Már ne haragudj aronba, de "érdekes" dolgokat írsz!
Igen Sergi, de C. Ronaldo gólerőségében van a gyengesége is. Valóban sok gólt lő, de a MU bajnoki góljainak majd felét 21-t az 58-ból ő lőtte. Ebből elég egyértelmű, hogy a mai MU meghatározó játékosa, ha őt kiveszik a játékból a többiek szenvednek, ez történt a mostani kupameccsen, s a Lyon ellen is kínlódtak, még gólt nem lőt.
?? A gyngesége a góllövés?? Ebből amit írtál max az MU gyengesége, hogy nagyon C Ronaldotól függenek!
Nem szabad hogy egy csapat annyira függjön egy játékostól, mint a MU C. Ronaldótól. Ezért örülök, hogy a Madrid nem vette meg, s kósza kisérletek miatt ezért nem erőlteti a Barca sem. Nem hülye Riijkard és Schuster sem.
Azért nem vette meg a Madrid, mert nem tudta/tudja. És ha idejönne vagy a Barcelonába, akkor mindenkimás elfelejtene focizni, és csak rajta múlna minden meccs? Nem is értem mit írtál vagy hogy gondolod ezt. Néztem 1-2 Mu meccset is, és nem mondanám, hogy CR-re lenne építve a taktika, és ha ő nincs, nem is tudják kinek passzolni a labdát, csak állnak hülyén az MU-sok...(mondjuk az egyik meccsen, amit láttm 4-0ra nyertek nem tudom kik ellen idegenben, de azon nem volt C Ronaldo...)
Ez a foci egy csapatjáték nem Nistelrooyról, s nem is C. Ronaldóról szól. Ronaldó még fiatal egyszer talán megérti s akkor lehet igazán nagy játékos.
???Passzolja le, ha tiszta gólhelyzetben van, és akkor majd minden jó lesz? Ne rúgjon annyi gólt, mert az rossz az MU-nak?? Nem mondom, hogy nem vállalja el az olyanokat is néha, amikor passzolni kéne, de ez szinte mindenkinél így van, Robinho, Messi, stb is néha "elönzőzi"!
C Ronaldo egyébként jó eséllyel idén aranylabdás lesz...