Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk az egész jobb szárnyunk a védelemben egy nagy kalap .... !M.Riijkaard írta:...
Azért még ott nem tartok.kennyke írta:mindenki torolje le a Football Manager-t, aki nem tud kulonbseget tenni a jatek, es a valosag kozott
Jó, de abban a sikertelen korszakban hihetetlen erős ellenfelek a Ligában. Most meg van egy gyenge Madrid, akit tavaly sikerült alulmúlnunk, idén is jó úton haladunk felé, pedis most szvzs még gyengébb a Liga...Mások most az elvárások, mint akkor.Perrero írta:ozsi, Zozzy... igazazok van... de azért szidják Laportát, mert nem tudják, hogy elötte mien volt, az eurobarca jónagy része a 2ik BL győzelem óta szorít a csapatnak... azóta még nem voltunk ilyen "mélyen"
Henry lelki baját csak amiatt írtam mert egy olyan tényező amit nem lehetett tudni előre, tehát nem azon kéne számonkérni aki leigazolta. Amúgy remélem hogy gyorsan túlteszi magát rajta és megmutatja miért került ide.Varga Tamás írta: ...
Nem is takadom abban az évben kezdtem el szurkolni a csapatnak.De rengeteg régi meccset láttam/nézek.Perrero írta:ozsi, Zozzy... igazazok van... de azért szidják Laportát, mert nem tudják, hogy elötte mien volt, az eurobarca jónagy része a 2ik BL győzelem óta szorít a csapatnak... azóta még nem voltunk ilyen "mélyen"
kitiltanám ezeket a francba...az énablgyőzelemelöttisbarcásvoltamkussoljb..meg tipusu válaszoktol kiméljetek meg, nem kell felelni, ez csak a véleményem...
Nekik erősebb a lelki világuk,de ha azt vesszük még Henry problémái mellé , hogy: új ország,új csapat, új edző, új taktika, stbstbVarga Tamás írta:...