Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.10. 15:52:19

Háát én komolyan.. ez dráma volt tegnap... :( 3. gólt jó h nemadták meg mert felkötöttem volna magam...
Amugy nemtudom hol a hiba, talán a gyorsaság és pontosság, R10 szép labdákat adott, de vhogy Eto'o és Henry szürke volt tegnap...
Jó volt a játékunk, bár akadozott mint vmi rossz dömper, de vmi hiányzott nagyon. Lehet hogy Messi nemtudom, de vmi nagyon hiányzik ebbl a Barcából.
Rijkaard most nemtehet semmiről sztem, a srácokon múlt minden, és a szerencsén.

Valahogy ez a csapat, kicsit a 2006-os Brasil válogatottra emlékeztet engem... csupa jó, kiválló sztár játékosok, de vmi hiányzik...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.03.10. 15:53:35-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.10. 15:21:59

Ez szégyen amit csinálunk.Bár ki kell emelni hogy a meccs elején és a vége fele nagyon nyomtunk.
Ez a "csapat" már csak sztárok gyülekező helye.Szinte mindig úgy nyerünk hogy valaki villan egyet és kész.Ez a "csapat" már nem birja elviselni ha van egy sérült a keretben.... :cry: :cry:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.10. 14:52:25

hát én azt megfigyeltem fél évnyi Barca meccsnézés során, hogy a támadásokban a klasszisokra építünk. semmi összjáték stb. a többi csapatnak sokkal stabilabb a védelme mostanában vagy fordítva?? csak nekünk rossz az összjáték a táMADÁSBA?? SZERINTEM UTÓBBI. VÉDEDLMET HELYRE KÉNE RAKNI! Riijakard helyére Mourinho vagy más jó edző. Riijekard emg megy az ajaxhoz edzősködni. nálunk meg visszábbvenni a klasszisok számából Henryt eladni meg Decot. jah és az új edzö elkedhet egy új komplett taktika és felállás kidolgozását meg begyakoroltatását. Frankinknek sikarült aztis nyilvánosságra hozatni :roll:
Kép
Més que un club
cps46
Entrenador del Barça

2008.03.10. 13:48:50

Jó a szavazásban felvetett kérdés a tartós formajavulásról, csak nem igazán tudok rá válaszolni. Ha azt nézem, amit január-februárban felépítettünk, ráadásul a végére a játék is kezdett élvezhető lenni, akkor azt kell, hogy mondjam: igen, képesek vagyunk rá. De ezek után jött egy katasztrofális március, és máris lenulláztuk az előző 2 hónapot azzal, hogy nem magunknak, hanem az ellenfélnek nyerjük meg a meccseket. 25 fordulón keresztül olyan volt a védelmünk/kapusunk, hogy Valdes megérdemelten vehette volna át a Zamora-díjat, azóta viszont megye 2. színvaló gólokat kapunk. Milito, Valdes, Abidal (akik eddig a legstabilabbak voltak) teljesen meg vannak zavarodva, csak nem tudom, hogy mitől. Tegnap még Touré is csatlakozott ehhez a bandához. Egyedül Thuram papában látok valami pozitívumot, de ez így kevés.

Szegény Messi, ha ezt látja...

Henrynak hiába volt egy-két jó meccse, köszönőviszonyban sincs a Barça játékával. Az összjátékban nem tud részt venni, váratlan húzás 0, mindig ugyanazok a cselek, stb. Szerintem akkor lehet még itt esélyünk, Henry helyett Iniesta megy fel csatárba és Deco visszajön. A Villarreal annyira nem nagy szám, hogy megelőzzön minket, úgyhogy veszteni valónk nem nagyon van, jövő héten meglátjuk, hogy állunk.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
bali1991
Barça C

2008.03.10. 13:25:38

Császtok szerintem nyáron good bye Rijkaard!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez lenne a legjobb a csapatnak,és hadd jöjjön Mourinho,meg még pár ember pl.:Benzema,Diego stb...

ANTIMADRIDISTA BALI!!! :lol:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.10. 13:09:50

gergo9 írta:Szerintem meg éppen Ronaldiho-t nem kéne most szidni, tegnap is Eto meg megg Henry nem ért annyit mint Ronaldinho önmagában....
Nem a tegnapi teljesítményét értékeltem, de szerintem ha elolvastad volna a hsz-em figyelmesen, akkor ez egészen világos lenne számodra is, hiszen Messi sérülésével egyikük sem a padon kezdte a meccset...

