Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.16. 07:18:54

Na remélem a Ferrari ennyivel le is tudta a bénázást :? :roll:

Hamilton nagyon magabiztos volt. Jó a meki,bár Ferrari is ott lesz mellettük.
Ahogy számítottam rá a BMW még nem érett meg futamgyőzelemre,versenytempójuk nem annyira jó.

Barichellonak is grt,elég stabil teljesítményt nyújtott,és még a SC előtt is jó helyen autózótt...

Alonso hozott egy jó futamot,és épp elegen estek ki előle,h 4.legyen,szntem Ő mindenkinél jobban örül ennek,mert másképp összejött volna neki kb egy 8.hely max. De majd ez észrevehető lesz a többi futamon.

Azt megjegyezném,h a visszajátszás azt bizonyítja,h Barichello piros lámpánál hagyta el a boxot,ugyanezért 3 éve aszhem Montoyát (és talán Massát is) feketezászlózták (azaz kizárták) a versenyből Kanadában :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.16. 07:17:39

Raikkönen nem ért be :wink: Rosbergnek gratulálok a 3. helyért.
Bourdais-t azért eléggé sajnálom :( Újoncként 4. helyről utolsó előtti körben nem kellemes kiesni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.16. 07:09:58

Azért izgalmas futam volt.:

1. Hamilton
2. Heifeld
3. Rosberg
4. Alonso
5. Kovalainen
6. Barichello
7. Nakajima
8. Bourdais
9. Raikkönen

Elég kevesen értek célba. Raikkönen rengeteget hibázott, és a végén összeszedett 5 kör hátrányt, Hamilton tökéletes futamot produkált és egy percig sem volt veszélyben a győzelme, a nap vesztese pedig Bourdais, aki 4. is volt, de a Toro Rosso elfüstölt a végére.

Rosbergnek nagy grat, bár várható volt! :)
in to exile
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.16. 06:24:24

Ezért kár volt felekelni... :(

Raikkönen sajnos túl becsülte a fékjeit, Massa Ferrarija pedig egyszerűen kiesett.

Bourdais a 6. egyenlőre :shock:
in to exile
gianni
Entrenador del Barça

2008.03.15. 17:30:56

Amióta tudom az eszem nézem az f1-et,9 éve az összes futamot felvettem,Villeneuve és Alonso drukker vagyok.
A két pilóta teljesen más személyiség de mind ketten világbajnokok punc tum.
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.15. 17:00:39

Én csíptem Villeneuve-t! 96-tól amikor jött, csak neki szurkoltam, aztán hogy dobbantott, így Kiminek szurkolok!
Időmérő???? Hát a szokásos Kimipech, Hami gyors, BMW meglepően gyors, Csalonzó szív egy kicsit!

Tényleg jó így kipörgésgátló nélkül, így sokkal több lesz a kipörgés:D Még a rajtra leszek nagyon kiváncsi! Hogy látjátok, így szemüveg nélkül?

VISCA EL BARCELONA, GO GO KIMI
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.15. 16:41:04

Kralo pajti!

Egyáltalán nem írtam még le,csupán jövőbeni reményeimet írtam le. Ennyi az egész.

És megjegyeztem,hogy neked is eszedbe jutott a jó öreg Jacques....

Eddig annyiban hasonlítanak,h egy VB autóból (jó nem nyert a meki,de megvolt a sansz) lejjebb mentek egy szinttel, másban nem. J.V. le is ragadt azon a szinten ,nem lett a BAR-ból ütőképes verda alatta,utána meg elment levezetni tulképp a Sauberbe aszhem...
Meglátjuk,h Alonso kelleni fog e még nagycsapatnak,vagy tud a Renault újjítani...
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2008.03.15. 16:31:52

ozsimiki írta:Látod,Kralo-nak is Villeneuve jut eszébe :wink: Aki nem tavaly kezdett F1et nézni,az vágja,h miért :)
Kinek ne jutna eszébe, de csak azzal kapcsolatban, hogy egy vb pilóta egy gyengébb autóba került. Azon a kétségbeesett, majd szétestt motiválatlan szinten korántsem tart, mint Villeneuve. Könnyen odakerülhet az igaz, de a spanyolt szerintem más fából faragták. Küzdeni fog. :P Leírni még korántsem szabad, főként nem egy időmérőből. Persze reménykedni lehet.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.15. 15:39:23

Már nézegetheted is a privátodat!

Am sztem elég vicces hogy a kis Pique mennyire nagyra volt magával, most meg 21...elég érdekes.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.15. 15:31:40

G-Jay írta:Ozsi!

