Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nehogy nekiállj szabadkozni sej, nincs is miért!ozsimiki írta:Nem úgy értettem,h sima M.U. siker,csak azoknak szólt,akik arra hegyezték ki,h majd most helyreteszi a Roma a Manchestert...közben pedig szerintem a csoportban is megfordult Tottiék fejében a visszavágás,akkor nem sikerült...persze lehet bármi,csak a rend kedvéért jegyeztem meg.
Tudom,h Neked más a helyzet,mert Neked a Roma és a BARCA egyformán közel áll a szívedhez,így elég tré helyzet lesz,de ha összejön ez a párosítás,akkor áll úgy hozzá (könnyű mondanom),h egyik imádott csapatod,tuti döntős![]()
Érdekes lesz mindenesetre a szitu...
hát Miki bakker, akkor remélem, te nyugodtabban fogod nézni a barca salke utáni meccsét!ozsimiki írta:Boixos!
Nekem sem lenne könnyű egy BARCA-M.U.szóval egyikünk tuti szív
Bár nekem egyértelműen a BARCA az első,szóval 100%ig mellettük leszek,de jobban örültem volna ha döntős szitu lett volna ez...
Másik topicban már írtam,de akik azt írják,h Roma-M.U. egyenlő revanssal Romai részről,azok tudják,h a csoportban is összekerültek![]()
Nem volt mégse vmi húdenagy revans...
mindegy... szeretnék egy a fergusson vállán keservesen bőgő cronaldót látni a visszavágó meccs után, aztán lesz, ami lesz....Benga írta:Jah sajna egy ág. Nekem kb szívem szakad meg miatta. Romanak is nehéz lett volna ennél durvább utat a döntőig összesorsolni...
Jah sajna egy ág. Nekem kb szívem szakad meg miatta. Romanak is nehéz lett volna ennél durvább utat a döntőig összesorsolni...Boixos írta:ezek szerint ha az ASR megütné az angolokat és a Barca pedig a salkét, akkor ASR-Barca lenne?
ne krjatok ki velem.....
A leverkusenre ne fogadjál, de a sportingra se nagyon..VictorValdes19 írta:Bayern-Getaferemélem laudrupék meglepik a bajorokat
![]()
Leverkusen-Zenithát nem tom tán a leverkusent érzem egy picit esélyesebbnek...
Rangers-Sportingna ez az a meccs ahol eggyiknek se szurkolok de sztem portugál továbbjutás lesz
PSV-Fiorentinahát itt nem tok dönteni tán fio bár dzsudzsák miatt jó lenne ha a PSV tovább menne mégis 1 icipicit a fionak szurkolok...