Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Rumig
Entrenador del Barça

2008.03.14. 00:33:35

Remélem majd pár év múlva aktívan hozzájárulhatok ezen problémák orvoslásához, ha már egyszer közlekedésmérnöknek tanulok. :P :)
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.13. 23:03:51

Igen, elhiszem, hogy idegesítő, de akkor mit csináljanak?
Álljanak be egymás mögé libasorba, és várjanak, a személyautókra, hogy mind megelőzze őket?
Azzal meg az lenne a baj, hogy túl lassan mennek!
Sehogyse jó ez, de az nem megoldás, hogy beállítjuk őket, nyolvanra azt kész.
Szerintem, simán mehetnének, hétvégén és sokkal jobban eloszlanának! NEm lennének, egymás hegyénhátán!
..................................
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.13. 22:59:21

Azért elég idegesítő tud lenni, amikor 20 percig tart, mire az egyik makion megelözi a másikat. A másik pedig az, hogy toronymagasan a kamionok szennyezik az autók közül leginkább a levegőt.
De azért ez a korlátozás egy kicsit szigorú.
in to exile
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.13. 22:41:07

Ma hallottam ey hírt, miszerint egy "közlekedési szakértő" bevezetné, a kamionokra a 80 km/h-s sebességkorlátozást, és az előzési tilalmat!
Most erről azért írok, mert a fél családom kamionozik, szóval eléggé, "átitattak" az "érzéssel"!

Na vissza a hírhez!
Én ezt felháborítónak tartom! Jönnek avval, hogy a kamionok akadályozzák a közlekedést, és a sima autósok, ezáltal, hátrányban vannak! Hát igen, nagy hátrány, hogy, ha mondjuk valami győkér megy 200-zal az autópálíán, és előz egy kamion egy másikat, akkor le kell lassítania 88-90 km/h-ra! Vagy ott a másik hülyeség, a hétvégi korlátozás! NA szerintem, ez a Világ legnagyobb marhasága!
Szerencsétlen kamionos, ugyan kit zavar hétvégén egy autópályán?
Szerintem senkit!
Az ilyen pihentagyú emberek kitalálják a marhaágaikat, és azt be kell tartatni! Szerencsétlen kamionosok, ott szenvednek, a-nem éppen remek higiéniájú-parkolókban, majdnem két napot, és hogyha letelik a korlátozás, akkor hulla fáradtan elindulhatnak, este tíz órakor, és valószínű elalszanak szerencsétlenek, mert előtte alig aludtak a hőségben!
Ez így jobb?
Vagy, ott van, amit Drigo mondott: az M0-ás!
El kéne magyarázni, a sok krnyeztevédőnek, hogy a kamionosok nem azért mennek be a városba, mert nekik arra olyan jó, hanem mert nincs másik út! ott verik magukat, hogy a kamionok átzúgnak a városon, és mittudom én milyen környezetszennyezőek ( na ez meg a világ legnagyobb marhasága, mert ma már a modern kamionok, környezetbarátabbak, mint egy két mosern személyautó! A kamionfejlesztő mérnőkök (vagy valami hasonló) azon dolgoznak, hogy károsanyag kibocsájtás, minél lejjebb menjen) és az alatt az idő alatt, a három haverjuk, meg kint veri magát a pusztába, hogy velük nem egyeztetett a kormány!
Hát és akkor?
Én is akadályozzam meg az új irodaházakat, azért, mert a kormány velem nem közölte, hogy mit csinálnak? Nevetséges!
Most, ahogy hallottam ezt a hírt felkaptam az agyvízem! Azt kéne csinálni, hogy két hétig semmilyen kamion se járjon az országba, és ha nem lenne kenyér, kávé, kóla stb. a boltokba, biztos vagyok benne, hogy az pampogna elöszőr aki kiakarja tiltani a kamionokat, és beakarja vezetni a korlátozást!

Múltkor iwiw-en írt valamilyen kamionos-stop profil. hogy szégyeljem magam, mert, hogy bemertem ülni egy kamionba (nyáron kimentem, és felraktam a képeket) és, hogy mekkora PARASZT vagyok, mert ilyet mertem csinálni! Úgy leosztottam a válasz üzenetbe, hogy még én se hittem el!

Csak azt nem tudom, hogy az embereknek, mi baja van a kamionokkal?