Nem véletlenül irtam oda hogy oké én vagyok a hülye, mert közbe már rájöttem
:lol:
Vicces hogy ha Forma1 topic akkor mi mindíg összetűzésbe keveredünk!
Alonso sokkalsokkal jobb mint Vilnöv papa! Majd azt a szerencsétlen Massat váltja a ferkánál és meg lesz még egy két vb cím, ha nem szedi össze magát a Rönó. Tul kell élni ezt a szakaszt! Am meg elég szemét dolognak tartom hogy ilyet kívánjon valaki valakinek....
Akármennyire is nem szívleltem Sumit, ilyet nem kívánnék neki...
De hát magyar vagy, mást nem is lehet várni, mint hogy rosszat kívánj, és kárörömködj.

G.
Ohhh :roll: fájó szavak :D

Látod,Kralo-nak is Villeneuve jut eszébe :wink: Aki nem tavaly kezdett F1et nézni,az vágja,h miért :)

Amúgy nem érdekel,h mit írtál előző hszbe mit nem,teljesen úgy jött le,h még azok a hibásak akik beírták a cuccost,közben meg egyértelmű,h nem így van. Te nem magyar vagy?

Nem írtam semmi sértőt a spanyolra,talán nem gond,ha nem kezdem ásni a sírom,h most egy gyengébb csapatban van :roll:

U.i.: nah innentől ha van vmi,akkor püzz
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2008.03.15. 15:26:59

A BMW és a Honda nem kis meglepetés. :) Szépet mentek.
Kubica gyilkos lesz, ha a gép versenyen is tartja ezt a formát.
A Renault úgy néz ki, hogy rosszabb lesz a vártnál. :cry: Alonsoval kapcsolatban nekem is Villeneuve pályafutása jut eszembe. Remélem a spanyol vérmérséklete majd mást diktál. :)
Annak azért örülök, hogy a 2 nagy csapat nem fényévekre van a többiektől. 8)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.15. 15:26:47

Ozsi!

Nem véletlenül irtam oda hogy oké én vagyok a hülye, mert közbe már rájöttem
:lol:
Vicces hogy ha Forma1 topic akkor mi mindíg összetűzésbe keveredünk!
Alonso sokkalsokkal jobb mint Vilnöv papa! Majd azt a szerencsétlen Massat váltja a ferkánál és meg lesz még egy két vb cím, ha nem szedi össze magát a Rönó. Tul kell élni ezt a szakaszt! Am meg elég szemét dolognak tartom hogy ilyet kívánjon valaki valakinek....
Akármennyire is nem szívleltem Sumit, ilyet nem kívánnék neki...
De hát magyar vagy, mást nem is lehet várni, mint hogy rosszat kívánj, és kárörömködj.

G.
California Love
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.15. 15:26:21

Azért pl a tavalyi szezon (hosszú idő után) nagyon izgalmasra sikeredett :wink: Legalábbis ponteloszlás kapcsán tuti :P :D
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.15. 15:23:50

Húú, hogy én mennyire izgultam. Tudtam a végeredményt, de tortaevés közben leültem tv-zni, bátyám épp az időmérőt nézte, és már 0:00 volt és Kubica volt az első, de Hamilton még gyors körön volt. Már "féltem", hogy mégsem ő nyer, de a végén megnyugodtam. Egyszer igazán lehetne már olyan, hogy az ismétlésen nem az nyeri, aki élőben :P

Az biztos, hogy idén sem szakítok régi jó szokásommal, azaz nem fogok a TV előtt körmöt rágni a rengeteg izgalom miatt, egyszerűen nem köt le ez az egész.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.15. 15:15:40

G-Jay írta:Csak azt nem tudom, hogy minek kell ezeket beírni, amikor van valaki aki pl délután nézné meg! Oké én vagyok a hülye h benéztem ebbe a topicba, de ez azért történt meg, mert azt hittem, hogy időmérő előtti esélylatolgatás van, de nem...köszi srácok!

G.
:?

Szívesen a többiek nevében is :wink:

Akinek ennyi sütnivalója van,az így járt :wink: Ez a topic arra való,nincs olyan kritérium,hogy csak az ismétlés után lehet ide írni :lol: Akkor gondolom ezekután már nem hiszed,h csak esélylatolgatás van :roll:

BMW-év tavaly is jól kezdtek,meg kell nézni,h versenykörülmények között mire mennek...Mercik+Ferrarik nagyon együtt lesznek megint egész év folyamán...jó kis szezon lesz!

Alonso remélem Villeneuve-i pályát fut be,annyi különbséggel,h neki 2vb címe van.

FORZA FERRARI!

U.I.: ezt azok után le kellett már írnom,h a fórum vmennyi topicban megtalálható tőled,h kinek mennyi esze van :roll: (persze van azokban igazság is,most te nem voltál a helyzet magaslatán.)
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.15. 15:14:45

No.

