Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.15. 20:15:20

Henry lelki problémái nem érdekelnek. A profi játékos ezzel nem foglalkozik.
Három példa erre.
1. Kaka Kaladze úgy játszott hónapokon keresztül, hogy grúz terroristák elrabolták az öccsét, és végül - ha jól emlékszem - meg is ölték. Mégis pályára lépett, és megbízható, jó teljesítményt nyújtott.
2. dr. Molnár Tamás vízilabdázó úgy utazott el az egyik világversenyre - azt hiszem a 2004-es olimpiára -, hogy tudta: édesapja halálos beteg. Az édesapja a játékok alatt elhunyt, de ő a csapatánál maradt, és kiemelkedő teljesítményt nyújtott.
3. A Steinmetz-fivérek úgy játszották végig a tavalyi rájátszást, hogy meghalt az édesapjuk. És lettek magyar bajnokok.
A sort még folytathatnám.
Én sem viszem be a munkahelyemre a gondjaimat - vannak, mindkét szülőm beteg, édesanyám nincs valami jól -, hisz ott nem azzal kell foglalkoznom. Persze, gondolok Rájuk, de nem azon rágom magam. Mint ahogy, ha hazaérek, itthon sem a munkahelyen történtekkel foglalkozom, hanem azzal, ami itthonra való. Ha Henry nem képes erre, akkor vonuljon vissza. Ronnie édesapja is meghalt, mégsem dőlt a kardjába. A profi sportolót az különbözteti meg a hobbi-sportolótól, hogy képes magát függetleníteni a külső körülményektől. Egy válás pedig nem a világ vége, egy testvér meggyilkolása, ill. banditák általi fogva tartása annál inkább.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.15. 20:09:42

M.Riijkaard írta:(jó játékosokat hoznak.) :D
2003-ba igazoltunk utoljára jól?A válasz: Te vagy nem nézel meccset, vagy vak vagy...

Szerintem Milito és Yaya a csapat idei 2 legjobbja.Jó kisebb meginkásaik nekik is voltak.De kinek nem???

Amugy gekkodan hsz-ével teljesen egyet tudok érteni.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.15. 20:02:54

Tehát szerinted Eto'0, Deco, Henry, Abidal, Toure, Milito, Zambrotta, Thuram szxr igazolás volt? Mert ők mind R10 után érkeztek.
Ja és az előző elnöknek, meg egy csomó klub elnőkének is az lenne a dolga hogy prosperáló sikeres csapatot hozzon össze aztán mégsem jön össze, szal nem alap.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.15. 19:58:24

(jó játékosokat hoznak.) :D

Gudhjonnsenre gondoltál esetleg? :lol: Utóljára 2003-ban igazoltunk jól amikor Ronaldinhóékat megvettük azóta sztem nem. :wink:
A másik pedig lehet itt arról beszélni hogy Laporta húzzta ki a (kulából)
a csapattpénzügyét én szerintem egy ELNÖKNEK ez a dolga nem??????
Nem hogy már még megalázkodnánk előtte mert Milliós fizetéss mellett
éppen futotta a csapattra is költekeznie.Ha egyesek annyira bíznak benne
akkor most is bízhatnánk abba hogy ha ekkora király akkor végre meg
-jön az esze is és nem hazugságokkal veri át szurkolóit.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.15. 19:49:18

gekkodan írta:A vezetőséget nem csak az alapján kell látni, hogy mi VOLT, hanem az alapján is, hogy mi VAN. Laportáék a Barca egyik legszebb korszakát alkották meg, de az értékeléskor nem szabad elfelejteni, hogy 1-2 éve vergődünk, sikertelenek vagyunk, eladtunk egy majdnem megnyert bajnokságot tavaly, a sztárjaink formán kívül (tisztetelet a kivételnek), a csapatot érő sérülések száma pedig a legmagasabb a bajnokságban, erről statisztika is megjelent a héten.