Ez is ilye, népbeütés, hogyha kamion akkor rossz!

Ezt nem értem!
..................................
Tim
Mezei fórumozó

2008.03.13. 21:58:05

Nehéz középutat találni a hagyományos,és a megújuló energia források felhasználásának arányai közt. Meglehet Daninak van igaza,miszerint nem váltható ki teljes egészében a régi technológia,de ha csak 20-30%ban csökkenteni lehetne a szénhidrogén energia hordozók mennyiségét,már az is nagy eredmény lenne, Márcsak azért is mert ezek végesek,pesszimista vélemények szerint 25-30év múlva elfogynak.
Ez a szélerőmű jól jellemzi kis hazánk viszonyait..más országokban nem zavarja a madarakat,és megéri építeni. Távfűtés: januári számla 30 ezer ft.
Úgy hogy lehetőségem sincs befolyásolni,az elfogyasztott hőmennyiséget,és "bemondásra" fizetek,mert nincsenek egyéni mérőórák.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.13. 20:40:13

Drigo írta:Én megmondtam ezeknek a bohócoknak semmi sem jó.

Kezdeném azzal, hogy Timnek teljes mértékben igaza van, hogy ebben az országban csak akkor és csak ott épül bármi is, ha az a mélyen tisztelt képviselőink egyikének érdekében áll. De ezen már meg sem szabad lepődni.

Az energiakérdésről annyit, hogy valóban messze az atomenergia képes a legnagyobb pusztítást, de én mégis azt favorizálom. Magyarországon az emberek többsége teljesen el van ájulva a megújúló energiaforrásoktól, ugyanakkor nem tudom, hogy mennyien vannak tisztában azzal, hogy a megyar energiaigények rendkívül kis hányadát lehetne csak kielégíteni ezekkel a technológiákkal. Jó dolog ez a lelkesedés és kellenek(vagyis kénének, de hát ugye akinek nem érdeke...) is az ilyen erőművek, ugyanakkor másfajta erőművekre is szűkség van.

Lehet, hogy komolyan rá kéne állnom a hülye-generátorra, úgy érzem a világ energianagyhatalmává lépnénk elő, még 10% alatti hatásfokkal is :lol:
Dani!
A témával kapcsolódó hsz-id egy tapasztalt ember véleményével vetélkednek, szóról-szóra egyetértek Veled! Teljesen igazad van. Mo-on nem az a lényeg mi épüljön, mennyi munkahelyet teremt, hanem, hogy hogyan lehet megakadályozni. Ott volt Dunaújvárosban a Hancook esete, azt is sikerült majdnem megfúrniuk a környezetvédőknek, meg egy-pár politikusnak nevezett amőbának.
A másik ilyen sláger manapság a biomassza-faapríték alapű helyi, kis kapacitású erőművek favorizálása. Csak a hülye környezetvédők nem gondolnak bele, hogy ezzel a fafeldolgozó-ipart a taccsra teszik egy perc alatt. Szombathelyen a FALCO - kb. 800 embert foglakoztató, a megyeszékhely egyik legnagyobb, jó fizetést kínáló és adó munkáltatója - komoly alapanyag-vásárlási gondokkal küzd. Ugyanis a faapríték erőmű ugyanúgy fával üzemelne, mint a faipari óriás. Mi a fontosabb: pár ilyen erőmű, ami egy pár száz lelkes falu ellátását tudná biztosítani, vagy 800 ember ill. család biztos megélhetése.
Az atomerőmű kiváltása Mo-on teljesen lehetetlen. A hazánkban felhasznált áram 42-43%-át biztosítja Paks. Ne mondja nekem egyetlen környezetvédő, vagy politikus se, hogy ez kiváltható, mert felmászok az első fára, és felakasztom magam.
Más. A múltkor olvastam, hogy Lábatlanban - ha jól emlékszem, ha nem, javítsatok ki - egy nyugati befektető új cementgyárat akar létesíteni. Munkahely, fejlett technológia. A zöld szörnyetegek megakadályozták, mondván környezetszennyező. De, az ötvenéves technológiával működő cementgyár ugyanott, az nem környezetszennyező. Marhák.
Én az összeset kiraknám egy lakatlan szigeten, a szigetet hadihajókkal őriztetném, hogy ne szökhessenek meg, aztán éljenek, ahogy tudnak. Talán, pár napig kibírnák a nomád életmódot.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.13. 20:24:25

Én megmondtam ezeknek a bohócoknak semmi sem jó.

