Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.03.12. 20:51:24

ozsimiki írta:
Bányász írta:Nem tudom mentek e már oda valakihez Greenpeacesek?
Hozzám nem rég jött oda egy...megállít bemutatkozik,várom,h kezdjen mesélni vmit,h miért gyűjt,kinek gyűjt,stb,stb...erre elkezdi mivan nem beszéled a nyelvet :?: :roll: :? Gondolhatjátok,h milyen bőkezű voltam ezekután :D
Azt nem értem még igazából,h valójában mire is gyűjtenek?

Mire kell a pénzem pl...Arra,h motorcsónakot béreljenek,h "megtámadjanak" vele tank- meg bálnavadász hajókat!?
Elvégre ők aktivisták és hát gondoltam saját pénzből dolgoznak.
Vagy mi másra költik a pénzt?Adnak belőle állatkerteknek vagy akármi?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.12. 20:46:45

Bányász írta:Nem tudom mentek e már oda valakihez Greenpeacesek?
Hozzám nem rég jött oda egy...megállít bemutatkozik,várom,h kezdjen mesélni vmit,h miért gyűjt,kinek gyűjt,stb,stb...erre elkezdi mivan nem beszéled a nyelvet :?: :roll: :? Gondolhatjátok,h milyen bőkezű voltam ezekután :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bányász

2008.03.12. 20:42:19

Nem tudom mentek e már oda valakihez Greenpeacesek?

Hozzám már jöttek oda,h adnék e pár forintot.
Hát mondom adhatok...gondoltam adok nekik egy 500ast vagy egy 200ast annyit még talán megengedhetek magamnak.

Erre a kezembe nyomtak valami számlaszámot,h arra utaljam a pénzt...és még hozzáfűzték,h szívesen veszik a négyszámjegyű összegeket de az ötnek jobban örülnek vagy valami iesmi. :?

Lehet szélhámosok voltak,de Greenpeaces dzsekijük volt... :D

Amúgy a céljaikkal egyet értek,tök jó meg minden...csak sjanos értelmetlen.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.03.12. 20:35:09

GP: Szerintem ők szinte csak azzal rendelkeznek, amit leírtál. Médiaháttér. Esetleg anyagiak, de politikai háttérrel, és a világunkat irányító kevesek támogatását nem.

Atomenergiának hatalmas előnye, hogy egységnyi területen a legtöbb energiát vele lehet előállítani. Hátránya szerintem nem is a csernobili katasztrófátólvaló félelem, hanem a hulladék, ami nem veszélytelen. De erről írjon vki, akinek több lövése van a fizikához, kémiához.

Szerk: Közben megírták lentebb. :)
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.12. 20:28:31

Én sem szeretem a Greenpeacet. Az egy jó és fontos dolog, ah védjük a természetet a pusztulástól, de nem kell elmenni olyan beteges dolgokit, hogy odakötözik magukat fákhoz stb. Arról nem beszélve, hogy ezekkel is rombolják a természetet, ráaádsul nekik sincs ott semmi keresni valójuk ennyi erővel.

Amúgy én azt az 1%-ot a Rex alapítványra fogom tenni, ha lesz lehetőség. :)
in to exile
Bányász

2008.03.12. 20:25:26

De az atomenergia ellen(ami bizonyítottan óriási hasznosítható energiaforrás) miért is vannak a tüntetések?
Azt hiszem azzal mindenki tisztában van,h mennyire jelentős energiaforrás az atomenergia.Nem is azért tüntetnek ellene mert hasztalan.

Hanem mert nem kevés radioaktív hulladék keletkezik.Amik mittudom hány száz meg ezer év alatt bomlanak le.
És sajnos azokkal nem igazán lehet mit kezdeni.
Kép

Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.03.12. 20:17:47

A Greenpeace-s témához:
Tettek szép dolgokat, meg jó dolgokat, de az én álláspontomból vhogy mindig a felszíni problémákat oldják meg, nagy a médiahátszelük, ezért tudnak eredményeket elérni.
De most őszintén: mi a franc rossz dolog van az atomenergiában(természetesen mint villamosenergia)? Csernobil emberi mulasztás volt egy alavult technikával párosulva. De maga az atomenergia az egyik legtisztább energiaforrás, ami a mai növekvő igények között nagyon is fontos. Magyarországra tegyünk szélerőművet? :lol: Vagy folytassuk tovább a biomasszával, biogázzal. Ezeknek a jövője, hogy a mezőgazdaságban termelt növényekből(pl. repce) lehet majd energiát nyerni. Jelenleg ez nagyon nagy támogatásnak örvend, ezáltal is csökkentve a kőolaj és földgáz beszállítókkal lévő szoros függésen. Viszont ez a technológia egyelőre nem gazdaságos, rendkívül sok támogatást igényel, nem biztos, hogy ez lesz a megoldás.
De az atomenergia ellen(ami bizonyítottan óriási hasznosítható energiaforrás) miért is vannak a tüntetések? Erre szeretnék vmi konkrét választ kapni.

