Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a tegnapi teljesítményét értékeltem, de szerintem ha elolvastad volna a hsz-em figyelmesen, akkor ez egészen világos lenne számodra is, hiszen Messi sérülésével egyikük sem a padon kezdte a meccset...gergo9 írta:Szerintem meg éppen Ronaldiho-t nem kéne most szidni, tegnap is Eto meg megg Henry nem ért annyit mint Ronaldinho önmagában....
aronba írta:Az meglehet, hogy Henry Eto meg Dinho nem kedvelik egymást. Megjegyzem érthető, hisz ha Messi nem sérült , akkor hármuk közül valaki csak a kispadra kerül. Olyan játékosok, akik bármelyik másik csapatban kezdők erre itt azt kell nézniük, hogy helyettük a másik szerencsétlenkedi el a helyzeteket, ez frusztrálja az embert.
Mégis nem tinik már hogy ducáskodjonak, hanem vérprofik akiknek egy klubért Kellene hajtaniuk. Riijkard nem az apukájuk hogy megsímogassa a buksi fejüket, hogy nézd Samu fiam Henry fiú jobb nálad ezért kezd ő vagy fordítva...
Ezen maguknak kéne túljutni még nem késő
Feltételezés tele iróniával, gúnnyal...aronba írta:Az meglehet, hogy Henry Eto meg Dinho nem kedvelik egymást. Megjegyzem érthető, hisz ha Messi nem sérült , akkor hármuk közül valaki csak a kispadra kerül. Olyan játékosok, akik bármelyik másik csapatban kezdők erre itt azt kell nézniük, hogy helyettük a másik szerencsétlenkedi el a helyzeteket, ez frusztrálja az embert.
Mégis nem tinik már hogy ducáskodjonak, hanem vérprofik akiknek egy klubért Kellene hajtaniuk. Riijkard nem az apukájuk hogy megsímogassa a buksi fejüket, hogy nézd Samu fiam Henry fiú jobb nálad ezért kezd ő vagy fordítva...
Ezen maguknak kéne túljutni még nem késő
Igazad van, de nem a játékoskok képességeivel van a baj, vagy a jólakottsággal. Fejétől bűzlik a hal, ha érted mire gondolok..Léfe írta:Gut. Csak nem a képességekkel van baj, hanem a motivációval.Nem mindenki olyan Mint a Schumi , hogy 6 VB. cim után kellett a hetedik is.
Amit irtál az a mult. Persze nem mindenkit kell elküldeni, de nehányat a meghatározok közül is mert már nem határozzák meg a játékot. Tegnap / is!!!/ láttál ilyen játékost aki élre állt volna ? Azt irod nem tudod a megoldást, hét ez az. Csak uj edző és keret lehet sikeres.
Kedves Léfe!Léfe írta:Ugy tünik, bár nem az én dolgom másokat megitélni,de mindenkinek van valami igaza. Az edzőn sok mulik, tényleg megfáradhatott / spiker kifejezése/ az edző és a csapat kapcsolata. De nem csak Frank a játékosok is elfásultak. A nagy sikereket nem lehet 5-10 évig konzerválni.
Most várom annak a forumozónak a jelentkezését aki felsorolta, hogy ki mennyi cimet nyert játékosokként - tehát jó a csapat nem kell vérfrissités.
Uj edző kell és legalább 5-7 feltörekvő játékos. Nezzük meg az Arsenált,
a fiatalok futnak mint a szél. Jól lakott itt már mindemki. Ennyi sztár és esnek- kelnek, elpattan a labda, rossz cselek és átadások. Szerintem kondi problema is van, mert tompa volt csapat. És mi volt a taktika tegnap ? Meg sokszor máskor. A játékosok céltalanul hajtanak, ha hajtanak. Már 2 éve ugyanezt irom, lehetett előre látni. És legyünk tárgyilagosak is, teljesen ledöbbentem amikor a meccs közben ránéztem a fórumra és sokan a birót még többen a kommentátor személyét szidták.
Nehogy már azért legyünk gyengék, mert sz@r a közvetités.
Majd a Bl-ben a legjobb 8 között,mert érzem,h nagy csapatot kapunk,és azt is,h felpörgünk,és ha itthon nem is,de Blben maradandót alkotunk!gergo9 írta:Légyszíves valaki mondja meg mikor nyertünk jó formában lévő nagycsapat ellen az utóbbi 2évben??![]()
Pedig játszottunk Chelsea,Liverpool,MAdrid,Sevilla ellen is!!!! NA jó őssel nyertünk a Sevilla ellen de az a Sevilla nem az a Sevilla volt![]()
lehet, hogy csak képzelődöm, de a többi dolgot tartom Frankitoval kapcsolatban.grecki írta:Szerintem nincs baj. Meccsek előtt mindig megölelik egymást, elég hosszasan ráadásul, csukott szem, stb. Nekem elég bennsőségesnek, nem megjátszósnak jön le. Mindhármuk esetén ezt vélem felfedezni.