A vezetőség tehát az utóbbi 1-2 évben inkább a töketlenség zászlaja alatt tevékenykedik. A szakmai stábban valami gáz lehet, rossz a taktika, sok a sérülés, más európai élgárdánál Rijkaard ideje már rég lejárt volna, itt meg a legnagyobb vérben is bizalmat szavaznak neki. Rijkaard a szerencse fia, a sorsolás a BL-ben egyre jobb, a bajnokság elúszott, de a kupa és a BL még simán meglehet. Valószínűleg a közös sikerek és a szerencsés sorsolások teljesen elvakítják a vezetőket, akik úgy kiállnak a holland mellett, mintha a saját anyjukról lenne szó.

Az igazolási politikáról ne is beszéljünk. Touré és Abidal bevált, Milito is jó, de Henry már sokkal megosztóbb a formája alapján. Hiányolom az erős kezet, ezzel a kerettel már ideje lenne nyerni valamit, 2006 óta ugyanis nem sikerült.

Ha idén sem jön össze semmi és ezek ellenére marad a holland a padon, akkor Laporta nagyon belerondít az elnöki teljesítményébe.

A tények tények.

Sztem ne értékelj egy szezont a 2/3-ánál, idén mindenhol állunk, még semmit nem buktunk el, amit megnyerhettünk volna. A tavalyi év tényleg sikertelen volt nem vitás. Az viszont kevéssé a Laportáék hibája. Azt meg hogy Henrynek lelki bajai lesznek senki nem tudhatta előre, sztem ő is jó igazolásnak számít.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.03.15. 19:36:30

Edmílson elmegy, Márquez lehet Touré cseréje, Thuram elmegy, és akkor csak két középső védő marad! MIÉRT NEM JÖHETNE GARAY? ezt Laporta nem hagyhatja annyiban!

Poulsen nem kell senkinek, drága (ahhoz képest, h cserének jöhetne), meg aztán van itt egy Rafa!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.15. 19:33:06

A vezetőséget nem csak az alapján kell látni, hogy mi VOLT, hanem az alapján is, hogy mi VAN. Laportáék a Barca egyik legszebb korszakát alkották meg, de az értékeléskor nem szabad elfelejteni, hogy 1-2 éve vergődünk, sikertelenek vagyunk, eladtunk egy majdnem megnyert bajnokságot tavaly, a sztárjaink formán kívül (tisztetelet a kivételnek), a csapatot érő sérülések száma pedig a legmagasabb a bajnokságban, erről statisztika is megjelent a héten.

A vezetőség tehát az utóbbi 1-2 évben inkább a töketlenség zászlaja alatt tevékenykedik. A szakmai stábban valami gáz lehet, rossz a taktika, sok a sérülés, más európai élgárdánál Rijkaard ideje már rég lejárt volna, itt meg a legnagyobb vérben is bizalmat szavaznak neki. Rijkaard a szerencse fia, a sorsolás a BL-ben egyre jobb, a bajnokság elúszott, de a kupa és a BL még simán meglehet. Valószínűleg a közös sikerek és a szerencsés sorsolások teljesen elvakítják a vezetőket, akik úgy kiállnak a holland mellett, mintha a saját anyjukról lenne szó.

Az igazolási politikáról ne is beszéljünk. Touré és Abidal bevált, Milito is jó, de Henry már sokkal megosztóbb a formája alapján. Hiányolom az erős kezet, ezzel a kerettel már ideje lenne nyerni valamit, 2006 óta ugyanis nem sikerült.

Ha idén sem jön össze semmi és ezek ellenére marad a holland a padon, akkor Laporta nagyon belerondít az elnöki teljesítményébe.

A tények tények.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.15. 18:56:53

barcafan0911 írta:eggyetértek zozzy 5-tel, laportáék nélkül sehol sem lenne a barcelona és nem nőtte volna ki magát ilyen nagy csapattá, de azt megjegyzem hogy ronaldinho még náluk is többet tett a barcáért. 8)
De ha Ronit nem hozzák ide semmit se tehetett volna....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.15. 18:50:27

eggyetértek zozzy 5-tel, laportáék nélkül sehol sem lenne a barcelona és nem nőtte volna ki magát ilyen nagy csapattá, de azt megjegyzem hogy ronaldinho még náluk is többet tett a barcáért. 8)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.15. 18:49:43

