Rijkaard mondta: a játékosok harcoltak, ahogy csak tudtak, de nem volt szerencséjük. .....lehet, hogy focizni kellet volna inkább.....
Rijkaard, ha szereti ezt a csapatot, akkor önként lemond, MOST!
Frank jó edző, remekül tud csapatot építeni, de ez a csapat elérte azt a szintet, hogy nem kell építeni, hanem tartani amit felépítettek idáig formát, játék rendszert, és néha megújulni. Na erre már nem képes ő...
ezért kell egy olyan edző, aki ezt tudja.
sztem, bár ez elég szubjektív, mert a második kedvenc csapatom, de Rijkaardnak ideális hely lenne most a Juve, ők most vannak kialakulóban, És Ranieri elég gyengusz....én örülnék ennek a variációnak.
A Barca talán már túl nagy falat neki.
A másik dolog, amiben nem vagyok biztos, hogy jól látom, de érdemes rajta elgondolkodni: a sok sérülés---sztem ez a felkészüléssel is azért kapcsolatban van. hány meg hány video-t láttunk már itt az oldalon, ami a barca edzéset mutatja: én még egy normális edzést se láttam rajtuk, mindig vagy cicáznak, vagy sétálgatnak, kocognak,...persze tudom hogy nem mutatják az egész edzést, meg a kemény, labda nélküli edzés nem olyan érdekes hogy videora kéne venni, de akkor is gyanús....és ha tényleg ilyenek az edzések, akkor nem csodálkozzunk, ha mindenkinek össze-vissza szakad minden izma, meg szalagja, ha kicsit jobban megmozdul..
szóval vannak itt problémák.....bocs ha hosszú lett.