Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, én valahogy nem ezen a véleményen vagyok. Szerintem azért veszünk egy támadó játékost (direkt nem csatárt mondtam), hogy az segítse a támadásokat gólok szerezzen gólpasszokat adjon stb. Ha egy gólt elsősorban a támadó érdemeinek tulajdonítanak, akkor annak hiányát is neki kéne szerintem.grecki írta:Azért, mert nem rúgunk gólt, nem feltétlenül a támadókat kell ostorozni.
Ha nekem szántad, én cask R10 semmittesvését mondom.grecki írta:Azért, mert nem rúgunk gólt, nem feltétlenül a támadókat kell ostorozni.
A sok sztrámenedzserünknek nem sikerült sok újat mondaniuk, de talán lesz átmenetileg egy kis változatosság.djtrack írta:most találtam hát érdekes egy cikk: http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=1577
Hol van Toni,Totti,Beckenbauer?Ja és hiányolom Sebők Vilit!Vele nagyon megerősödne a hátsó alakzat és ha keményen dolgozna,akár még Puyolt is kiszoríthatná!Ja, és 4.számú kapusnak még megvenném Kahn-t!senzu írta:Lahm-ot, Ribery-t és Xabi Alonso-t kifelejtettedDrigo írta: Akikre nyáron mindenképp égető szükségünk lenne, az Diego, Nasri, Buffon, Casillas (esetleg Cech, csak hogy ha edzésen 2-nél több csapat lesz, akkor is legyen kapus), Rio Ferdinand, Benzema, Diego, Nasri, C.Ronaldo, Lampard, Terry, Kerlon, Modric, Diego, Nasri, Poulsen, Maradon, Pelé, Drogba, na és persze Diego és Nasri, hú Tsubasát majdnem kifelejtettem.
Lahm-ot, Ribery-t és Xabi Alonso-t kifelejtettedDrigo írta: Akikre nyáron mindenképp égető szükségünk lenne, az Diego, Nasri, Buffon, Casillas (esetleg Cech, csak hogy ha edzésen 2-nél több csapat lesz, akkor is legyen kapus), Rio Ferdinand, Benzema, Diego, Nasri, C.Ronaldo, Lampard, Terry, Kerlon, Modric, Diego, Nasri, Poulsen, Maradon, Pelé, Drogba, na és persze Diego és Nasri, hú Tsubasát majdnem kifelejtettem.
Drigo írta:Na akkor csak egyszer írom le, hogy a(z) egyszerű ember is megértse.grecki írta:Csatlakoznék Dani forradalmi szekciójához és petíciót indítanék minden olyan kedves fórumozótársunk bannolásáért, aki két napon belül legalább kétszer említi meg Diego és Nasri nevét az igazolások topikban. Csatlakozzatok!
Akikre nyáron mindenképp égető szükségünk lenne, az Diego, Nasri, Buffon, Casillas (esetleg Cech, csak hogy ha edzésen 2-nél több csapat lesz, akkor is legyen kapus), Rio Ferdinand, Benzema, Diego, Nasri, C.Ronaldo, Lampard, Terry, Kerlon, Modric, Diego, Nasri, Poulsen, Maradon, Pelé, Drogba, na és persze Diego és Nasri, hú Tsubasát majdnem kifelejtettem.
Edzőnek ide kell hozni Lippit, Mourinhot, és Scolarit is, az orvosi stábot elküldeni, helyükre én Dr. House-t és Carter doktort képzelem, elnöknek pedig Berényi Miklóst tenném.
Persze a fentebb felsoroltakon kívűl jó lenne még 1-2 sztárt is megszerezni.
Hú nem is olyan könnyű ennyi baromságot összeírni kezdelek becsülni Titeket.
Na akkor csak egyszer írom le, hogy a(z) egyszerű ember is megértse.grecki írta:Csatlakoznék Dani forradalmi szekciójához és petíciót indítanék minden olyan kedves fórumozótársunk bannolásáért, aki két napon belül legalább kétszer említi meg Diego és Nasri nevét az igazolások topikban. Csatlakozzatok!
megjelent egy új hírM.Riijkaard írta:A Goal.comon az a hír járja hogy X.Alonsot és F.Lampardot akarjuk
megszerezzni.Ez mind szép és jó de én csak akkor hiszem ezt el ha
látom is.Nektek mi a véleményetek?
Én mintha pedig balszélsőként láttam volna legtöbbször játszani a Bayernben, bár felbukkan ő a középpálya minden oldalán, és sztem nem okozna neki nehézséget a bal szélen játszani!LG írta:Ribery nekem is nagy kedvencem, de jobbszélső, és nálunk ott Messi játszik
Csatlakozomgrecki írta:Segítek. Két hónap múlva még csak május lesz. Ja, és gyanítom júniusban sem lesznek blaugranaban, mivel az átigazolási időszak július elsején kezdő...dikk!
Csatlakoznék Dani forradalmi szekciójához és petíciót indítanék minden olyan kedves fórumozótársunk bannolásáért, aki két napon belül legalább kétszer említi meg Diego és Nasri nevét az igazolások topikban. Csatlakozzatok!
Én még mindig nem értem, hogy minek kéne ide Lampard! Fiatalokra kell építkezni, nem vén rókákra! A Nasri vagy Diegoval egyetértek. Gudjohnsen helyére nem kell senki, bár most nem tudom, hogy igazából támadó e vagy középpályás!M.Riijkaard írta:Az Áprilison kivül van kemény két hónapunk vagyis Júniusban
megkezdődik az átigazolási szezon.Na most itt elhangzott már
Modrics,Lampard,...meg más nevek egy a lényeg ha nem hasz
-náljuk ki a Júniust arra hogy olyan tudású labdarúgókat szerez
-zünk akikk segítennének a csapaton főleg a közápályán Xaviék
-nak akkor nem hogy Riijkaardot de a vezetőséget is elkell zavarni.
Mert nem láttnak a szemüktől,a másik pedig nem mindegy hogy kit
fogunk vásárolni gondolok (Gudhjonsennre)tehát remélem tanultuk
ebből is attól hogy még valaki a Chealseaben focizzik az mégnem
biztos hogy tud is valamit.Ezért remélem hogy Diégó,Nasri kétthónap
múlva már Gránátvörös-kékben fognak szerepelni legalább is nem
bánnám.