Zozzy 5 írta:Na akkor most álljon meg a menet! Milyen jogon és milyen alapon fa$zozza le itt bárki Laportát és a vezetőséget? Ők hozták vissza a klubot a nulláról Európa egyik leggazdagabbjává? IGEN! Az Ő irányításuk alatt nyertünk BL-t és bajnokságot? IGEN! Igazoltak minőségi játékosokat amikor kellett? IGEN! Ez csak egy kis emlékeztető volt azoknak, akik most, azaz MÁRCIUS 15-ÉN (tudjátok, az igazolás júniusban kezdődik) akarják lecsavarni Laporta tökét azért, amiért eddig nem igazolták le azt a játékost akikre pár ember itt veri a cerkáját. Nem rossz játékos, sőt, jó vétel lenne, de könyörgöm csak Ő létezik? ha nem őt vesszük akkor is lesz valszeg egy új belső védőnk. De ismétlem: Március közepe van csesszétek meg! A másik: mit tudtok Ti arról, hogy mi folyik a háttérben és hogy állnak a tárgyalásokkal. Kijön egy "állítólag" hír és jönnek a nagy okosok puffogva. Nevetséges, komolyan mondom. Jó lenne pár ember elgondolkozna a világ során.
Abszolút egyetértek, ha valamibe nem nagyon lehet belelötni a klubnál az az átigazolási politika. Nem költenek ész nélkül és jó játékosokat hoznak. Én nem aggódom, biztos hogy hoznak védőt és az jól be fog válni, tényleg kár parázni. Ja és ha összehasonlítjuk mondjuk a barca és a reál által elköltött pénzt átigazolásra az utóbbi négy évben ( én kb. 120 mill vs. 400 millre teszem) és összevetjük az erdedményeséggel akkor még az idei szezont is belevéve is igen jól állunk.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.15. 18:41:44

Én örülnék capell érkezésének a sevillából. Fiatal és technikás.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.15. 18:41:08

Na akkor most álljon meg a menet! Milyen jogon és milyen alapon fa$zozza le itt bárki Laportát és a vezetőséget? Ők hozták vissza a klubot a nulláról Európa egyik leggazdagabbjává? IGEN! Az Ő irányításuk alatt nyertünk BL-t és bajnokságot? IGEN! Igazoltak minőségi játékosokat amikor kellett? IGEN! Ez csak egy kis emlékeztető volt azoknak, akik most, azaz MÁRCIUS 15-ÉN (tudjátok, az igazolás júniusban kezdődik) akarják lecsavarni Laporta tökét azért, amiért eddig nem igazolták le azt a játékost akikre pár ember itt veri a cerkáját. Nem rossz játékos, sőt, jó vétel lenne, de könyörgöm csak Ő létezik? ha nem őt vesszük akkor is lesz valszeg egy új belső védőnk. De ismétlem: Március közepe van csesszétek meg! A másik: mit tudtok Ti arról, hogy mi folyik a háttérben és hogy állnak a tárgyalásokkal. Kijön egy "állítólag" hír és jönnek a nagy okosok puffogva. Nevetséges, komolyan mondom. Jó lenne pár ember elgondolkozna a világ során.
Azt hogy nem favágót kell venni hanem Garayt. Ennyi.
Grat, sokszor láthattad Tourét játszani. Az más kérdés, hogy nem jönne el...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.15. 18:34:12

Miki!
Igazad van! :wink:
De ettől még annak a pár korrekt fórumozónak nem kell lesüllyedni az ő szintjükre az ilyen jelzőkkel. Slither véleményét 100%-ig osztom, de a jelzőt felcserélhette volna egy közismert szóval, ami itt a fórumon dívik. :oops:
Nincs még nyár, nem arról kell szólni a diskurzusnak, hogy kit akarunk, .s kit nem, hanem arról, hogyan nyerhewtjük a BL-t, a Király Kupát etc. Az igazolásokról majd ráérünk elkezdeni beszélgetni május közepétől. Szerintem, de cáfoljatok meg nyugodtan.
Kép
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.15. 18:19:33

Hello Tamás!