Szép dolog a tengeri állatvilág védelméért, meg a szennyezések elleni fellépés, meg fontos is, csak én úgy vagyok ezzel a szervezettel, hogy mindegy hogy mi is van a háttérben, azért tüntetünk ellene alapon működik sok terülten....

Most mennem kell, de a holnapi nap folyamán elolvasom, hogy addig született-e olyan hsz aminek sikerül meggyőznie, hogy a véleményem helytelen, erre nyitott vagyok :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.11. 23:16:15

Harusz írta:
Vito írta: nem értem a cikk mondanivalóját, ugyanis ezt eddig is láthatta mindenki, kialakult véleménye volt róla. semmi újat nem mondott, csak kioktató és ocsmány stílusban adta elő azt, amit a vak is lát.
Plusz még engem az zavar a legjobban, h saját szellemi termékének is adja elő a pistikenews.blog.hu... Sztem ezzel magát véleményezi (tudom h már írtam, de úgy érzem, mintha ezen jópáran elsikottak volna..) Vito, talán csak nálad érzem, h nem...
Először nem akartam kommentálni, de miután másodszor felhívtad a figyelmét mindenkinek, már nem hagyhatom szó nélkül...

Már miért lenne lopás? Jé, mert ugyanarról beszél, mint ezer másik ember? Nem azon van a hangsúly, hogy igaza van-e vagy sem, hogy ő dobta-e fel a témát, hanem azon hogyan adja elő... Tudom, hogy ez óriási túlzás, de erről szól a "költészet". (Direkt raktam zárójelbe, hogy még véletlenül se kössön belé senki.) Képzled, az újságírók 95% nem maga gyártja a híreket, hanem valahonnan veszi az alapinformációkat, és azt kiegészíti a saját gondolataival, levonja a saját következtetéseit és megfogalmazza olyan stílusban, olyan szófordulatokkal, olyan módon, ahogyan az a legjobban megfelel a saját értékrendjének és elképzelésének.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a csávó egy Karinthy, de legalább volt egy stílusa (még ha kissé vulgáris is volt), és előadta egy sokakban már régen megfogalmazódott témáról aklotott véleményét.

A lopás az lett volna, ha egy az egyben ugyanazokat a mondatokat használta volna. Nagy különbség.

Hogy érdemben is hozzászóljak, én nem szeretem az iwiwet. Csak ritkán látogatom. Az egész kb egy óriási magamutogatássá vált. Az eredeti céljára szerintem nagyon kevesen használják. Épp ez lesz a veszte is szerintem. Amúgy a subbát érdemes ovlasni ebből a szempontból is, mert az eléggé görbe tükröt állít szavak nélkül is...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.11. 21:54:11

Huha srácok ma olyan edzésem volt hogy már gépelni is nehéz. Szétgyilkolt minket az edzőnk. Olyanokat kellett csinálni h jujj. Már alapból megkínozta különböző gyakorlatokkal az izmainkat, aztán bevetett egy olyat, hogy tartottak egy botot amit át kellett ugrani ugy hogy fejenállásba kellett érkezni, meg betámasztott formációba, meg fejen híd és körbekörbe menni, meg nem is sorolom hogy miket. Izzadtunk mint a ló. Ő meg fujt egyet a végén és kész...kőkemény.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.11. 20:05:23

Messi-#19 írta:Az mien stoplis ami iniestának van?(lásd nap képe) tök faxa! vennék olyat. 8)
Nike T90 Laser. Nekem olyan van.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.03.11. 19:55:02

Atesz írta:http://www.kepfeltoltes.hu/080311/[auto ... es.hu_.jpg

Átlagban olyan 250kb/sec-kel szoktam szedni! :D :shock:
milyen neted van?vagy ezt h csináltad? :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.11. 19:45:10

http://www.kepfeltoltes.hu/080311/odaba ... es.hu_.jpg

Átlagban olyan 250kb/sec-kel szoktam szedni! :D :shock:
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.11. 19:10:55

Természetes az. :D Jó kis csaj... 8)

Csak egy kicsit változtattam rajta olyan szempontból, hogy sötétítettem magát a képet, és horizontjára fordítottam meg ilyenek. Egyébként a csaj maga ... 8)

ment egy pü... :wink:
Rumig
Entrenador del Barça

2008.03.11. 19:05:30

kovinho írta:Deviantartról szedtem a képet, aztán kicsit javítgattam rajta irfanview-al. :)

Miért kérded?
Ja, h nem természetes :? Mindenesetre elég jó lett az eredmény :D
Csak azt hittem, vmi híresség (színész/énekes pl), és kiváncsi lettem volna a nevére.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.11. 18:29:00

barca99 írta:
G-Jay írta:Nem kell olvasni az üzenőfalat ennyi. Én nem szoktam, sőt csak akkor megyek egyáltalán fel az iwiwre ha jön egy mail h vki ismerősnek jelölt.

