Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Dani!Drigo írta:Én megmondtam ezeknek a bohócoknak semmi sem jó.
Kezdeném azzal, hogy Timnek teljes mértékben igaza van, hogy ebben az országban csak akkor és csak ott épül bármi is, ha az a mélyen tisztelt képviselőink egyikének érdekében áll. De ezen már meg sem szabad lepődni.
Az energiakérdésről annyit, hogy valóban messze az atomenergia képes a legnagyobb pusztítást, de én mégis azt favorizálom. Magyarországon az emberek többsége teljesen el van ájulva a megújúló energiaforrásoktól, ugyanakkor nem tudom, hogy mennyien vannak tisztában azzal, hogy a megyar energiaigények rendkívül kis hányadát lehetne csak kielégíteni ezekkel a technológiákkal. Jó dolog ez a lelkesedés és kellenek(vagyis kénének, de hát ugye akinek nem érdeke...) is az ilyen erőművek, ugyanakkor másfajta erőművekre is szűkség van.
Lehet, hogy komolyan rá kéne állnom a hülye-generátorra, úgy érzem a világ energianagyhatalmává lépnénk elő, még 10% alatti hatásfokkal is
Csernobilban nem volt elavult technika,alapvetően emberi mulasztás miatt történt.Cooltiszo írta: De most őszintén: mi a franc rossz dolog van az atomenergiában(természetesen mint villamosenergia)? Csernobil emberi mulasztás volt egy alavult technikával párosulva. De maga az atomenergia az egyik legtisztább energiaforrás, ami a mai növekvő igények között nagyon is fontos. Magyarországra tegyünk szélerőművet?
Na ez is nagyon igaz, mondjuk dugó-díj helyett bevezethetnék azt, mint Szingapúrban, miszerint csak "fullos" autókat engednek be.(Zárójelben megjegyzem, hogy a tömegközlekedés siralmas, de a BKV mégis ritkítani akarja a járatokat, a városvezetők meg csodálkoznak a sok autó láttán...).Szandi írta:Elolvastam végig hidd el,és azért is nem idéztem tovább, mert ami utána következik, azzal kisebb-nagyobb eltérésekkel egyetértek.
Igen, ez a tipikus magyar mentalitás. Vagyis hogy nem is az eszmékkel van gond, hanem amilyen eszközökkel ezt demonstrálják, vagy a változást próbálják segíteni. Értem amit akartál mondani, nem azért írtam, hogy belédkössek, vagy ilyesmi, de ez az eset, ami vszínűleg itt lesz, az borzalmas.
Más: Azért van ilyen rohadt nagy forgalom pl reggelenként, mert minden kocsiban egy ember ül. Na ez nagyon idegesítő.
Egy mondattal kellett volna többet idézned/tovább olvasnod... Nem arra akartam utalni, hogy az M0-ás milyen jó (mondjuk ez is igaz), hanem, hogy össze-vissza beszélnek. Az egyik nem akar M0-ást, a másik nem akar kamionokat a városba, de ha nincs áru a boltban toporzékol a szerencsétlen. A másik, meg ha az ország egyik feléből a másikba akarsz menni nem tehetsz mást, mint átkvereked magad egész Budapesten (Persze átkelhetsz akár az új Duna-hídon is, előtte meg utána meg mehetsz a jó kis "földúton"...), ahelyett, hogy töredék idő alatt megkerülnéd...Szandi írta:Ahol én lakom, békés környék, iskolákkal óvodákkal, tiszta lila akác köz fíling, van erdő, meg minden, és kitalálták, hogy ide az erdő meg kb egy ovi mellé beszúrnak egy 6 sávos autópályát.Drigo írta: Szerintetek miért nem épülhet meg az M0-ás közel 20 éve (most tekintsünk el a magyar "hatékonyságtól"), hát azért, mert akárhányszor kijön egy új nyomvonal 2-3 bohóc ELVBŐL megdátmadja azt, megy a bíróságra ez-ez, na ezért nem épül. Közben a másikfelük meg a belvárosban kardoskodik amellett, hogy tiltsák ki a kamionokat a városból
Ha ez normális dolog hát én megeszem a fejem. Volt már gyűlés is, tüntettek, kijött a tv is, de mst úgy áll, hogy mégis jön az út.
NC.
Pénz beszél...
Ahol én lakom, békés környék, iskolákkal óvodákkal, tiszta lila akác köz fíling, van erdő, meg minden, és kitalálták, hogy ide az erdő meg kb egy ovi mellé beszúrnak egy 6 sávos autópályát.Drigo írta: Szerintetek miért nem épülhet meg az M0-ás közel 20 éve (most tekintsünk el a magyar "hatékonyságtól"), hát azért, mert akárhányszor kijön egy új nyomvonal 2-3 bohóc ELVBŐL megdátmadja azt, megy a bíróságra ez-ez, na ezért nem épül. Közben a másikfelük meg a belvárosban kardoskodik amellett, hogy tiltsák ki a kamionokat a városból
A szomszéd faluban egybe van a kocsma meg a templomDrigo írta:én csak azért látok olyan sűrűn templomot, mert a kocsma mellett van
Hát velem se voltak úriemberek/hölgyek éppen,de nem is bunkóztak.Nem azért adtam volna pár forintot mer rendesek az biztos.ozsimiki írta:Ez jó kérdés![]()
De legalább ha már pénz után kajtatnak,akkor legyen némi intelligenciájuk. Vagy modoruk