Én majdnem mindenben egyetértek veled de gondolom tudod hogy
nemsokára egypár hónap múlva cselekedniük kell vagyis:1.KONKRÉTT
ELKÉPZELÉSNEK KELL LENNI HOGY MI LEGYEN.
2.BEFEJEZHETNÉK A CSAPATBÓL ÉS A SZURKOLÓKBÓL VALÓ
BOHÓCCSINÁLÁST.
3.DÖNTSENEK EGY JÁTÉKOSIGAZOLÁSÁRÓL ÚGY HOGY AZ MÁR BIZTOS
IS LEGYEN NE CSAK ARRÓL BESZÉLJENEK HOGY MÁR MEGEGYEZTEK A
A KLUBB ELNÖKÉVEL ÉS A JÁTÉKOSSAL ÉS MÁR MINDENKI ELHISZI AZ
EGÉSZ DOLGOT AZUTÁN PEDIG KÖVETKEZZIK A TÉVHITT.
4.kontra 3.pont:HA KISZEMLTEK EGY JÁTÉKOST AKKOR ELŐTTE EGYEZTE
-SSENEK HOGY MEGAKARJÁK E VENNI MERT HANEM NEM CSAK MAGUKAT
NÉZZETIK HÜLYÉNEK HANEM A JÁTÉKOST IS ÉS A KLUBJÁT IS.
Sztem ezeket a dolgokat nem ártana a fejükbe vésni. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.15. 18:11:38

Sokaknak fáj az igazság,Slither csak leírta ami a szívén volt,és ami jópár fórumozónak a véleménye :roll:

Ez a topic 90%ban már egy vicc.

Laportáék hülyék,meg takarodjanak :?: :roll: Akik ilyeneket írnak,hol voltak az utóbbi években? Nézzük csak az utcsó két átigazolási szezont...nem igazoltunk posztokra? Minőségi playakat? Gondolkodni kellene,h milyen szavakkal illetjük azt a vezetőséget (direkt nem kihegyezve egyetlen egy személyre),aki kihúzta a középmezőny (néha annak aljából) szeretett csapatunkat! Lehetne normális hangnemű kritikákat is megfogalmazni,és ezzel megcáfolni,h az 'idióták' jelző tulzó...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.03.15. 17:38:16

M.Riijkaard írta:Slither!!!!

Mi a tanulság ha közölsz egy hírt utána ne változtasd meg a véleményed.

(kerülöm az idiótákkal teli topikokat)

Ezek után Moderátornak tartod magad? :lol:
Egyébként meg ha nem vennéd észre mindenkinek
elege van Lapotáékból és a hazugságaikból.
Mikor változtattam a véleményem? Garaynak most is örülnék.

Talán az 'idióták' kicsit erős volt, de tartom, hogy ebben a topikban születik a legtöbb alacsony színvonalú hsz.

Az egy dolog, hogy szidjátok, csak azt nem értem, hogy miért olyan miatt, ami még nem is biztos (itt a Garay-ügyre gondolok). A hazugságait meg felsorolhatnád majd a Laporta topikban.

Hogy ne csak OFF legyen, én is beírom ezt: Diegot vagy Nasrit ide!
:P
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.15. 17:30:27

Nem szeretném, ha az érdemi beszélgetés személyes síkra terelődne.
Minden nap nem kellene leírni pár emberkének, hogy ilyen [auto_cenzúra] a vezetőség, meg olyan hülén' igazolnak, meg el kell őket kergetni. A nyár még odébb van, legyünk türelemmel. Sokszor nekem sem tetszik a vezetőség tutyi-mutyisága, de eddig alapvetően jól végezték a dolgukat 2003-tól. Majd ők eldöntik, kivel, hogyen, miképp erősítik meg acsapatot. Azzal együtt, Garay leigazolása határozottan előnyös lenne a számunkra.
Slither. Te pedig az 'idióták' helyett használhattál volna egy picit finomabb jelzőt is (van rá :wink: )
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.15. 17:27:34

Szerintem mindenki belátja azt a tényhelyzetett hogy itt az ideje VÁLTOZTA
-TNI!!!!!!!!!!!!!!Csak az a baj hogy a spanyol kollégáknak is megkénne már
értettni ezt Laportáékkal.
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.03.15. 17:24:33

