Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kinek ne jutna eszébe, de csak azzal kapcsolatban, hogy egy vb pilóta egy gyengébb autóba került. Azon a kétségbeesett, majd szétestt motiválatlan szinten korántsem tart, mint Villeneuve. Könnyen odakerülhet az igaz, de a spanyolt szerintem más fából faragták. Küzdeni fog.ozsimiki írta:Látod,Kralo-nak is Villeneuve jut eszébeAki nem tavaly kezdett F1et nézni,az vágja,h miért
![]()
OhhhG-Jay írta:Ozsi!
Nem véletlenül irtam oda hogy oké én vagyok a hülye, mert közbe már rájöttem![]()
Vicces hogy ha Forma1 topic akkor mi mindíg összetűzésbe keveredünk!
Alonso sokkalsokkal jobb mint Vilnöv papa! Majd azt a szerencsétlen Massat váltja a ferkánál és meg lesz még egy két vb cím, ha nem szedi össze magát a Rönó. Tul kell élni ezt a szakaszt! Am meg elég szemét dolognak tartom hogy ilyet kívánjon valaki valakinek....
Akármennyire is nem szívleltem Sumit, ilyet nem kívánnék neki...
De hát magyar vagy, mást nem is lehet várni, mint hogy rosszat kívánj, és kárörömködj.
G.
G-Jay írta:Csak azt nem tudom, hogy minek kell ezeket beírni, amikor van valaki aki pl délután nézné meg! Oké én vagyok a hülye h benéztem ebbe a topicba, de ez azért történt meg, mert azt hittem, hogy időmérő előtti esélylatolgatás van, de nem...köszi srácok!
G.
Már nem azért, de ne te legyél már felháborodva! Ha van egy kis eszed, akkor nyilván nem nézel be ebbe a topicba.G-Jay írta:Csak azt nem tudom, hogy minek kell ezeket beírni, amikor van valaki aki pl délután nézné meg! Oké én vagyok a hülye h benéztem ebbe a topicba, de ez azért történt meg, mert azt hittem, hogy időmérő előtti esélylatolgatás van, de nem...köszi srácok!
G.
Az a baj hogy amikor a Mester még versenyzett, akkor sem bírtam felkelni, most meg már nem is akarokozsimiki írta:Ki nézi még élőben![]()
![]()
![]()
Időmérő edzés:
Rtl klub, 3.40től studió, 4.00tól időmérő