De tényleg szídjuk a védelmet, hiszen egész eddig nem lehetett, most végre mindneki kiélheti magát...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.03.10. 13:05:52

utcso 20 percben eto,bojan,ronaldinho,dos santos játszott.
Szal ha most messi nem lett volna sérült itt lett volna az 1. alaklom a f4re.
:roll:
gergo9
Director del Fútbol

2008.03.10. 13:02:58

Szerintem meg éppen Ronaldiho-t nem kéne most szidni, tegnap is Eto meg megg Henry nem ért annyit mint Ronaldinho önmagában....
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.10. 12:42:58

aronba írta:Az meglehet, hogy Henry Eto meg Dinho nem kedvelik egymást. Megjegyzem érthető, hisz ha Messi nem sérült , akkor hármuk közül valaki csak a kispadra kerül. Olyan játékosok, akik bármelyik másik csapatban kezdők erre itt azt kell nézniük, hogy helyettük a másik szerencsétlenkedi el a helyzeteket, ez frusztrálja az embert.
Mégis nem tinik már hogy ducáskodjonak, hanem vérprofik akiknek egy klubért Kellene hajtaniuk. Riijkard nem az apukájuk hogy megsímogassa a buksi fejüket, hogy nézd Samu fiam Henry fiú jobb nálad ezért kezd ő vagy fordítva...
Ezen maguknak kéne túljutni még nem késő

Nézd, ők profi futballisták. Aki hajt, küzd edzésen, ő játszik a meccsen, ha bárki kimarad csak magának köszönheti, aki megfelelően játszik az megkapja a lehetőséget. A három királyunknak bérelt helye volt a pályán most, hogy jött a konkurencia egy egészséges versenyszellemnek kéne kialakulni a négy játékos között, ám ez elmaradt. Nem véletlen, hogy az elkényelmesedett Ronaldinho maradt ki a legtöbbször, Messiben és Samuban még van alázat a futball iránt, ők nem a pénzért játszanak. Ugyanakkor Ronaldinhoban is már egyre többször megfigyelhető a dolog.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.03.10. 12:31:32

Ezt már bebuktuk, a bl-re és a kupára kell koncentrálni
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.03.10. 12:30:07

aronba írta:Az meglehet, hogy Henry Eto meg Dinho nem kedvelik egymást. Megjegyzem érthető, hisz ha Messi nem sérült , akkor hármuk közül valaki csak a kispadra kerül. Olyan játékosok, akik bármelyik másik csapatban kezdők erre itt azt kell nézniük, hogy helyettük a másik szerencsétlenkedi el a helyzeteket, ez frusztrálja az embert.
Mégis nem tinik már hogy ducáskodjonak, hanem vérprofik akiknek egy klubért Kellene hajtaniuk. Riijkard nem az apukájuk hogy megsímogassa a buksi fejüket, hogy nézd Samu fiam Henry fiú jobb nálad ezért kezd ő vagy fordítva...
Ezen maguknak kéne túljutni még nem késő
Feltételezés tele iróniával, gúnnyal...
Előre a TITOlusokért!
mademan
Capitá del Barça

2008.03.10. 12:19:33

Örülök hogy Laporta is belátta végre, hogy a bajnokság elúszott!!!! Akkor most már küzdhetünk a 2. helyért, mert a villareal csak 4 PONTRA van tőlünk.... SZÁNALMAS
remélem még ők is beelőznek minket, mert akkor végre leesik a végre az embereknek hogy változtatni kell!!!! Érdekes hogy tavaly ezt a villarealt 4:0ra aláztuk, idén meg oda-vissza kikaptunk tőlük
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
robag
Jugador d'estrella

2008.03.10. 11:54:33

Léfe írta:Gut. Csak nem a képességekkel van baj, hanem a motivációval.Nem mindenki olyan Mint a Schumi , hogy 6 VB. cim után kellett a hetedik is.
Amit irtál az a mult. Persze nem mindenkit kell elküldeni, de nehányat a meghatározok közül is mert már nem határozzák meg a játékot. Tegnap / is!!!/ láttál ilyen játékost aki élre állt volna ? Azt irod nem tudod a megoldást, hét ez az. Csak uj edző és keret lehet sikeres.
Igazad van, de nem a játékoskok képességeivel van a baj, vagy a jólakottsággal. Fejétől bűzlik a hal, ha érted mire gondolok..
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.10. 11:22:50

Gut. Csak nem a képességekkel van baj, hanem a motivációval.Nem mindenki olyan Mint a Schumi , hogy 6 VB. cim után kellett a hetedik is.
Amit irtál az a mult. Persze nem mindenkit kell elküldeni, de nehányat a meghatározok közül is mert már nem határozzák meg a játékot. Tegnap / is!!!/ láttál ilyen játékost aki élre állt volna ? Azt irod nem tudod a megoldást, hét ez az. Csak uj edző és keret lehet sikeres.
Fecó
albicelesteX
A Vadász

