Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Fő az optimizmuSaviola írta:jah,sok a tajgetosz pozitivi..de ez a cél..itt tartunk,s ez csak rosszabb lesz.
Jó ebben abszolute egyetértünk. A legnagyobb baj, hogy már divat lett kényesnek és homokosnak lenni/adni magát az embernek. Most néztem egy srácnak az adatlapját, neve előtt hatvanhat szivecske meg karika meg ezmegaz, 10 becenév, és a képeknél ilyen hogy ceretem, jaj de cépek vagyunk. Ledobnám az ilyet a hegyről mint anno spártában.Zozzy 5 írta:Jó nyilván nem ez a legfőbb szórakozásom, de azért ebből is csak az tükröződik, hogy mennyire ostoba és szánalmas többnyire ennek a mai fiatalságnak egy jó nagy része.
Jó nyilván nem ez a legfőbb szórakozásom, de azért ebből is csak az tükröződik, hogy mennyire ostoba és szánalmas többnyire ennek a mai fiatalságnak egy jó nagy része.G-Jay írta:Nem kell olvasni az üzenőfalat ennyi. Én nem szoktam, sőt csak akkor megyek egyáltalán fel az iwiwre ha jön egy mail h vki ismerősnek jelölt.Zozzy 5 írta:Lehet, hogy amikor ezt írta akkor megjöttek a számlák is és átesett a ló túloldalára, de azért nagyon sokmindenben tényleg igaza van. Nem is ismételném. Amit asszem kihagyott: Az üzenőfal. Ki a retket érdekel egy ilyen hálózaton amit egy ember ír és kizárólag egy személynek szól?? Vagy amikor a gyerek olyan szinten nem tud mit csinálni a sok szabadidőben, hogy a saját nevét beírja két szív közé (egy fiú volt!)
G.
Nem kell olvasni az üzenőfalat ennyi. Én nem szoktam, sőt csak akkor megyek egyáltalán fel az iwiwre ha jön egy mail h vki ismerősnek jelölt.Zozzy 5 írta:Lehet, hogy amikor ezt írta akkor megjöttek a számlák is és átesett a ló túloldalára, de azért nagyon sokmindenben tényleg igaza van. Nem is ismételném. Amit asszem kihagyott: Az üzenőfal. Ki a retket érdekel egy ilyen hálózaton amit egy ember ír és kizárólag egy személynek szól?? Vagy amikor a gyerek olyan szinten nem tud mit csinálni a sok szabadidőben, hogy a saját nevét beírja két szív közé (egy fiú volt!)
Én azt birom amikor üzenőfalon beszélik meg a szakitásokat meg a tegnapi bulit! és még rákérdez hogy ugye miylen jó buli volt Fujji? ez egy példa volt!Morminho írta:Én egyetértek az iromány nagy részével. Nekem iwiw-en a kötelező dolgokon kívül semmi nincs megadva, képem sincs fönn, egyrészt mer nem akarom h minden olyan ember aki arra veri magát h 500000 ismerősöm van, bejelöl azért mert látott a sarki boltban tegnap reggel, másrészt meg azért mert alapból értelmetlennek találom ezt az egész iwiw-et. Oké h régi spanokat találhatsz meg újra, de mots komolyan...
Aki ezt kitalálta és leírta, baromi okos ember lehet. Idióta. Persze részben igaza van, de ezt nagyon eltúlozta szerintemZozzy 5 írta:http://pistikenews.blog.hu/2007/10/23/u ... opposoknak
Nem tudom, hogy volt-e már. Mindenesetre sok igazság van benne.
Kedves Bátyó, ha úgy érzed beleférsz az egyéb kategóriába,hajráKrojf írta:Perrerom Drága!!!
A háziállat-versenyre magammal nevezhetek???
Helyenként igáslónak érzem magam...
Krojfod kérdezi.