozgás

Menjen:Zambrotta,Oleguer,Márquez,Thuram,Gudjohnsen,Ezquerro,Edmilson, Sylvinho,Deco, Henry

Ki helyett-Kik jöhetnek
Jöjjön:Zambi-Dani Alves,Maicon,,Lahm
Henry-Drogba
Márquez-Garay
Deco-Fabregas,Xabi Alonso,Nasri,Van der Vaart
Edmilson-Flamini
A többiek helyett pedig fiatal tehetséges játékosk igazolása v felhozása a B keretből

Edző:

Nálam a sorrend: Arséne Wenger(Jó edző és szép játékot játszat)
José Mourinho(Kemény jó edző de nem garantált a szép játék bár a Barcával kötelező a szép játék ezut ő is tudja)
Marcello Lippi:Tapasztalt edző de nem ő az ideális sztem naon olaszos a stílusa

Ti mit gondoltok?
Sztem amiket itt leírtál annak kb negyede nem valósítható meg.
Drogba talán, de fabregas és Van der Vaart tuti nem szerintem. Wengert tuti nem engedi el az arsenal, Lippi meg jövőre a milán padon ül.
Nem azt mondom hogy nem örülnék ha bejönnének, de szerintem ez egy kicsit SOK egyszerre. Nincs az a klub aki ezeket 1 nyár alatt megszerezné. Még a margitnak sincs annyi pénze...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.03.16. 13:24:53

Én pl. örülnék Wengernek, de miért hagyná ott pont most az Arsenalt, amikor hosszutávon kifizetődő munkába kezdtek :?: Nem hiszem, h pont akkor lépne le, mielőtt elkezdene munkája gyümölcse beérni.
Lezárt