2008.03.10. 11:21:35

Új edző!Új keret!!!!
Kép
robag
Jugador d'estrella

2008.03.10. 10:27:18

Léfe írta:Ugy tünik, bár nem az én dolgom másokat megitélni,de mindenkinek van valami igaza. Az edzőn sok mulik, tényleg megfáradhatott / spiker kifejezése/ az edző és a csapat kapcsolata. De nem csak Frank a játékosok is elfásultak. A nagy sikereket nem lehet 5-10 évig konzerválni.
Most várom annak a forumozónak a jelentkezését aki felsorolta, hogy ki mennyi cimet nyert játékosokként - tehát jó a csapat nem kell vérfrissités.
Uj edző kell és legalább 5-7 feltörekvő játékos. Nezzük meg az Arsenált,
a fiatalok futnak mint a szél. Jól lakott itt már mindemki. Ennyi sztár és esnek- kelnek, elpattan a labda, rossz cselek és átadások. Szerintem kondi problema is van, mert tompa volt csapat. És mi volt a taktika tegnap ? Meg sokszor máskor. A játékosok céltalanul hajtanak, ha hajtanak. Már 2 éve ugyanezt irom, lehetett előre látni. És legyünk tárgyilagosak is, teljesen ledöbbentem amikor a meccs közben ránéztem a fórumra és sokan a birót még többen a kommentátor személyét szidták.
Nehogy már azért legyünk gyengék, mert sz@r a közvetités.
Kedves Léfe!
Óhajod számomra parancs!
Bármilyen furcsa, most is csak azt tudom leírni, amit a blogban hetekkel ezelőtt.
Nem a keret minőségével van baj. Nem a játékosok képességeivel van baj. Nem tudom a megoldást, de nincs szükség arra, hogy új csapatot építsünk, nem lesz már ennél sokkal erősebb keretünk. A játékosok hozzáállása egy másik kérdés, de ezen nem a csere segít.
Alapemberek hiányoztak, és sok más körülmény is befolyásolja egy ilyen meccs eredményét, de ezért indulatból szélnek ereszteni ezt a keretet?
Szerintem....
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.10. 10:00:37

Először is bocsánattal tartozom mindenkinek főleg Varga Tamásnak
sajnálom ha valakit esetleg megbántottam többet nem fogok röhelyesen
viselkedni :( .Igazatok van nem szabad lett volna Puyolt leírnom csak
azért mert akarata ellenére gólt kaptunk miatta.
Nélküle nincs Barca sokat köszönhetünk neki mert Óriási szive van.
Ezért csak a tegnapi játékkal kapcsolatban csak annyit szólnék hogy
meglátszik Puyol és Marqúez hiánya.Ha pedig felelőst akarnék keresni
akkor aztán keresgélhetnék reggelig.Tiszta szivemből sajnálom Francket
szerintem nincs összeszokottság ami hiányzik a védelemből. És valjuk
be őszintén egyszerűen nem érzik egymást a fiúk és ilyen óriási hibákat
amelyeket Millitó is elkövettet látszik hogy még friss igazolás és még nem
érzi ezt a játékot amit mink képviselünk.Az biztos hogy tegnap amikor
muttaták Laporta arcát hát szerintem ezek után biztosan valamit fog lépni
már pedig ha ez így lesz nem hiszem hogy leigazolni fogunk valakit sztem
is inkább eligazolni valakit. :?:

De azt gondolom észre vettétek hogy Rijkaard még inkább szívesen
állította be Bojant mint a nagyképű Decót sztem ez is azt jelzi hogy
nincsennek elragadtatva a teljesítményével.Ezért ahoz még mindig
ragaszkodnék hogy Decó helyett tényleg jöhetne két fiatal sztár jelen
esetben pl.Diégó,Nasri akik besegítnének Xaviéknak a középályán
és sztem nagyobb gólveszélyt is jelentennének a kapura mint Decó.
A Real Madridnak csak annyit üzennék hogy lehet hogy annak idjén
sikerült megszerezzniük Figót vagy most Saviolát de Xavit nem
adjuk. :lol:
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.10. 06:40:56