Kezdeném azzal, hogy Timnek teljes mértékben igaza van, hogy ebben az országban csak akkor és csak ott épül bármi is, ha az a mélyen tisztelt képviselőink egyikének érdekében áll. De ezen már meg sem szabad lepődni.

Az energiakérdésről annyit, hogy valóban messze az atomenergia képes a legnagyobb pusztítást, de én mégis azt favorizálom. Magyarországon az emberek többsége teljesen el van ájulva a megújúló energiaforrásoktól, ugyanakkor nem tudom, hogy mennyien vannak tisztában azzal, hogy a megyar energiaigények rendkívül kis hányadát lehetne csak kielégíteni ezekkel a technológiákkal. Jó dolog ez a lelkesedés és kellenek(vagyis kénének, de hát ugye akinek nem érdeke...) is az ilyen erőművek, ugyanakkor másfajta erőművekre is szűkség van.

Lehet, hogy komolyan rá kéne állnom a hülye-generátorra, úgy érzem a világ energianagyhatalmává lépnénk elő, még 10% alatti hatásfokkal is :lol:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Szandi
Főnökasszony

2008.03.13. 20:19:01

A távfűtés az egyik legnagyobb környezet gyilkos. Hihetetlen, hogy 2008-ban ilyen még van! Óriási pazarlás! Vannak ismerőseim, és ők is mondják, hogy kinyitják az ablakor mert egyszerűen nem bírják a meleget. Meg a lépcsőházat is fűtik..pff..
Igen, szélerőmű, naperőmű. Nem kell messzire menni, Osztrák "nelopjatokmagyarok" is ezt használják, és hát mondhatom, hogy szószerint fényévekre vannak tőlünk. Átmész a határon, és egyből meglátod azt a sok szeles cuccot, fehér és pörgős. na. Ami elég sok angol csapatot támogat.
http://www.kyocerasolar.com/
Asszem ez a cég a támogatós, de mondjuk ez tök8.
Nálunk eddig láttam össz-vissz 2 darabot. Pf.
Pontos adatokkal nem vagyok tisztában, de igaz, hogy drágák ezek a cuccok, de kb 10 év alatt visszahozza az árát ha pl egy átlagos utca áramfogyasztását nézzük.

szerk: VT! Szerintem azok ott nem csak a madarakat zavarták volna, hanem más feletteseke is. Csak egy tökjó ürügy. Magyarán hogy csesszük át az embereket jó cselekedet címén.

Drigo: ott a pűű
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2008.03.13. 20:25:41-kor.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.13. 20:09:44

Tim!
A szélerőművekkel kapcsolatban. Szombathely és Vép közé terveztek 24 szélerőművet - itt mindig úgy fúj a szél, hogy Szhelyről Vép fele menet az ember úgy érzi, hogy inkább távolodik Véptől, semmint közeledne. Na, szóval. Egyet megépítettek, de aztán lefújták a többit, mert a környezetvédők tiltakoztak ellene, mondván pár madárnak arra van a vonulási útvonala, így veszélyeztetik az ő életüket, vonuéásukat. A megetermelt áram elegendő lett volna Vép - közel ötezer fős település - és Szombathely keleti részének áramellátásához. Majdnem eldobtam az agyam. Ha ezek normálisak, akkor én elmebeteg vagyok, és kérvényezem azonnali orvosi felügyeletemet. :wink:
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2008.03.13. 19:37:40

