Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
állítólag Xabi Alonsoval összeveszett most Benítez. Ő pl tökéletes lenne!aky01 írta:Mourinho leigazolásáról :
most,hogy Mancini májustól lemond az Inter edzői posztjáról szerintem egyre kevesebb az esély arra,hogy hozzánk igazoljon.Az a csapat jobban illene hozzá,annak ellenére,hogy csipem és elismerem a munkáját maximálisan!!!
És még mindig azt mondom védekező középpályás kell nekünk,de európai
Honnan tudod, hogy mennyit fognak spórolni a NYÁRON? Mert most még csak március 9-ét írunk, tudod ilyenkor még nincs igazolási szezonKarashu írta: Ha olyan jók, akkor miért spórolnak ennyire, de ennyire sokat??? Nem igaz, hogy a siker érdekében nem tudják megnyitni egy kicsit a kasszát! Nasri vagy Diego kötlező ebbe a csapatba Deco helyére! Erre biztos Lampradot fogják hozni, mert ő olcsó! A francot nem érdekli, inkább kiadok még 20-25 misit Nasri-ért vagy Diego-ért, mint egy Lampard-ért, aki 4 év múlva visszavonul, és most kezd kiöregedni a fociból!
Teljesen igazad van egyikük sem kell ide! Vagy V.der Vaart vagy Aqulinai vagy a lampaerd bennük látnám az új Deco! Nem ilyen Mdricsokban...Taibi írta:Szevasztok!
Komolyan nem értem, hogy mi ez a nagy Diego - Nasri mánia itt...
Ha jól követem a dolgokat, akkor őket Deco helyére kívánják itt sokan.
Pedig HA Deco eligazol a nyáron (amiben nem vagyok biztos), akkor a helyére egy olyan játékos kell, aki hasonló stílust képvisel, mint ő. Egyrészt képes szervezni a támadásokat, irányítani, és rendelkezik ehhez kellő kreativitással és technikai képzettségel is. Eddig nincs is gond, Nasrira és Diegora is igaz ez. De másrészt a 4-3-3as felállásnál elengedhetetlen, hogy képesek legyenek a középső-középpályások ütközni, labdát szerezni, becsúszni, alkalmanként szabálytalankodni is akár, és itt van a bibi, hiszen fentebb említett két játékos közül egyikre sem jellemző ez. Ami érthető is hiszen kb egy "fél sorral" előrébb játszanak mint Deco a Barcában. Ez kb olyan mint amikor valaki azt írja, hogy játsszon Ronaldinho középső-kp.-t. Átjáróház lenne a középpálya, a 10 mezőnyjátékosból 4 olyan lenne a pályán aki nem (vagy csak minimálisan) védekezik.
Úgyhogy gondolkozzatok szerintem valaki komplettebb, sokoldalúbb játékoson, ne csak azt nézzétek, hogy ki milyen látványosan játszik, arra a posztra sokkal fontosabb, hogy ki milyen hasznosan játszik!
igen? es ez miben nyilvanult meg abban h ide lett hozva R10, Eto'o, Deco, v fel lett hozva az ifikbol ilyen h messi gio v bojan? az h egy holland valogatottal flero kozepszeru cspaatbol vegre egy utokepes, europa elittjeihez felnovo barcat csinaltak? a helyetekben elszegylenem magatokat h ilyeneket irtok.... telhetetlen banda!!!!!!!!( a világ egyik leghülyébb vezetősége a Barcának van!)
azért ez így nem teljesen igaz!!!robag írta:a chelsea meg összevásárolt sztárok gyűlekezete, nem fiatal tehetségeké
De kíváncsi leszek, hogy megjön e az eszük, és nem fognak tökölni, vagy lehet fognak, és összesen elköltünk mondjuk 5 játékosra 30 milliót!M.Riijkaard írta:( a világ egyik leghülyébb vezetősége a Barcának van!)
Erre csak most jöttélrá Karashu!!!![]()
Figyeld meg hogy ezek után mire számíthatunk
majd Tkixi-éktől illt.Laportáéktól a nyári átigazolási
szezonban.Én nem hiszek abban hogy okosan fognak
igazolni mert még náluk a térképen sincs Nasri,Diégó
vagy más fiatal sztárok akikre szükség lenne a középályán.