Én is csak azt tom mondani, h aki még hisz Ronaldinho-ban az nagyon elvakult fanatikus Ronni "FÁN"!!! Amikor azt mondjátok, h nem játszott rosszul, láttam benne fantáziát és, h már majdnem a régi.......... na akkor szoktam agybajt kapni!!! nkm személy szerint az a Ronni kéne aki 2 éve volt és nem az akinek van 10böl 2 jó passza és akit minden védő +ver 1az1be... Akinek az kielégítő, h nagyon hajtott és volt jó 2 szabadrugása annak naon kicsi a elvárása! Azért, mert annak idején segített a Barcának kimászni a gödörböl és "vele" feljutottunk a csúcsra, ezért nem kellene őt Isteníteni és mindig dicsérni és a kezdőbe rakni! Ő egy kiégett lelassult ( ellustult ) Focista.....sajnos! Egyszerüen dühít, h mien [auto_cenzúra] lett ( magához képest ).... Az a legrosszabb mikor látom, h minden védő simán leszereli és mindig csak hátrál a labdával!!!
Nem játszik úgy, mint 2 éve, de az hogy sz.r nem lehet kijelenteni. Ha meg nem látod nála a fejlődést, akkor nyissad ki jobban a szemed. Ugyanis ha jól emlékszem, most volt túl egy "hullámvölgyön", ami után nem szokás csak úgy hirtelen csúcson lenni. Ez nem fanatizmus, hanem a valóság. (példa erre a 2008-as meccsek. A csapat legjobbjai között volt, és AKAR!)