Cooltiszo írta: De most őszintén: mi a franc rossz dolog van az atomenergiában(természetesen mint villamosenergia)? Csernobil emberi mulasztás volt egy alavult technikával párosulva. De maga az atomenergia az egyik legtisztább energiaforrás, ami a mai növekvő igények között nagyon is fontos. Magyarországra tegyünk szélerőművet?
Csernobilban nem volt elavult technika,alapvetően emberi mulasztás miatt történt.
Itt egy rövid Jelentés a katasztrófa hatásairól. Nem idézek belőle szószerint,de 5 millió ember él sugárfertőzött területen. Legnagyobb probléma az atomenergiával,hogy ha baleset történik nem tudsz beavatkozni,tehát ha beindul a reakció nem tudod leállítani. Erre leginkább a fűtőelemek elszállításánál,és tárolásakor kerülhet sor.Ma már ólomszarkofágokban tárolják a föld alatt betonbunkerekben(természetesen soha nem bomlik le,és folyamatosan sugárzik) de régebben egyszerűen elásták a földbe,vagy az óceánon elsüllyesztették. Ami mellette szólhat az a relatív olcsósága...Miért is ne lehetne szélerőmű Magyarországon?
Volt is jelentkező(ha jól emlékszem Spanyolok),az alföldre telepítették volna. De mivel senkinek nem érdeke ezért inkább Tokaj mellet építünk szalmaégetőt mert van olyan parlamenti képviselő aki érdekelt az erőmű építésében. Általában a környezet védelmet csak papíron támogatják,ha napkollektort akarsz annak négyzetmétere 1 millió ft körül van,geotermikus fűtést szintén nem kap támogatást. De elég ha csak azt mondom próbálj leválni a távfűtésről,vagy a áramszolgáltatódtól..
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.13. 15:22:15

Szandi írta:Elolvastam végig hidd el,és azért is nem idéztem tovább, mert ami utána következik, azzal kisebb-nagyobb eltérésekkel egyetértek.
Igen, ez a tipikus magyar mentalitás. Vagyis hogy nem is az eszmékkel van gond, hanem amilyen eszközökkel ezt demonstrálják, vagy a változást próbálják segíteni. Értem amit akartál mondani, nem azért írtam, hogy belédkössek, vagy ilyesmi, de ez az eset, ami vszínűleg itt lesz, az borzalmas.

Más: Azért van ilyen rohadt nagy forgalom pl reggelenként, mert minden kocsiban egy ember ül. Na ez nagyon idegesítő.
Na ez is nagyon igaz, mondjuk dugó-díj helyett bevezethetnék azt, mint Szingapúrban, miszerint csak "fullos" autókat engednek be.(Zárójelben megjegyzem, hogy a tömegközlekedés siralmas, de a BKV mégis ritkítani akarja a járatokat, a városvezetők meg csodálkoznak a sok autó láttán...).

Elhiszem, hogy borzalmas az a helyzet, meg is értem, viszont én könnyen beszélek, hiszen nem engem érint, úgy valószínűleg én sem teljesen ezen a véleményen lennék...Nem marad más, mint bízni a "jó öreg környezetvédőkben" :lol:

Na ezt majd lejátszuk élőben jövő héten, elvigyem akkor a Sugarloaf CD-t?(Választ priviben, mert még leszídnak a modik :lol: )
Szandi
Főnökasszony

2008.03.13. 15:06:35

Elolvastam végig hidd el,és azért is nem idéztem tovább, mert ami utána következik, azzal kisebb-nagyobb eltérésekkel egyetértek.
Igen, ez a tipikus magyar mentalitás. Vagyis hogy nem is az eszmékkel van gond, hanem amilyen eszközökkel ezt demonstrálják, vagy a változást próbálják segíteni. Értem amit akartál mondani, nem azért írtam, hogy belédkössek, vagy ilyesmi, de ez az eset, ami vszínűleg itt lesz, az borzalmas.

Más: Azért van ilyen rohadt nagy forgalom pl reggelenként, mert minden kocsiban egy ember ül. Na ez nagyon idegesítő.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.13. 15:04:01

Valaki tud itt rajtam kivüli Mátészalkaiakról??
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.13. 14:49:46

Szandi írta:
Drigo írta: Szerintetek miért nem épülhet meg az M0-ás közel 20 éve (most tekintsünk el a magyar "hatékonyságtól"), hát azért, mert akárhányszor kijön egy új nyomvonal 2-3 bohóc ELVBŐL megdátmadja azt, megy a bíróságra ez-ez, na ezért nem épül. Közben a másikfelük meg a belvárosban kardoskodik amellett, hogy tiltsák ki a kamionokat a városból
Ahol én lakom, békés környék, iskolákkal óvodákkal, tiszta lila akác köz fíling, van erdő, meg minden, és kitalálták, hogy ide az erdő meg kb egy ovi mellé beszúrnak egy 6 sávos autópályát.
Ha ez normális dolog hát én megeszem a fejem. Volt már gyűlés is, tüntettek, kijött a tv is, de mst úgy áll, hogy mégis jön az út.
NC.
Pénz beszél...
Egy mondattal kellett volna többet idézned/tovább olvasnod... Nem arra akartam utalni, hogy az M0-ás milyen jó (mondjuk ez is igaz), hanem, hogy össze-vissza beszélnek. Az egyik nem akar M0-ást, a másik nem akar kamionokat a városba, de ha nincs áru a boltban toporzékol a szerencsétlen. A másik, meg ha az ország egyik feléből a másikba akarsz menni nem tehetsz mást, mint átkvereked magad egész Budapesten (Persze átkelhetsz akár az új Duna-hídon is, előtte meg utána meg mehetsz a jó kis "földúton"...), ahelyett, hogy töredék idő alatt megkerülnéd...