Nem tudom, nem hiszem, hogy Vito papa csak képzelődik az egység szerintem is elkezdett bomladozni. Tudom, hogy nem a legjobb példa, de nekem a helyzet egy picit hasonlít a madridi Galaktikus érához.
Ott is a felszínen, látszólag minden rendben volt, Zidane pacsi meccs előtt Ronaldonak, Figo ölelés Raulnak stb, s ment a minden rendben minden ok szeretjük egymást, oksak szépek jók vagyunk szöveg hivatalosan egymást tekintették a világ legjobb játékoisainak, s mégis...
Utólag derült ki, hogy a mélyen az öltözőben mentek a klikek, néha nem is beszéltek egymással, mások az öltöző másiik felébeültek...
Hivatalosan meg ment a jófiúzás, abban vérprofi mindenki, hogy a szennyest nem teregeti ki. Tehát senkit ne tévesszenek meg a nyilatkozatok, a pacsik a mosolyok a nyilatkozatok, engem nem tudnak meggyőzni...
Dinho mosolya Eto felé is hamiskásabb már mint 2 éve...
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.10. 06:34:03

Ugy tünik, bár nem az én dolgom másokat megitélni,de mindenkinek van valami igaza. Az edzőn sok mulik, tényleg megfáradhatott / spiker kifejezése/ az edző és a csapat kapcsolata. De nem csak Frank a játékosok is elfásultak. A nagy sikereket nem lehet 5-10 évig konzerválni.
Most várom annak a forumozónak a jelentkezését aki felsorolta, hogy ki mennyi cimet nyert játékosokként - tehát jó a csapat nem kell vérfrissités.
Uj edző kell és legalább 5-7 feltörekvő játékos. Nezzük meg az Arsenált,
a fiatalok futnak mint a szél. Jól lakott itt már mindemki. Ennyi sztár és esnek- kelnek, elpattan a labda, rossz cselek és átadások. Szerintem kondi problema is van, mert tompa volt csapat. És mi volt a taktika tegnap ? Meg sokszor máskor. A játékosok céltalanul hajtanak, ha hajtanak. Már 2 éve ugyanezt irom, lehetett előre látni. És legyünk tárgyilagosak is, teljesen ledöbbentem amikor a meccs közben ránéztem a fórumra és sokan a birót még többen a kommentátor személyét szidták.
Nehogy már azért legyünk gyengék, mert sz@r a közvetités.
Fecó
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.03.10. 00:42:44

Az 1. félidőt nem láttam, így mondok véleményt:
sajna a Villa még csak nem is kontrából szerezte azt a gólt (talán egy fejesen kívül ez volt az egyetelen gólhelyzetük), míg nekünk gyakorlatilag a gólon kívül nagy helyzetünk nem volt. Így megérdemelt a vereség. :cry:
8 pont... :cry:
Előre a TITOlusokért!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.10. 00:29:13

" Az, hogy mindenért az edző a hibás ez már nagyon unalmas"

ha egy csapat másfél éve folyamatosan valódi ereje alatt teljesít, akkor akármennyire is unalmas, ez edzői hiba. pont. az edzői stáb felelőssége. pont.

voltak párhetes fellángolások, de ez mindig a klasszisoknak volt köszönhető. nincs folyamatos jó teljesítmény. ha a játékosok felszívják magukat, akkor van egy jó időszak, de ez elmúlik. egy szezon baromi hosszú, és nem lehet mindig szuperlelkesen játszani. akkor is nyerni kell, ha gyengébb napot fognak ki a zsenik. ami elég gyakran megesik velük.
de ez utóbbi is edzői hiba.

rijkaardéknak mennie kell, ennyi. és a kerethez is hozzá kell nyúlni valószínűleg. unalmas, nem unalmas, tények.
gergo9
Director del Fútbol

2008.03.10. 00:22:31

neked legyen igazad.... Csak ne a Manchester mer ők ahétvégéjük után harapni fognak!! NA jóccakát!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.10. 00:17:59

gergo9 írta:Légyszíves valaki mondja meg mikor nyertünk jó formában lévő nagycsapat ellen az utóbbi 2évben?? :?
Pedig játszottunk Chelsea,Liverpool,MAdrid,Sevilla ellen is!!!! NA jó őssel nyertünk a Sevilla ellen de az a Sevilla nem az a Sevilla volt :? :?
Majd a Bl-ben a legjobb 8 között,mert érzem,h nagy csapatot kapunk,és azt is,h felpörgünk,és ha itthon nem is,de Blben maradandót alkotunk!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2008.03.10. 00:17:50

grecki írta:Szerintem nincs baj. Meccsek előtt mindig megölelik egymást, elég hosszasan ráadásul, csukott szem, stb. Nekem elég bennsőségesnek, nem megjátszósnak jön le. Mindhármuk esetén ezt vélem felfedezni.
lehet, hogy csak képzelődöm, de a többi dolgot tartom Frankitoval kapcsolatban.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.10. 00:13:35

Szerintem nincs baj. Meccsek előtt mindig megölelik egymást, elég hosszasan ráadásul, csukott szem, stb. Nekem elég bennsőségesnek, nem megjátszósnak jön le. Mindhármuk esetén ezt vélem felfedezni.
Lezárt