Hát jó kis időmérő volt.
Hami hozta a tavalyit, Kubica szenzációs volt, rallyban nem nyomnak olyat mint ő :D, Kovi-tól ezzel a kocsival ez kötelező volt, Massa megint bebizonyította, hogy kevés a Ferkához, Kimi biztos jobbat ment volna, és ugyan nem tudjuk a benzin mennyiséget, de a középső etapban se alakított Massa. Rosbergre meg Vettelre nincsenek szavak, főleg a németre.
Alonso sajnos messze van még sztem a pontszerzéstől is, talán egy pontot el lehetne csípni, bár nem hinném hogy ez nagyon felizgatja, tul kell élni ezt az évet, aztán majd lesz valahogy.

Csapatokat tekintve nagyon örülök a BMW teljesítményének, felnőttek ugy néz ki a két nagyhoz, bár ez majd holnap derül ki, a középmezőny meg valami hihetetlen komoly, a Toyota, Red Bull, Williams, és az én meg gondolom Vito nagy örömére a Honda is jó teljesítményt nyujt, a Renault viszont számomra érthetetlen, hogy tudott elfelejteni kocsit építeni.

Szerk.: Los ment egy pü.!

G.
California Love
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.15. 11:38:54

G-Jay írta:Csak azt nem tudom, hogy minek kell ezeket beírni, amikor van valaki aki pl délután nézné meg! Oké én vagyok a hülye h benéztem ebbe a topicba, de ez azért történt meg, mert azt hittem, hogy időmérő előtti esélylatolgatás van, de nem...köszi srácok!

G.
Már nem azért, de ne te legyél már felháborodva! Ha van egy kis eszed, akkor nyilván nem nézel be ebbe a topicba. :roll: Egyébként szerintem aki nem élőben nézi, az nem kukkant be ide. :roll:
in to exile
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.15. 11:15:23

Csak azt nem tudom, hogy minek kell ezeket beírni, amikor van valaki aki pl délután nézné meg! Oké én vagyok a hülye h benéztem ebbe a topicba, de ez azért történt meg, mert azt hittem, hogy időmérő előtti esélylatolgatás van, de nem...köszi srácok!

G.
California Love
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.15. 10:35:51

Szegény Kimi... :( Már megint egy elég buta hiba miatt kell hátulról indulnia. Hamilton első helye így várható volt, de az elég nagy meglepetés, hogy Kubica 2. lett és majndem elcsípte az első helyet.
Massától többet vártam egy 4. helynél. :roll:

Az még Kimi mellett szólhat, hogy ez a pálya aze gyike azoknak, ami neki fekszik, és 2003-ban is a 16. helyről rajtolt, és akkor ha nem büntetik meg akkor nem 3, hanem első lesz. :roll:
in to exile
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.15. 10:13:40

Sajna lemaradtam az időmérőről, de délután megnézem. Sztem a várt várakozásoknak megfelelnek a fiúk. Kimi meg, balszerencse nemlehet mit mondani rá, hnap egy parádés futamot kell produkáljon.
Hnap Massa mindent belekell adjon, ez a 4. hely nemrossz innen lehet egy szépet menni ;)
Kubica helye nagyon meglepő, erős lesz ez a bmw...
Alonso meg így tovább... végre törleszt kicsit...
Izgalmas futamnak nézünk elébe. :)

Mindent bele Massa!!!! Forza Ferrari!!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.03.15. 08:03:22

Remélem Alonso tud majd ennél jobb teljesítményt is nyújtani :( :?
DavidsNeD
Jugador del Barça

2008.03.15. 04:47:31

Nem semmi, kicsit krosszoznak. :lol:
DavidsNeD
Jugador del Barça

2008.03.14. 23:59:05

én meg megnézem a harmadik szabadedzést is 1:00-tól. Na erre varjatok gombot :PP
Master19
Capitá del Barça

2008.03.14. 23:36:35

Én megnézem élöben! 8) :wink:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2008.03.14. 23:26:27

ozsimiki írta:Ki nézi még élőben :?: 8) :D

Időmérő edzés:

Rtl klub, 3.40től studió, 4.00tól időmérő 8)
Az a baj hogy amikor a Mester még versenyzett, akkor sem bírtam felkelni, most meg már nem is akarok :D Meg amúgy is...hogy is mondjam...tiszteletlenség lenne Schumival szemben ha most felkelnék, miközben mikor Ő versenyzett akkor meg nem vettem a fáradtságot hogy felkeljek és megnézzem :D Már vagy 4 éve nekem minden idény az első verseny 25-30. körétől kezdődik :D Felkelek, megnézem a stúdiót, aztán odáig még képben vagyok hogy: Rövid reklám után következik az x+1. Forma1-es idény első versenye Melbourne-ből. Na aztán arra kelek hogy 25. körben járnak a srácok :D Pl asszem 2004-ben nem voltam ideges...felkeltem és addigra már a fél mezőny kiesett. Kerestem Barichello-t, kis Schumit, sehol senki. Utána mondják hogy a rajtbaleset következtében Rubens és Ralf is kiesett. Na mondom erről is sikeresen lemaradtam :D
Kép
Válasz küldése