Mielőtt kialakították az M0 nyomvonalát közel sem volt ennyi lakott terület a közelében, de ahogy múltak az évek és jött a sok bohóc a települések egyre inkább terjeszkedtek, ezért tartunk, ott, ahol.

Nem akarlak megbántani, ezt előre leszögezem, és erről a projektről még nem is hallottam, így nem csinálnék tomport a számból, azt úgyis megteszi más helyettem. Csak annyit fűznék hozzá, hogy olyat úgy sem tudsz csinálni, ami MINDENKINEK jó lenne, mindenhol van ovi, meg erdő(na ez egyre kevesebb), viszont a fejlődést meg mindenki igényli.

Vagy? Vissza a kőkorszakba?

Mégegyszer, nem azzal van bajom, hogy próbálják védeni a környezetet, hanem azzal, amilyen módszerekkel néhányan csinálják, meg azzal, ami erre a [auto_cenzúra] országra a legjellemzőbb szerintem ezen a világon: ha x azt mondja, hogy FEHÉR, y azt mondja rá, hogy FEKETE...
Szandi
Főnökasszony

2008.03.13. 14:14:11

Drigo írta: Szerintetek miért nem épülhet meg az M0-ás közel 20 éve (most tekintsünk el a magyar "hatékonyságtól"), hát azért, mert akárhányszor kijön egy új nyomvonal 2-3 bohóc ELVBŐL megdátmadja azt, megy a bíróságra ez-ez, na ezért nem épül. Közben a másikfelük meg a belvárosban kardoskodik amellett, hogy tiltsák ki a kamionokat a városból
Ahol én lakom, békés környék, iskolákkal óvodákkal, tiszta lila akác köz fíling, van erdő, meg minden, és kitalálták, hogy ide az erdő meg kb egy ovi mellé beszúrnak egy 6 sávos autópályát.
Ha ez normális dolog hát én megeszem a fejem. Volt már gyűlés is, tüntettek, kijött a tv is, de mst úgy áll, hogy mégis jön az út.
NC.
Pénz beszél...
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.03.13. 12:54:44

Drigo írta:én csak azért látok olyan sűrűn templomot, mert a kocsma mellett van :lol:
A szomszéd faluban egybe van a kocsma meg a templom :D .

A témához: nem tom ti hogy vagytok ezekkel a vallásos dolgokkal öszintén szolva nem is érdekel h ki hogy gondolja ezt mert mindenkinek magánügye ezt eldönteni és elvileg katolikus keresztény vagyok de nem gyakorlom a hitet és bár büszke sem vagyok erre nem is szégyellem. Eszembejutott viszont egy történet, tesóm főnöke 30as nő ment a városban és lassan ment kb 30-40el a lámpa pirosra váltott valószinű h nem vette észre egy néni kilépett elé és elütötte. Kórházba akarta vinni a nénit de az azt monta h ő nem fogad el segítséget mivel késöbb kiderült hogy jehova volt és azok állitolag nem fogadnak el segítséget. Az esetet nem nagyon látta senki talán egy másik kocsiból valaki de a lényeg hogy a néni haza ment és olyan sérülése volt hogy belehalt(valószinű közrejátszott a kora is). Tesóm főnökét feljelentették és a bíróságon már vagy 7-8 tanú ellene vallot hogy cserben hagyta az öreg hölgyet meg hogy gyorsan ment pedig egyik sem igaz. Az összes tanú ismerte a nénit és mind jahova volt. Erröl ennyit...Felfüggesztett börtönbüntetést kapott.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.13. 06:50:57

Na a környezetvédős greenpeace-es tagokról megvan a véleményem, valamilyen szinten persze szükség lenne a munkájukra, de nem így.

