Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Barça B
Amugy a milán jobb összeéretebb csapat remekül megy a gépezet és ezt a focit játsza már hosszu évek óta[/quote]
Igen. egy nagyon undorító olasz antifocit! Ki nem állhatom az olasz csapatokat! Most meg már a Chelseat se akarom a bl-be látni! Akkor már inkább a Liverpool és a Lyon, de biztos nem lesz egyik sem döntős és megint nem láthatunk egy jó döntőt! Az egyik "kedvenc" döntőm egyébként a Milan-Juve volt ezért szurkolok kicsit a Chelsea-Milan döntőre (elég nagy esélyük van már), nézze aki ezt szereti! Én biztos nem fogom!
Igen. egy nagyon undorító olasz antifocit! Ki nem állhatom az olasz csapatokat! Most meg már a Chelseat se akarom a bl-be látni! Akkor már inkább a Liverpool és a Lyon, de biztos nem lesz egyik sem döntős és megint nem láthatunk egy jó döntőt! Az egyik "kedvenc" döntőm egyébként a Milan-Juve volt ezért szurkolok kicsit a Chelsea-Milan döntőre (elég nagy esélyük van már), nézze aki ezt szereti! Én biztos nem fogom!
Didát megdobálták füstbombával, meg üvegekkel. egyszer vállon is találták. a bíró pedig lefújta a meccset.
FCB
a tegnapi Inter-Milan meccsen rájöttem h az inter szurkolók idióták, remélem kemény büntetést kap a klubb.
FCB
Na az olaszok megint produkálták magukat, hát nem gondoltam volna, hogy így ér véget ez az Inter-Milan párharc.
Força Barça!!!
szerintem két csapat van amelyknek van esélye a chelsea ellen meg is tudja verni egyik a juve ha nedved jól játszana de sajnos ez nem esélyes másik a milán a milán biztos ha lesz ez a mecs én megteszem bár valószinű a 0:0 két ilyen csapatnak aztán meg döntenek a 11 esek. Amugy a milán jobb összeéretebb csapat remekül megy a gépezet és ezt a focit játsza már hosszu évek óta
- balboa7
- Entrenador del Barça
Most ideges lettem!
A cselzi a legmázlistább csapat! Ha valaki tudja nézze meg az inter meccset! Most fejelt a cambiasso egy gólt amit a bíró nem adott meG! Nos ezt a gólt azért érvénytelenítették mert Didának oda támasztott Cruz a szögletnél, de semmi látványos! A bíró kifelé rugás! Ez azért idegesítő mert Valdes-t sokkal látványosabban akadályozták az meg gól volt! Igazságtalanság!!!!

A cselzi a legmázlistább csapat! Ha valaki tudja nézze meg az inter meccset! Most fejelt a cambiasso egy gólt amit a bíró nem adott meG! Nos ezt a gólt azért érvénytelenítették mert Didának oda támasztott Cruz a szögletnél, de semmi látványos! A bíró kifelé rugás! Ez azért idegesítő mert Valdes-t sokkal látványosabban akadályozták az meg gól volt! Igazságtalanság!!!!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- Mr. Master
- Director del Fútbol
red írta:Törölve!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ez mind szép és jó. De mi mindenben jobbak vagyunk a cselszkinél. Még a két meccsen is mi nyújtottunk jobb teljesítményt.Léfe írta:Holtbiztosra veszem a Cselzi továbbjutását, mert 1 gól minimum bennük van, másrészt a Münchennek "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" támadni és ők kontrában jók. A Murinho tök zokni, de a focihoz ért. Én -mostmár a Milánnak szurkolok, de a Londoniak nagyon masszivak, pidig csak igen jó játékoskeretük van,szupersztár náluk nincs. De egységes a csapat - ez pedig az edzőt dicséri. És minőségi cseréik is vannak.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
-
- Entrenador del Barça
Holtbiztosra veszem a Cselzi továbbjutását, mert 1 gól minimum bennük van, másrészt a Münchennek "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" támadni és ők kontrában jók. A Murinho tök zokni, de a focihoz ért. Én -mostmár a Milánnak szurkolok, de a Londoniak nagyon masszivak, pidig csak igen jó játékoskeretük van,szupersztár náluk nincs. De egységes a csapat - ez pedig az edzőt dicséri. És minőségi cseréik is vannak.
Fecó
Nagyon bízom a Bayernben, meg az Interben is(Adriano) Bár ke kell látni, nem vmi rozsás a helyzet. 

Megint alkotott az "emberünk":
A Chelsea menedzsere, José Mourinho újra kivívta maga ellen az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) haragját, miután nem jelent meg a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.
A Chelsea-t az erőnléti edző, Rui Faria és a finn csatár, Mikael Forssell képviselte, az UEFA küldöttje, Wolfgang Eichler azonban nemtetszését fejezte ki José Mourinho távolmaradása miatt, de várhatóan nem számíthat újabb büntetésre a portugál szakember.
Amúgy szerintem a Chelsea(sajnos túl jók), a Milan, a Juventus és a Lyon jut a négy közé.
A Chelsea menedzsere, José Mourinho újra kivívta maga ellen az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) haragját, miután nem jelent meg a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.
A Chelsea-t az erőnléti edző, Rui Faria és a finn csatár, Mikael Forssell képviselte, az UEFA küldöttje, Wolfgang Eichler azonban nemtetszését fejezte ki José Mourinho távolmaradása miatt, de várhatóan nem számíthat újabb büntetésre a portugál szakember.
Amúgy szerintem a Chelsea(sajnos túl jók), a Milan, a Juventus és a Lyon jut a négy közé.
Most a bajnokságban és az Uefa kupában is megy nekik, de én még Forlánékrol sem mondanák le...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Már értem miért van ilyen előkelő helyen a klubvilágranglistán ez a holland csapat!Charlie írta:Villareal - Alkmaar 1-2.
C.