G.
Pedig kell. Mert arra való
Nyilván arra való, de annyit nem ér meg hogy idegeskedjen az ember rajta, ami nagyon fontos azt meg elég hülye aki oda írja ki. Mondom ha nagyon fontos/életbevágó.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.11. 18:27:42

Az mien stoplis ami iniestának van?(lásd nap képe) tök faxa! vennék olyat. 8)
Kép
Més que un club
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.11. 18:12:17

Harusz írta:
Vito írta: nem értem a cikk mondanivalóját, ugyanis ezt eddig is láthatta mindenki, kialakult véleménye volt róla. semmi újat nem mondott, csak kioktató és ocsmány stílusban adta elő azt, amit a vak is lát.
Plusz még engem az zavar a legjobban, h saját szellemi termékének is adja elő a pistikenews.blog.hu... Sztem ezzel magát véleményezi (tudom h már írtam, de úgy érzem, mintha ezen jópáran elsikottak volna..) Vito, talán csak nálad érzem, h nem...
Ki adja elő? Ezt szerintem egy ember írta meg, most az más, hogy hány helyen jelent meg. Vagy tévedek?
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.11. 18:08:28

Rumig írta:Kovinho!
Kiváncsi vagyok, h ki szerepel az avatarodban :!: Megköszönöm, ha tudtomra hozod. :)
Deviantartról szedtem a képet, aztán kicsit javítgattam rajta irfanview-al. :)

Miért kérded?
Rumig
Entrenador del Barça

2008.03.11. 18:06:49

Kovinho!
Kiváncsi vagyok, h ki szerepel az avatarodban :!: Megköszönöm, ha tudtomra hozod. :)
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Harusz
Jugador del Barça

2008.03.11. 17:20:51

Vito
Llegenda del Barça

2008.03.11. 14:54:07

nem akartam erre élezni a dolgot, de azokat az idiótaságokat, amit az író( :lol: ) említ a cikkben, általában a fiatalabb korosztály használja előszeretettel. előbb-utóbb kinőnek belőle, ez nyilvánvaló.
engem például jobban zavar az, hogy a mai gyerekek, fiatalok egyre ocsmányabbul beszélnek, egyre tiszteletlenebbek ... (satöbbi)

nem értem a cikk mondanivalóját, ugyanis ezt eddig is láthatta mindenki, kialakult véleménye volt róla. semmi újat nem mondott, csak kioktató és ocsmány stílusban adta elő azt, amit a vak is lát.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.11. 13:58:09

Vito írta:
Zozzy 5 írta:http://pistikenews.blog.hu/2007/10/23/u ... opposoknak

Nem tudom, hogy volt-e már. Mindenesetre sok igazság van benne.
én azt nem értem, hogy valaki hogy tudja ennyire elragadtatni magát egy ilyen piszlicsáré dolog miatt. nekem is megvan a véleményem a cikkben leírtakról, de tuti, hogy nem fognék cikk/blogírásba. az írója számomra ugyanolyan szánalmas, mint akiket véleményez ...

btw sokáig távoltartottam magam az iwiwtől, aztán miután regeltem nagyon jó volt viszontlátni az általános és a középiskolás ismerőseimet, barátaimat. pár év eltelt már azóta és érdekes látni, hogy kiből mi lett (technokrata, családanya/apa, léhűtő etc.)
Persze, egyfelől hasznos is tud lenni, én is szívesen böngészek a régi ismerősök közt. Erre kiváló.
Az most megint más kérdés, hogy tényleg miért ragadtatja el ez a gyerek magát ennyire, de ettől függetlenül igaza van, mert több mint szánalom amit nagyon sokan művelnek az iwiwen. Aztán ha erre van szabadideje akkor az igazat leírhatja...
Vito
Llegenda del Barça

2008.03.11. 12:20:32

Zozzy 5 írta:http://pistikenews.blog.hu/2007/10/23/u ... opposoknak

Nem tudom, hogy volt-e már. Mindenesetre sok igazság van benne.
én azt nem értem, hogy valaki hogy tudja ennyire elragadtatni magát egy ilyen piszlicsáré dolog miatt. nekem is megvan a véleményem a cikkben leírtakról, de tuti, hogy nem fognék cikk/blogírásba. az írója számomra ugyanolyan szánalmas, mint akiket véleményez ...

btw sokáig távoltartottam magam az iwiwtől, aztán miután regeltem nagyon jó volt viszontlátni az általános és a középiskolás ismerőseimet, barátaimat. pár év eltelt már azóta és érdekes látni, hogy kiből mi lett (technokrata, családanya/apa, léhűtő etc.)
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.10. 23:34:07

G-Jay írta:Nem kell olvasni az üzenőfalat ennyi. Én nem szoktam, sőt csak akkor megyek egyáltalán fel az iwiwre ha jön egy mail h vki ismerősnek jelölt.

G.
Pedig kell. Mert arra való (pölö tavaly szeptemberben írta ki a volt öfőnk, hogy kerti party lesz nála - harmadjára írta ki, mire észrevettem, mert páran olyan jól elbeszélgettek, hogy sosem vettem észre). És hányingerem van, hogy kva sokan msn-nek nézik, és ha vki azt mondja, hogy ez nem erre való, mi a válasz? Töröld a kapcsolatunkat, és akkor nem látod. nc.
Lezárt