Vicc amit művelnek. Szerintetek miért nem épülhet meg az M0-ás közel 20 éve (most tekintsünk el a magyar "hatékonyságtól"), hát azért, mert akárhányszor kijön egy új nyomvonal 2-3 bohóc ELVBŐL megdátmadja azt, megy a bíróságra ez-ez, na ezért nem épül. Közben a másikfelük meg a belvárosban kardoskodik amellett, hogy tiltsák ki a kamionokat a városból. Ez csak számomra ellentmondásos?

A Tubesi Nato lokátorhoz: Az is 5-10 ember személyes ügye, ők is csak a hírnév miatt csinálják. Azt elfelejtitek, hogy Pécsen emiatt volt népszavazás? Az emberek (nem akarok hülyeséget mondani), ha jól emlékszem még harmada sem szavazott, ennyire érdekli őket. Miról beszélünk még? Tudtommal demokráciában élünk, nem?

Az ilyen tagokat kolóniákba kéne gyűjteni, aztán egy gyertyával kiküldeni őket a pusztába, ha akkora nagy környezetvédők.

A másik, kiváncsi vagyok ezek hány százaléka jár tömegközlekedéssel, nem pedig saját autóval...

Nincs bajom a környezetvédőkkel - a normálisabb fajtával. De ezektől a bohócoktól kiráz a hideg.

Na a szektás-vallásos témában még ennyire sem tudnék "szépirodalmi" stílusban írni, így inkább csönben maradok.

De valaki elmonhatná(aki tudja pontosan) azt, hogy az egyház-adó pontosan mit takar, és miért kell mindenkinek fizetni, mikor én csak azért látok olyan sűrűn templomot, mert a kocsma mellett van :lol:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.03.12. 23:52:10

Hát nincs is velük bajom.
Jótét lelkek meg minden,és kedves embereknek néznek ki. :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.12. 23:52:02

Aztán még 3x odamész kajálni és elveszik mindenedet:)

Egyébként a csóka ott szokott kéregetni a moszkván, egyszer nagyon felpiszkált, megkérdeztem miből van a szigeten sátruk, mire rámförmedt hogy irigy vagyok tán? Mondom nem, csak ami tény az tény. Le k*rvaanyázott és elhúzott....

:lol:
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.12. 23:48:01

A krisnások már párszor "életet mentettek"
A Szigeten 8)
Nincs is jobb annál, mikor halál részegen beállsz a sorba, bedobsz 20ft-t a gyűjtőbe és kapsz kaját 8)
Bányász

2008.03.12. 23:40:37

Ja...a varázsszavuk! :D

Amit ha minnél többet mondod annál boldogabb leszel szerintük.
Szerintem nem :wink:

Olyan matricát adtak már kettőt,meg egy könyvet(többe kerül sztem mint amit én összesen adtam nekik).
De korrektül le van írva benne minden Róluk.Erre megy a pénz,de ezáltal legalább tájékoztatják az embereket...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.12. 23:05:49

Gouranga!

Ezt mindig elmondatják a Krisnások... :D Kíváncsi vagyok, hogy mit szólnának, ha tök komolyan mondanám nekik, hogy ez nem az, amire ők gondolnak, ez csak egy cheat a GTA II-höz. :D
Bányász

2008.03.12. 21:08:11

ozsimiki írta:Ez jó kérdés :)

De legalább ha már pénz után kajtatnak,akkor legyen némi intelligenciájuk. Vagy modoruk :roll:
Hát velem se voltak úriemberek/hölgyek éppen,de nem is bunkóztak.Nem azért adtam volna pár forintot mer rendesek az biztos.
Néhány hajléktalan normálisabban kér mint ők :wink:

De akik sztem ebben viszik a pálmát azok a Khrisnások...már tzöbbször adtam nekik,nekik se sokat,de Ők legalább nagyon kedvesek és hát cserébe adtak könyvet meg matricát :D

Mondjuk őket se tom mire gyűjtenek...rendezvényekre talán :oops: :D
Kép

ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.12. 21:00:12

Ez jó kérdés :)

De legalább ha már pénz után kajtatnak,akkor legyen némi intelligenciájuk. Vagy modoruk :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lezárt