Gomezinho írta:szerintem akkor sem dől össze a világ ha nem vesszük meg az argentint! novemberben a kutya nemfogja már mondani hogy dejó lett volna ha...ha megveszik jó ha nem akkor nem! De Touréhoz mit szólnátok? a hátvédsorba? :D Angolstilus négererővel keveredve! Szerintem elég jó lenne!
Azt hogy nem favágót kell venni hanem Garayt. Ennyi.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.03.15. 17:19:30

Kezdek rájönni,hogy lehet 0 vagy 9 sérültünk,akkor sem tudunk már jól játszani folyamatosan és nyerni!Ezért nyáron kell egy kis átalakítás!Zambi,Thuram,Presas,Edmilson,Deco--->nekik kéne mindenképp menniük,helyükre pedig olyan sikeréhes,ám már ismert,de mégsem sztár játékosokat vennünk,akik újra felvihetik a Barcát a csúcsra!Mert ez a csapat már nagyon nehezen fogja!Esély még van,de kicsi!Ha lesz is siker az év végén(így legyen),akkor is radikális változtatások kellenek :!:
.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.15. 17:17:46

Slither!!!!

Mi a tanulság ha közölsz egy hírt utána ne változtasd meg a véleményed.

(kerülöm az idiótákkal teli topikokat)

Ezek után Moderátornak tartod magad? :lol:
Egyébként meg ha nem vennéd észre mindenkinek
elege van Lapotáékból és a hazugságaikból.

Szerkeszt!
Utoljára szóltam. S.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.03.15. 17:05:25

Varga Tamás írta:Slither és a többiek!
Már ne is haragudjatok, de ennek a 'vitának' a magvát Ti ültettétek el, mert Ti írtátok, hogy már a MU is bejelentkezett érte. Pár hete meg ugyancsak Ti írtátok, hogy Laporta Frankie tanácsára már nem nagyon preferálja az argentin leigazolását.
Nem tudom, miért vagytok úgy kiakadva, Ti generáltátok az egészet, akkor ne legyetek most felháborodva.
A 'Mi' között kiket értesz? Én még nem írtam híreket, sőt linkelni sem szoktam focis témákban.
Eddig speciel 1-szer írtam hogy örülnék, ha leigazolnánk (még régen amikor volt a hír hogy megegyeztek vele), azóta alig írtam igazolások topikba (kerülöm az alacsony színvonalú topikokat). Mostanában olvasom, hogy mindenki szidja a vezetőséget, mert olyan hírek jelentek meg ami szerint nem igazolják le. Én csak érdeklődöm, hogy mire alapozzák itt ezt a magabiztosságot?

átírtam, hogy ne sértsem meg azokat akik magukra vették az idióta jelzőt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2008.03.15. 17:42:27-kor.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.15. 17:02:31

szerintem akkor sem dől össze a világ ha nem vesszük meg az argentint! novemberben a kutya nemfogja már mondani hogy dejó lett volna ha...ha megveszik jó ha nem akkor nem! De Touréhoz mit szólnátok? a hátvédsorba? :D Angolstilus négererővel keveredve! Szerintem elég jó lenne!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.15. 16:56:57

Slither és a többiek!
Már ne is haragudjatok, de ennek a 'vitának' a magvát Ti ültettétek el, mert Ti írtátok, hogy már a MU is bejelentkezett érte. Pár hete meg ugyancsak Ti írtátok, hogy Laporta Frankie tanácsára már nem nagyon preferálja az argentin leigazolását.
Nem tudom, miért vagytok úgy kiakadva, Ti generáltátok az egészet, akkor ne legyetek most felháborodva.
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.03.15. 16:52:23

Fernando írta:
Slither írta:Honnan veszitek, hogy biztosan nem fog hozzánk jönni Garay? Laporta (vagy vmelyik vezető) mondta vhol hogy: "Garayt biztosan nem fogjuk megvenni a nyáron"?
Tanulunk az előző évekből
Utóbbi években kire volt elővásárlási jogunk, akiről az a híresztelés járt, hogy nem fogjuk megvenni?
Vmelyik hivatalos forrás tényként közölte vhol, hogy visszaléptünk a Garay-üzletből? Ha tudtok ilyenről, linkeljétek már be, hogy én is lássam. :roll:
Lezárt