Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez még jövőre összejöhet. Alonso nyitott szerződést kötött a Renaulttal. Gondolván arra, hogy mi van akkor, ha nem tudnak fejlődni a franciák.senzu írta:voltak olyan pletykák, hogy esetleg Alonso menne Massa helyére a Ferrariba
nem is csoda, hogy régebben voltak olyan pletykák, hogy esetleg Alonso menne Massa helyére a FerraribaKralo írta: Egyetértek.
Azért van ot,t mert Todt fia a menedzsere.Protekció. Nem mondom, hogy béna, de.. a mezőny nagy része tudná hozni a Ferrariban azt, amit Massa. Nem beszélve Alonsoról, Buttonról, Heidfeldről, Kubicaról, Webberről sőt a friss húsok közül Vettelről, akik túl is teljesítenének.
Egyetértek.gekkodan írta:A mai napig rejtély számomra, hogy Massa mit keres a Ferrariban....Bátorság kijelenteni, de meg merem kockáztatni, hogy Kovalainen verni fogja a Merciben...
Tehát mindha bemegy akkor is rosszul jár, ha nem megy be akkor is. Szal szerintem ebben az esetben nem a csapat hibázott..ozsimiki írta:Oli!
Bemenni sem szabad (az valóban új szabály),abban a körben amikor bejön a SC,utánalévőben már kinyíl a boxutca...de mivel Barichello akkor ment be,amikor nem szabadott volna,
Én sem láttam, csak a végén kaptam fel a fejem... De sztem nemvéletlenül játszották vissza, egyébként meg Czollner amit művelt...LG írta:Miért, átment rajtaRonaldinho&Barca írta: Am hamár kukacoskodunk, Hamilton fehér vonal levágása hogy hogy szónélkül maradt??? Ejnye-bejnye...![]()
Én nem láttam, de sztem csak Czollner baromsága volt ez is. Biztos, h nem maradt volna figyelmen kivül.
Miért, átment rajtaRonaldinho&Barca írta: Am hamár kukacoskodunk, Hamilton fehér vonal levágása hogy hogy szónélkül maradt??? Ejnye-bejnye...![]()
Ez egy nagy marhaság,már megbocsájtsgekkodan írta:A mai napig rejtély számomra, hogy Massa mit keres a Ferrariban....Bátorság kijelenteni, de meg merem kockáztatni, hogy Kovalainen verni fogja a Merciben...
nem láttam a versenyt, le tudnád írni nagyjából, hogy milyen hibát vétett?Ronaldinho&Barca írta:Azért mert most hibázott nemkéne leírni őt, Kimi sokkal többet hibázott a versenyen most őtis kilehetne kezdeni...
Tavaly, mikor kizárták Massát, neki kb. ugyanez volt a véleményeOleguer írta: Akkor végképp nemértem, bemegy és nemjöhet ki?Magyarázd már el kérlek. Mert ha ilyen szabály létezik akkor szánalom...
annyi a probléma, hogy ha Bari nem megy be a boxba, akkor elfogy a nyál a kocsiból és megáll a pálya közepén. szerencsétlen eset volt, de Hondáéknál ez nem meglepő.ozsimiki írta:Oli!
Bemenni sem szabad (az valóban új szabály),abban a körben amikor bejön a SC,utánalévőben már kinyíl a boxutca...de mivel Barichello akkor ment be,amikor nem szabadott volna,így amikor jött volna ki,értelemszerűen piros volt a lámpa,és ő mégis kijöttEz olyan,mintha a sima 7köznapi közlekedésben átmész a piroson,veszélyeztetve ezzel azokat akiknek zöld van,ha zsarú látja,úgyanúgy bünti....csak ott megúszhatod,itt meg visszanézik és nem.
Szintén Montreálban Kubica képes volt megállni a piros lámpánál. Vesztett vele néhány másodpercet de még mindig jobb lett volna, mintha elfogyott volna a benzin és kiesik.Oleguer írta:Akkor végképp nemértem, bemegy és nemjöhet ki?Magyarázd már el kérlek. Mert ha ilyen szabály létezik akkor szánalom...
Az első futamokat nem ő szokta. Gondolom azért mert tereprallyja van.Fernando írta:Hogy hogy nem Palik közvetített reggel?
Akkor végképp nemértem, bemegy és nemjöhet ki?ozsimiki írta:Nem azért zárták ki,mert rosszkor ment be a Boxba![]()
Hanem azért,mert piros volt a lámpa,amikor KIJÖTT,és úgy tilos. Nem idéntől,nem tavalytól,hanem már jópár éve! Amatőr hibát vétett a csapat,és Ő is,ez a jutalma.
Azt,h rosszkor ment be,egy 10seces büntetéssel 'megúszta' volna (meg is történt) ha nincs ez a másik gyermeteg hiba.