Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2003-ba igazoltunk utoljára jól?A válasz: Te vagy nem nézel meccset, vagy vak vagy...M.Riijkaard írta:(jó játékosokat hoznak.)![]()
gekkodan írta:A vezetőséget nem csak az alapján kell látni, hogy mi VOLT, hanem az alapján is, hogy mi VAN. Laportáék a Barca egyik legszebb korszakát alkották meg, de az értékeléskor nem szabad elfelejteni, hogy 1-2 éve vergődünk, sikertelenek vagyunk, eladtunk egy majdnem megnyert bajnokságot tavaly, a sztárjaink formán kívül (tisztetelet a kivételnek), a csapatot érő sérülések száma pedig a legmagasabb a bajnokságban, erről statisztika is megjelent a héten.
A vezetőség tehát az utóbbi 1-2 évben inkább a töketlenség zászlaja alatt tevékenykedik. A szakmai stábban valami gáz lehet, rossz a taktika, sok a sérülés, más európai élgárdánál Rijkaard ideje már rég lejárt volna, itt meg a legnagyobb vérben is bizalmat szavaznak neki. Rijkaard a szerencse fia, a sorsolás a BL-ben egyre jobb, a bajnokság elúszott, de a kupa és a BL még simán meglehet. Valószínűleg a közös sikerek és a szerencsés sorsolások teljesen elvakítják a vezetőket, akik úgy kiállnak a holland mellett, mintha a saját anyjukról lenne szó.
Az igazolási politikáról ne is beszéljünk. Touré és Abidal bevált, Milito is jó, de Henry már sokkal megosztóbb a formája alapján. Hiányolom az erős kezet, ezzel a kerettel már ideje lenne nyerni valamit, 2006 óta ugyanis nem sikerült.
Ha idén sem jön össze semmi és ezek ellenére marad a holland a padon, akkor Laporta nagyon belerondít az elnöki teljesítményébe.
A tények tények.
De ha Ronit nem hozzák ide semmit se tehetett volna....barcafan0911 írta:eggyetértek zozzy 5-tel, laportáék nélkül sehol sem lenne a barcelona és nem nőtte volna ki magát ilyen nagy csapattá, de azt megjegyzem hogy ronaldinho még náluk is többet tett a barcáért.
Abszolút egyetértek, ha valamibe nem nagyon lehet belelötni a klubnál az az átigazolási politika. Nem költenek ész nélkül és jó játékosokat hoznak. Én nem aggódom, biztos hogy hoznak védőt és az jól be fog válni, tényleg kár parázni. Ja és ha összehasonlítjuk mondjuk a barca és a reál által elköltött pénzt átigazolásra az utóbbi négy évben ( én kb. 120 mill vs. 400 millre teszem) és összevetjük az erdedményeséggel akkor még az idei szezont is belevéve is igen jól állunk.Zozzy 5 írta:Na akkor most álljon meg a menet! Milyen jogon és milyen alapon fa$zozza le itt bárki Laportát és a vezetőséget? Ők hozták vissza a klubot a nulláról Európa egyik leggazdagabbjává? IGEN! Az Ő irányításuk alatt nyertünk BL-t és bajnokságot? IGEN! Igazoltak minőségi játékosokat amikor kellett? IGEN! Ez csak egy kis emlékeztető volt azoknak, akik most, azaz MÁRCIUS 15-ÉN (tudjátok, az igazolás júniusban kezdődik) akarják lecsavarni Laporta tökét azért, amiért eddig nem igazolták le azt a játékost akikre pár ember itt veri a cerkáját. Nem rossz játékos, sőt, jó vétel lenne, de könyörgöm csak Ő létezik? ha nem őt vesszük akkor is lesz valszeg egy új belső védőnk. De ismétlem: Március közepe van csesszétek meg! A másik: mit tudtok Ti arról, hogy mi folyik a háttérben és hogy állnak a tárgyalásokkal. Kijön egy "állítólag" hír és jönnek a nagy okosok puffogva. Nevetséges, komolyan mondom. Jó lenne pár ember elgondolkozna a világ során.
Grat, sokszor láthattad Tourét játszani. Az más kérdés, hogy nem jönne el...Azt hogy nem favágót kell venni hanem Garayt. Ennyi.
Mikor változtattam a véleményem? Garaynak most is örülnék.M.Riijkaard írta:Slither!!!!
Mi a tanulság ha közölsz egy hírt utána ne változtasd meg a véleményed.
(kerülöm az idiótákkal teli topikokat)
Ezek után Moderátornak tartod magad?![]()
Egyébként meg ha nem vennéd észre mindenkinek
elege van Lapotáékból és a hazugságaikból.
Azt hogy nem favágót kell venni hanem Garayt. Ennyi.Gomezinho írta:szerintem akkor sem dől össze a világ ha nem vesszük meg az argentint! novemberben a kutya nemfogja már mondani hogy dejó lett volna ha...ha megveszik jó ha nem akkor nem! De Touréhoz mit szólnátok? a hátvédsorba?Angolstilus négererővel keveredve! Szerintem elég jó lenne!
A 'Mi' között kiket értesz? Én még nem írtam híreket, sőt linkelni sem szoktam focis témákban.Varga Tamás írta:Slither és a többiek!
Már ne is haragudjatok, de ennek a 'vitának' a magvát Ti ültettétek el, mert Ti írtátok, hogy már a MU is bejelentkezett érte. Pár hete meg ugyancsak Ti írtátok, hogy Laporta Frankie tanácsára már nem nagyon preferálja az argentin leigazolását.
Nem tudom, miért vagytok úgy kiakadva, Ti generáltátok az egészet, akkor ne legyetek most felháborodva.
Utóbbi években kire volt elővásárlási jogunk, akiről az a híresztelés járt, hogy nem fogjuk megvenni?Fernando írta:Tanulunk az előző évekbőlSlither írta:Honnan veszitek, hogy biztosan nem fog hozzánk jönni Garay? Laporta (vagy vmelyik vezető) mondta vhol hogy: "Garayt biztosan nem fogjuk megvenni a nyáron"?