Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te azt szeretnéd, h az Barca valahonnak keritsen 99 millio ojrót, és vegye meg C. Ronaldot. Bocs, de ez komolytalan.Messi-#19 írta: Nah ja C.Ronaldo. ő télleg jó lenne de a kis zsugori elnökünk nem ad 60 millánál többet érte. És C.R értéke kb a 99 milkát verdesi. szóval ilyen profit mellett lenne rá esély bőven, de mivel a stadion felújításra vár nemhiszem hogy lehetséges lenne. ez vanbár egy csrébe lehet belemennének. és még fizetnének is nekünk ha Ronaldinho-t adjuk helyette
A számadatok nem biztos hogy jók, sőt biztos hogy nem jók![]()
Barátom, te vagy beteg vagy, vagy rosszat álmodtál! Puyolt eladni, ekkora ökörmarhaságot a Humor topic-ban kellene elhelyezned.bence93kis írta:Ronaldinho-t nem kel eladni... de puyolt igen valaki itt szitta militot meg zambit de ha jobban megnézük akor puyol eléggé belassult.....
meg kel venni alves-t és murinho is jöhetne
na te aztán frankón megmondtad...bence93kis írta:Ronaldinho-t nem kel eladni... de puyolt igen valaki itt szitta militot meg zambit de ha jobban megnézük akor puyol eléggé belassult.....
meg kel venni alves-t és murinho is jöhetne
Nah ja C.Ronaldo. ő télleg jó lenne de a kis zsugori elnökünk nem ad 60 millánál többet érte. És C.R értéke kb a 99 milkát verdesi. szóval ilyen profit mellett lenne rá esély bőven, de mivel a stadion felújításra vár nemhiszem hogy lehetséges lenne. ez vanKarashu írta:Ronaldinho-t el kell adni már, állandóan sérült, egy állandó játékost kell venni, aki nem sérülékeny és az egykori zsenit pótolná! C. Ronaldo tökéletes erre a feladatra, és sztem napirenden is van Lapiéknál! 4:4:2-t kell játszani, egyik szélen C. Ronaldo, a másikon meg Messi, remélem összejön! Mondjuk én jobban örülnék neki, mint Diego-nak, bár nekem Diego játéka is viszi a pálmát!
Ijen Sylvinho, amikor lehetőséget kap, mindig él vele. Padra jobb ember? Nincs. Esetleg az a Vargas, akit figyelnek Txikiék, állítólag fiatal, tehetséges, a védelem mindkét szélen bevethető.norbert55 írta:Uagy anni sztár igazolnék amennyi megy csak ijen sylvinho helyett igazolnék ismeretlen tehetségeket. És Henry-ért lóvét kapunk Droga meg ingyen szal...
És Wengerrel egyetérteek?
most Henryt minek kell elküldeni?!norbert55 írta: Jöjjön:Zambi-Dani Alves,Maicon,,Lahm
Henry-Drogba
Márquez-Garay
Deco-Fabregas,Xabi Alonso,Nasri,Van der Vaart
Edmilson-Flamini
Sztem amiket itt leírtál annak kb negyede nem valósítható meg.norbert55 írta:Mondom mit kell tenni:
Frank Rijkaard-od elküldeni és a stábját+játékos mozgás
Menjen:Zambrotta,Oleguer,Márquez,Thuram,Gudjohnsen,Ezquerro,Edmilson, Sylvinho,Deco, Henry
Ki helyett-Kik jöhetnek
Jöjjön:Zambi-Dani Alves,Maicon,,Lahm
Henry-Drogba
Márquez-Garay
Deco-Fabregas,Xabi Alonso,Nasri,Van der Vaart
Edmilson-Flamini
A többiek helyett pedig fiatal tehetséges játékosk igazolása v felhozása a B keretből
Edző:
Nálam a sorrend: Arséne Wenger(Jó edző és szép játékot játszat)
José Mourinho(Kemény jó edző de nem garantált a szép játék bár a Barcával kötelező a szép játék ezut ő is tudja)
Marcello Lippi:Tapasztalt edző de nem ő az ideális sztem naon olaszos a stílusa
Ti mit gondoltok?