aronba írta:Volt egy észrevéte, hogy RVN gyenge. Hát nem úgy látom. Tavaly egyedül kellett gólokat lőnie, most az estek többségében ott van mellette Raul, tavaly ketten 31 gólt rúgtak a bajnokságban, most 25-nél tartanak ss van még bőven forduló, tehát együtesen idén bőven jobbak lehetnek mint tavaly, csak a gólok eloszlása más. Meg a góllövésbe derekasan beszállt Robimho is 10 góllal, de megnézhetjük a Madrid 27 forduló alatt rúgott 59 gólt tavaly ilyentájt 44-nél tartottak. Tehát a támadó szekció idén jóval hattékonyabb mint tavaly, biztos vannak dolgok, amik nem működnek, de idén a támadószkcióval van szerintem a legkisebb gond
RvN nem gyenge, csak a góllövésen kívül erős túlzással haszontalan, ha jól emlékszem erről volt szó (én is közéjük tartoztam).
RvN az első térdsérülése óta nem olyan csatár, mint mondjuk egy szélvészgyors, és eléggé technikás Eto'o. Persze ez nem von le semmit RvN érdemeiből, csak többek közt én is egy olyan csatárra vágyom a Realba Raúl mellé, aki cselezni is tud, jó távoli lövéseket ereszt, nem csak bepasszolja a kapuba a labdát (és Nistelrooy épp emiatt nem lőtt a sérülése előtt gólokat, mert a Real visszaesett, a passzok megszüntek

nincs ajtó-ablak helyzet, távolról meg nem sűrűn talál be).
Én tisztelem Nistelrooyt, ha már megvette a real, akkor vonuljon vissza innen, de én amondó vagyok, lehet, hogy jobb lett volna, ha inkább egy technikásabb csatárt vesz a Real, vagy megpróálja Ronaldot feltámasztani.
Mondom ezt annak ellenére, hogy tavaly Nistelrooy nélkül sehol nem lett volna a Real, de akkor is úgy gondolom, hogy ha nem Mijatovic a sportigazgató, akkor sokkal jobb vételt is csinálhattak volna...